Jump to content

My 2door 4motion GOLF

dj-alexz

Postare recomandată

Am vandut vechiul golf 4, si dupa ce am stat pe ganduri, luand in considerare raportul calitate/pret...am ajuns sa cumpar tot un golf 4, despre care as putea spune urmatoarele:

-An fabricatie 2003

-Albastru metalizat, 2 usi

-Motorizare 1.9TDI 131cp ASZ,Cutie 6+1trepte, 4MOTION.

-Jante aliaj Avus II

-Climatronic

-ESP

-6airbag-uri

-Xenon OEM

-BC

-8boxe+un mp3 player cu comenzi pt volan

-Chei pliabile si alarma din fabrica

-Cotiere fata/spate si scaune sport

Intre timp masina a primit sunetul de pe fosta masina(plus ceva nou):

Mp3 Pioneer 4000UB;

Cabluri amplificator Ground Zero;

Subwoofer Ground Zero amplificat de o statie Hifonics;

Si un alt set de jante pe 16 si latime 9j ;)

post-18083-1237976466_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj-alexz

44

• Fitty

5

• Circoloco

3

• anorganix

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina :)

Sa o conduci sanatos :D

Asteptam mai multe poze cu ea si cu interioru :D

Numai bine !

Link către comentariu

Nu stiu cat de bine or sa se simta jantele tale la contactul cu bordurile si gropile de pe carosabil.Sa o stapanesti cu placere si :)

Link către comentariu
Nu stiu cat de bine or sa se simta jantele tale la contactul cu bordurile si gropile de pe carosabil.Sa o stapanesti cu placere si :rolleyes:

se vor simti putin mai bine decat daca erau de 17 :blah_:

Link către comentariu

Ma refeream la faptul ca sunt cu buza iesita in afara si risti sa le zgarii la cel mai mic contact cu bordura sau daca dai in vreo groapa ceva mai mare risti sa-ti indoi si janta. :blah_:

Numai bine :rolleyes:

Link către comentariu

4 motion :rolleyes: imi trezeste amintiri placute, ai sa vezi ca face toti banii :blah_: s-o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

Ai uitat sa spui ca urmeaza un soft si folii pe geamurii nu?? Sa o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu
Ai uitat sa spui ca urmeaza un soft si folii pe geamurii nu?? Sa o stapanesti sanatos!!!

am avut pe vechiul golf jante pe 17 cu buza lata si m-am descurcat ok cu ele,o sa merg cu grija, si tinand cont ca sunt colegi de forum care au si jante pe 18 care rezista, cred ca nu voi avea probleme :).

Folie are deja pe spate, dar f deschisa.

La resoftare trebuie sa ma mai gandesc, pt ca nu as vrea sa am probleme cu diferentialul :icon_thumright:

PS multumesc pt urari :rolleyes:

Link către comentariu

Pune mai multe poze si spune si pretul de achizitie. Foarte bine ca ai scapat de vechiul golf care ti-a creat din ce imi aduc aminte cateva probleme sa speram ca la asta n-or sa mai fie. La 2 usi si motorizarea asta si 4x4 se preteaza bine la tuning atat la motor cat si la exterior, iar referitor la jantele pe 16 cu 9J latime sunt curios ce dimensiune au anvelopele :icon_thumright:

Asteptam pozele.

Link către comentariu

Pretul de achizitie va fi de 6600, inca nu am achita integral, pt ca e luata de la un prieten:).

Dimensiunea anvelopelor este cea normala 205/55/16, primul lucru care l-au verificat si la autentificarea RAR:)).Doar ca marginea anvelopei vine putin mai in exterior.

post-18083-1237986687_thumb.jpg

post-18083-1237986730_thumb.jpg

Modificat de dj-alexz
Link către comentariu

Foarte misto masina, motor super, sa o stapanesti sanatos si sa o feresti de gropi :) !

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie

4motion ..huuu este senzatie, si eu visez la o integrala :D

Ar merge sa dai jos "TDI", etc. sa fie un clean look, si cu un resoft :icon_thumright: te poti lua la tranta cu multe masini cu pretentii :)

Spor la modificari si ai grija de bijuterie!

Link către comentariu

tocmai am dat tot ce scrie pe spate jos..inclusiv vechile numere:D. o sa revin cu poze dupa multe ore de frecat sa scot resturile:)

Link către comentariu

teka a avut soft agreisv pe 4motion. singurul care a avut de suferit a fost abreiajul:D Numai cate linii a tinut saracu :X

Link către comentariu

Nu cred ca o sa ai probleme cu diferentialul pentru ca,din cate stiu eu,si la 4 motion tot puntea fata e baza iar la demaraje mai tari,pe zapada sau in alte situatii,cuplul pierdut de rotile fata este transmis puntii spate.Deci nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.

Link către comentariu

:icon_thumright: :)

Din ce stiu si eu. 4Motionul este un sistem inteligent. In functie de inclinatia masinii rotile trag intr-un anumit mod. Astfel pe suprafata orizontala trage 90% fata, la deal 60% spatele . La vale nu trage :P , iar in functie de care roata pierde aderenta , puterea ii este transferata. Vazusem un clip pe youtube cum ca Subaru ar avea cel mai inteligent sistem de tractiune integrala.

post-26780-1238012670_thumb.jpg

Modificat de ikks
Link către comentariu

Felicitari pt moua masina!

Bine ai venit la 2 usi - sport!

Motorul super si......cati mai multi km fara probleme!

Drive fast & safe !

Link către comentariu

Motorul este de invidiat... :icon_thumright:

Mult succes cu masina! Te-ai gandit la o resoftare?

Link către comentariu

Cu resoftarea nu ma grabesc, mai sunt multe alte lucruri marunte care trebuie rezolvate:).

Ieri masina a primit un acumulator Varta Silver Dynamic de 74Ah

Link către comentariu

Am fost astazi la Cipos si se pare ca masina are deja resoftare. imi va spune cam cati cai are dupa ce va vedea softul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi am montat un set de difuzoare component Hertz Dieci DSK 165 la 12Volti.Un service de nota 10 pe care il recomand cu caldura, lucreaza profesionist si preturile surprinzator de mici

post-18083-1239037246_thumb.jpg

Modificat de dj-alexz
Link către comentariu

Salutare,

Tie iti plac jantele alea?!

Sincer la calutii pe care-i ai + 4motion + 2 doors ar merge niste jante mai racing, sa ii dai un look mai agresiv.

Sper ca nu te superi, dar sincer nu prea ii sta bine cu jantele respective...in rest spor la modificari :icon_thumright:

Link către comentariu

Stiai ca prelungirea bara fata pe care o ai nu este cea stock?Ce ai tu pe masina acum e modelul de pe VR6 :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!