Jump to content

My 2door 4motion GOLF

dj-alexz

Postare recomandată

Masina a primit astazi un set de anvelope DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE noi:). si am rezolvat eroarea de bec ars data de stopurile cu led.

Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj-alexz

44

• Fitty

5

• Circoloco

3

• anorganix

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot nu ne-ai zis nimic de soft.. Iti place sa ne tii in suspans?

Si nici asa chiar nu-si aducea aminte un mic "amanunt" cand a fost cu masina la un garaj de unde a plecat cu o oarecare impresie ca masina fuge mai bine?! :icon_thumright:

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos.

Astept upgrade`urile care mi le`ai zis pe mess :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Vreau sa renunt la toba finala si intermediara, urmand a fi inlocuite cu un traseu de inox.

Schimbarea evacuarii cum stie toata lumea nu aduce nici o imbunatatire semnificativa a performantei, asa ca nu ma complic sa schimb mai mult si o sa las catalizatorul. Fac aceasta operatie doar pentru ca imi place sunetul obtinut.

Daca a mai facut cineva asta, astept eventual recomandari pentru service-uri.

Momentan am gasit un service pe Antiaeriana, si Pilot Tuning, preturile variind intre 5-6mil

Link către comentariu

Frumoasa si cu ceva caluti sub capota... plus 4 motion :king: Jantele astea i se potrivesc mai bine decat primele :cool: Si pe deasupra e si de GJ :lol: S-o plimbi sanatos cat mai multi km! :D

Link către comentariu
MasinaPoporului

Vreau sa vad si filmuletele cu evacuarea :icon_thumright:

Link către comentariu

evacuarea am facut-o la niste baieti f priceputi si care au preturi f mici in comparate cupilot powertuning.

traseul complet m-a costat 500ron de la downpipe pana in spate, din teava de inox de 60mm. lucrare rapida si bine facuta.

Modificat de dj-alexz
Link către comentariu

superba masina...sa o porti sanatos si ea pe tine la fel !!!

Link către comentariu

Exact evacuare d-asta am si eu pe Golfu` meu... Nu inteleg de ce este asa mare "burduful". Se simte ceva dupa eliminarea ei? Sunet, ceva? :icon_thumright:

Link către comentariu

Fa si tu o filmare cu sunet daca ai posibilitatea acum cu modificarea asta sunt si eu curios ce sunete scoate acum :blah_: la relanti si in mers. Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

momentan am montat o finala sport, si sunetul a revenit la normal, doar mai gros dupa 2000 rpm in sarcina.

Cu teava la relanti sunetul era normal, la acceleratie usoara aparea un sunet metalic usor dar placut, in sarcina se auzea spectaculos pana in 2200rpm si dupa 2200 in sus la accelerari bruste, in sarcina se auzea f tare.

urmeaza scoaterea finalei sport si montarea unei detente(intermediara).

Link către comentariu

Am scos finala sport. din nou se aude ca un benzinar:)

Miercuri urmeaza sa pun intermediara sport pentru revenirea cat de cat in normalitate :blah_:

Link către comentariu

Gata, momentan am incheiat capitolul evacuare, cel putin momentan.

Intentionez sa schimb turbina cu ceva mai mare, recomandarea ar fi o turbina de 2.0tdi de 170cp,pt ca s-ar potrivi fara modificari.

Astept sugestii:)

Link către comentariu

Evacuare nu difera mult fata de pozele care le-am pus deja. Traseul e compus din teava de inox 60mm, o intermediara sport, si un tips, iar sunetul a revenit mult la normal.Nu se aude mai tare, se aude doar diferit, intr-un mod placut.

Am incercat un mic virtual tuning, si cam asa as vrea sa fac masina:D

-clean look, jante negre, folie

post-18083-1244789423_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
MasinaPoporului

Si 2 filmulete cu masina lui dj-alexz ca el e mai "lenes". :D

Link către comentariu

Buna,

Bestiala masina, imi place mult.

Am vrut sa te intreb ce ai facut cu jantele acele cu buza, erau foarte frumoase... ce marca erau si cu cat le-ai luat? Cu noua evacuare se aud bine caluti cand ii ambalezi.

Am vrut sa te intreb ce marca sunt stopurile cu led de pe spate si daca si tie iti clipaie spirala de la bujiile incandescente?(si eu am de la Depo stoprui exact ca si tine).

merci si numai bine ...

have a good time.

Link către comentariu

Scuze de off-topic alex dar ... ninu ti-am spus si pe PM si cred ca si in topicul masinii tale rezolvarea pt stopurile voastre, sa nu mai ai probeleme cu semnul de bujie incandescenta :)

Link către comentariu

Jantele cu buza de pe fosta masina le-am dat lui Goppo. Erau marca RH si erau pe 17'', au fost cam 400e sh.

Evacuarea se aude mai decent acum cu intermediara sport pe traseu.Sunt multumit nici deranjant de tare, nici stock:)

Stopurile sunt marca DEPO si am facut si un topic pentru rezolvarea erorii de bec ars.Se rezolva cu o rezistenta pe circuit.

Link către comentariu

ah, ninu daca te refereai la jantele cu buza care le-am avut scurt timp pe masina asta, erau marca DBV pe 16'' si latime 9J. daca esti interesat stiu pe cineva care vinde cu 350e din cate stiu cu tot cu niste anvelope

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!