Jump to content

My 2door 4motion GOLF

dj-alexz

Postare recomandată

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj-alexz

44

• Fitty

5

• Circoloco

3

• anorganix

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

superba culoarea,jantele

la ce suspensie te-ai gandit?

rezolva cumva si tipsul de la evacuare ca e cam ...din topor

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Culoarea e de mercedes, jantele oz racing superleggera, ocazie aparuta peste noapte:).

Este a doua remarca legata de tips primita in 10minute:)). Acum este mult mai evident dupa vopsirea prelungirii.O voi repara in scurt timp.

Suspensia..m-am gadit la o ta technix reglabila dar mai are de asteptat. Are prioritate schimbarea distributiei.

Astept sugestii legate de pozitionarea numarului fata, central sau lateral? imi pare si rau sa-l mai pun dar trebuie :D

Link către comentariu

Foarte frumos cum a iesit clean look-ul pe bari si portiere . imi place in special ultima poza :( . Da-mi te rog un pm daca poti cu un pret estimativ la care o sa ajungi cu lucrarea la bari si vopsirea masini . De asemenea daca poti sa imi spui cu ce ai umplut santurile de la bandouri . Eu spun numarul sa il pui pe mijloc dar lipit ( fara suport )

In rest : keep up the good work . :D

Modificat de bufu
Link către comentariu

PS, vand emblema VW de pe hayon e varianta NEAGRA originala, nu e vopsita. daca sunt doritori din bucuresti astept PM

Toate modificarile s-au intamplat multumita vreunui vecin sau trecator frustrat care mi-a zgariat masina.

Si cu ocazia vopsirii pe casco m-am gandit sa fac si unele modificari.Deci vopsirea integrala a fost acoperita de casco dar pretul modificarilor de mine.

Ca sa schimb culoarea a fost necesara si vopsirea suplimentara a

interiorului la hayon

interior usi si praguri

interior capota si laterale aripi

Au ramas nevopsite incintele amortizoarelor fata deoarece era o operatiune prea costisitoare, dar cum nuanta nu difera mult de cea originala nu e inestetic.

Modificari celelalte au fost:

modificare bara fata si spate cu fibra de sticla;

modificare capota(din tabla);

eliminare bandouri(operatiune complicata deoarece s-a demontat tot interiorul pentru a se astupa gaurile pe partea interioara a fetelor de usi si a aripilor spate);

In plus am vopsit prelungirile barilor si manerele de la usi;

Costul suplimentar pt toate acestea a fost undeva in jur de 1500ron, mai mult decat ok pt cat a fost de munca.

In plus baietii chiar au facut treaba foarte buna si pe langa asta foarte repede, in mai putin de 5zile.

Asa ca daca aveti lucrari de genul asta sau pur si simplu vreo problema de tinichigerie va recomand cu incredere service-ul. Daca vreti un nr de tel PM

Link către comentariu

pai e un semi bad-boy deja:P. adica am astupat golurile de la faruri, dar nu am mai coborat peste grila radiatorului:)

Link către comentariu

Te felicit pentru capota. Ai ales aceeasi modificare a capotei ca la mine doar ca la Bora este mai adanca scobitura in zona farului si ceva mai vizibila. Nice and clean si ma bucur ca ai renuntat la ideea de jante negre :icon_thumleft:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut vecine ! Super ok modificarile facute pana acum, au iesit f bine. Tu stai in 24 nu ? Poate ne vedem si noi odata la o tigara sa-ti vad "bijuteria"

Link către comentariu

Salutare!

Masina arata f bine. Sa o stapanesti cu placere si fara incidente! Ce parere ai de 4Motion?

Bafta!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Deci lucrurile stau cam asa:

4motion+cauciucuri de vara= ceva inutil;

4motion+cauciucuri de iarna= ceva asemanator cu un tanc:D. aseara mi-am sapat loc de parcare in zapada pana la jumatatea barii din spate :))

Link către comentariu

Imi place mult cum iti arata masina. Numai modificari de bun gust!

Sunt curios daca in spate ai schimbat tips-ul :D !

Pune, te rog, si niste poze din spate.

Ca si modificari, as pune sa o lasi mai jos si sa pui antena mica (parca e prea mare actuala antena pt clean look :) ).

Sanatate si spor la modificat!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de tips nu am avut timp sa ma ocup, iar antena...nu stiu daca are rost una mai mica pt ca am si o statie cb si o antena de 125cm :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 months later...

A venit vremea frumoasa si cu ocazia asta am mai facut cate ceva :D

Jantele sunt aceleasi, dar au primit o alta culoare...si o dunga. Dunga nu stiu daca ramane :vaidecapulmeu:

Legat de sunet, am facut un upgrade la spatiu, si downgrade la W, calitatea ramanand insa constanta dupa primele probe :)..Subwooferul vechi se intoarce la vechiul proprietar

post-18083-1271685646_thumb.jpg

post-18083-1271685712_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu pare rea combinatia de culori de pe jante... insa parca nu prea se pupa cu nuanta masinii.

Succes in continuare. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!