Jump to content

stergator octavia

@Bucluc
 Share

Postare recomandată

Intrebarea este: ce marca de stergatoare?

Eu iti recomand Bosch sau Valeo

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sinn3r

16

• pte

9

• @Bucluc

9

• F l o r i n

8

am folosit in ultimul an unele aero de la carrefour care au fost foarte bune si am fost foarte multumit de ele . Am cumparat acelesi stergatoare si rezultatul a fost cel de mai sus . Interesant este ca acele stergatoare le-am oferit unui prieten si la el functioneaza impecabil . Sterg lacrima si nu fac pic de zgomot . Din cauza asta sunt putin nedumerit si imi este teama ca si unele mai scumpe ar putea face la fel . Oricum , multumesc de sfat !

Link către comentariu

Dupa cum zicea anterior un coleg, in caz ca se doreste stergator clasic recomand Alca(se gasesc la carrefour) - ieftine si bune.

In caz ca se doreste stergator aero, recomand Victor(se gasesc in selgros si in multe alte supermaketuri)...pemtru cel din stinga de la sofer recomand si o marime mai mare decit cea standard, anume un 66 cm....respect la toti

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Adrian Florea

Am cumparat stergatoare ,,Victor'' din Carrefour pentru Tour. Pret 67 lei. Revin cu impresii dupa prima ploaie.

Modificat de Adrian Florea
Link către comentariu

In disperare de cauza am sters parbrizul cu spirt pentru degresare , dupa care am curatat cu pasta de polish ( manual , nu cu masina ) iar la final am sters din nou cu spirt . Rezultatul ? MUUUULTA LINISTE SI UN PARBRIZ IMACULAT ! :(

Link către comentariu

• 2 months later...

de 2 ani si ceva am o pereche Champion. normale. fara aripioara la cel din dreptul soferului. cred ca sunt egale ca cel din dreapta iese peste cheder. de sters sterg bine la viteza mica. o data cu viteza vine si tzopaitul lor pe parbriz impreuna cu zgomotul aferent .... trebuie sa le schimb sau se poate imbunatati situatia ?

Modificat de dj81plf
Link către comentariu

am cumparat bosch aero....142 ron setul....

dupa 3 saptamani lasa dare

Link către comentariu

• 4 weeks later...
ce stergatoare imi recomandati pt o octavia 1 ? dar sa nu fie aero? si sa fie ceva de calitate bosch sau champion !?!

NU VA CUMPARATI CHAMPION! Am dat 20 euro pe ele din Bg si nu sterg mai deloc, sunt ft proaste! In plus la viteza mai si se "ridica"!

Link către comentariu

Stie cineva, bratele stergatoarelor de Octavia 2 se potrivesc pe Octavia 1 ?

Link către comentariu

am cumparat bosch aero....142 ron setul....

dupa 3 saptamani lasa dare

Hmmm...eu le am de 1 an si jumatate si inca sterg bine. Probabil exista diferente date de locul de fabricatie, ala mele fiind facute in Spania, parca.

Link către comentariu

Am cumparat la Skoda un set de Alca aero, dar sistemul de prindere este slabut si se mai deplaseaza de la locul lor, in schimb am avut la golf Bosch aero si erau super bune. Am pus ochii pe un set de stergatoare Valeo aero twin dar deocamdata studiez problema ca sunt cam scumpe, aprox. 80 ron/bucata.

Link către comentariu

Stie cineva, bratele stergatoarelor de Octavia 2 se potrivesc pe Octavia 1 ?

NU.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La recomandarea unui prieten , am cumparat de la Dedeman un set de stergatoare Bosch Eco . Nu au costat foarte mult ( circa 35 ron ambele ) si spre surprinderea mea sunt excelente . Nu vreaau sa ma entuziasmez prea tare asa ca voi reveni cu impresii dupa prima ploaie mai sanatoasa . Salutare ! :banghead:

Link către comentariu

eu am aero 560 + 460 mm fara 2 mm ambele aprox. dupa masurare cu ruleta. fostul proprietar mi-a zis ca din fabrica nu erau aero pentru tour. tb. sa le schimb asa ca am vazut tot felul de dimensiuni pe aici. ce dimensiuni au cele originale de la o masina noua? cele aero au toate acelasi tip de prindere cu bratul?

