Jump to content

My 2door 4motion GOLF

dj-alexz

Postare recomandată

Da, am observat si eu ca prelungirea e diferita fata de vechiul golf..atunci cand o taiam sa fac loc unui claxon:)). legat de jante, daca ai vedea masina live pare destul de agresiva:D, jantele de 17 sunt mai costisitoare, mai pretentioase la gropi, anvelope mai scumpe,..si bataia de cap cu trecutul pe talon.

Saptamana asta o sa schimb uleiul la diferential si sper sa fac ceva cu evacuarea.

Urmeaza in curand sa dau jos folia veche de pe spate si luneta si sa pun ceva cu transparenta mare uniform pe toate geamurile:D

Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj-alexz

44

• Fitty

5

• Circoloco

3

• anorganix

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stiai ca prelungirea bara fata pe care o ai nu este cea stock?Ce ai tu pe masina acum e modelul de pe VR6 :))

Defapt aceeasi prelungire de bara se gaseste si la 4Motion , si am auzit ca s-ar intalni si la ARL-uri ( GTI ) . La 4Motion se gaseste sigur, si pe Bora mea.

Link către comentariu

Ma gandesc la o grila badgeless, iar cu bandourile inca sunt in dubii. as renunta de tot la ele :))

M-as cam feri de coborat...si asa e o masina destul de joasa

Link către comentariu

frumoasa masina,mai ales in combinatia asta(4motion+1.9nervos+2usi)

sa ai parte de ea cat mai multi km

o sa arate bine cu grila badgeless,dar modelul fara plasa(pt ca e hidos)

bandourile sunt utile,mai ales daca unu iti sterge coltu intr-o manevra de parcare(sunt mai practice)

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

astazi am avut parte cam de singurul lucru mai putin placut la 4motion..schimbatul uleiului si al filtruiui:)).ah..si de test o mica gaura pe traseul de evacuare pentru un sunet mai sportiv.

Link către comentariu

o idee de tuning..

-vopseste bandourile

-scoate emblema de pe fata

-cumpara niste arcuri sport

restul vin pe parcurs..

2631173670_c96ce7cec4_b.jpg

428.jpg

235026019_986f4ea7fb_o.jpg

Link către comentariu

-Grila de pe fata va fi inlocuita cu una FK badgeless, atunci cand voi vopsi capota, pentru a astupa locul emblemei

-Legat de bandourile, decat sa le vopsesc, le-as scoate de tot, dar problema este ca sunt utile in parcare atunci cand sunt incepatori in jur care cred ca conduc un camion :blink:.

-urmeaza niste jante pe 17, in curand si o sa schimb cred folia, pentru a e zgariata si pusa din bucati.

Link către comentariu
Am vandut vechiul golf 4, si dupa ce am stat pe ganduri, luand in considerare raportul calitate/pret...am ajuns sa cumpar tot un golf 4, despre care as putea spune urmatoarele:

-An fabricatie 2003

-Albastru metalizat, 2 usi

-Motorizare 1.9TDI 131cp ASZ,Cutie 6+1trepte, 4MOTION.

-Jante aliaj Avus II

-Climatronic

-ESP

-6airbag-uri

-Xenon OEM

-BC

-8boxe+un mp3 player cu comenzi pt volan

-Chei pliabile si alarma din fabrica

-Cotiere fata/spate si scaune sport

Intre timp masina a primit sunetul de pe fosta masina(plus ceva nou):

Mp3 Pioneer 4000UB;

Cabluri amplificator Ground Zero;

Subwoofer Ground Zero amplificat de o statie Hifonics;

Si un alt set de jante pe 16 si latime 9j :rolleyes:

Salut...am si eu un Pioneer 4000UB de 3 zile si sincer inca nu am apucat sa citesc manualul dar deja ma deranjeaza ceva la el...de ficear data cand scot cheia din contact sau ii scot fata pierd toate setarile...revine la setarile lui din fabrica...

Crezi ca ma poti ajuta cu o informatie????

In rest este un super CD player bun si se aude ffff bine.

Link către comentariu
Salut...am si eu un Pioneer 4000UB de 3 zile si sincer inca nu am apucat sa citesc manualul dar deja ma deranjeaza ceva la el...de ficear data cand scot cheia din contact sau ii scot fata pierd toate setarile...revine la setarile lui din fabrica...

Crezi ca ma poti ajuta cu o informatie????

In rest este un super CD player bun si se aude ffff bine.

il scoti din bord, si ai 2 fire , unul rosu si unul galben parca, unul este plus permanent si unul plus pe contact, inverseaza-le intre ele. acum ai plus pe contact pus la memorie..care se opreste cand scoti cheia :D

Link către comentariu
il scoti din bord, si ai 2 fire , unul rosu si unul galben parca, unul este plus permanent si unul plus pe contact, inverseaza-le intre ele. acum ai plus pe contact pus la memorie..care se opreste cand scoti cheia :(

Multumesc mult pentru informatie.... :D

Link către comentariu

Scump pentru modelul ala si pe deasupra si sh. Daca nu ma insel sunt marca alluet si din ce am mai citit sau auzit pe la baieti sunt de o calitate foarte slaba si moi si se echilibreaza foarte greu. Mai degraba mai pui 1-200E si iei ori ceva asa tot mai simplu dar noi noute sau ceva mai cunoscute dar mai aspectuoase. Dintre cele Oem imi plac foarte tare santa monica si cred ca le gasesti pe la 5-600E cu tot cu anvelope bune pe ele.

Link către comentariu

salutare,

pare suparata tare masinutza, trebuie sa o incarci rapid cu un prag, un eleron, poate sa "vopsesti" putin si geamurile. e o culoare frumoasa albastrul asta si sincer imi plac mult jantele desi ar merge si ceva putin mai mare.

:( cu grija

Link către comentariu

Jantele Santa-Monica au devenit un model prea comun. am vazut pe foarte multe golfuri acest model.

Cautam niste jante OZ, dar nu am buget pentru unele noi, iar sh se gasesc cam rar.

Oricum inca stau pe ganduri daca sa trec pe 17'', de 18'' nici nu se pune problema. jantele de 18 si suspensia sport f dura sunt pentru 1.4 sau SDI, cel putin pt Romania unde trebuie sa mergi cu viteza melcului, fie sa nu se aleaga praful de masina sau de confortul tau.

Folie masina are deja pe geamurile spate dar f deschisa. O voi schimba si voi pune ceva mediu pe toate geamurile.

Legat de aspectul exterior singurele modificari pe care le-as face ar fi fie clean look(fara bandouri) fie un kit de r32.

Link către comentariu

Am schimbat din nou jantele, dar cu niste Montreal pe 16:D. si urmeaza saptamana asta sa le incalc cu niste Dunlop Sp Sport Fastresponse.

Masina a mai primit un set de stopuri cu LED si emblema VW spate neagra originala :).

In curand..poze :Driver:

Link către comentariu

Tot nu ne-ai zis nimic de soft.. Iti place sa ne tii in suspans?

Link către comentariu

Cipos a zis ca e undeva pe la 160-163cp, si ar parea semnat TCM Turbo, :icon_thumright:. fostul proprietar nu prea se pricepe la masini, genul de om care stie sa puna motorina si poate lichid de parbriz:D,deci de la el n-am aflat multe

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!