Link către comentariu

Stergatoarele originale de tour sunt 480mm pasager si 530mm sofer.Stergatoarele aero au alt sistem de prindere dar cele aero retrofit se potrivesc pe bratele pentru stergatoare clasice .

Modificat de pte
Link către comentariu

stie cineva de unde pot cumpara lame pt bosch aero?

am vazut pe aici un topic ca exista,si cum se schimba

Link către comentariu

Stergatoarele originale de tour sunt 480mm pasager si 530mm sofer.Stergatoarele aero au alt sistem de prindere dar cele aero retrofit se potrivesc pe bratele pentru stergatoare clasice .

sunt mai nou cu ...skoda, nu stiu diferenta intre aero si aero retrofit. nu stiu de care am. dar pot sa spun ca legatura dintre brat si stergator este una mare, solida fata de cum am vazut la un passat

Link către comentariu

Nu stiu daca Octavia 1 a avut stergatoare aero din fabrica vreodata , asa ca sunt convins ca ai brate clasice (cele care au capatul sub forma de carlig). In acest caz vei putea utiliza stergatoare clasice sau aero retrofit ( la astea bratul se monteaza pe stergator si nu in laterala acestuia ca la Octavia 2)

Modificat de pte
Link către comentariu

ai dreptate... au fost montate ulterior si intr-adevar nu vin pe lateral cum am vazut azi pe octavia2 . deci voi recurge la clasice sau aero retrofit (dar asa scrie si pe ambalaje aero retrofit?)

Link către comentariu

Poti sa pui brate de Bora cu Aerotwin daca vrei. Eu le-am montat acum 2 ani si sunt mult mai bune decat solutia clasica.

Gasesti topicul pe forum.

Modificat de Alextz
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Mi-am cumparat si eu ieri de la Praktiker stergatoare Bosch Twin-clasice, cu 63 de lei perechea.. Spre surprinderea mea la raionul auto am gasit un catalog Bosch ptr stergatoare. Ptr. masina din semnatura, conf. catalogului, codul este 533S,adica in aceeasi cutie un stergator de 530 mm cu spoiler si unul simplu de 475. Pe cutie scria ca mai "merg" la golf 4, Passat(nu mai stiu intre ce ani!?)etc. Una peste alta ieri a plouat si am constatat ca stergatorul din dreapta sterge cu toata lama. Am mai incercat dealungul timpului Champion, Alca si Bosch. Cel mai multumit am fost de Bosch, mergeau bine chiar si la Logan :) . Numai bine tuturor!

Link către comentariu

Eu am cumparat de la Brady Trade stergatoare originale Octavia Tour clasice la pretul de 76 RON, cred ca sunt Valeo. Sterg foarte bine.

Link către comentariu

Am luat din Carrefour niste lame gen aeroblade in ambalaj rosu si le-am montat pe Octavia, sterg foarte bine si nu fac zgomot - au costat ambele cam 14 lei (sub 7 lei bucata).

Link către comentariu

Zilele astea am facut aproape 1000 k si am avut ocazia sa testez din plin stergatoarele Bosch eco . Concluzia este ca sunt perfecte ! Sterg impecabil , nu lasa dire , nu fac nici cel mai mic zgomot si stegatorul din dreapta sterge pe toata lungimea lui chir si catre marginea parbrizului .In concluzie , le recomand fara rezerve, mai ales ca au costat impreuna doar 34 ron . Respect !

Link către comentariu

Am luat eu ieri cand am fost la Cluj de la Compexit stergatoare originale Valeo cu 76 lei. Am plecat si afara ningea....plus mizerie de la masinile din fata si pana la Gherla le-am folosit la maxim si merg foarte bine(din Gherla era uscat).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!