Jump to content

VW Passat Variant 2001

Alex Boteanu

Postare recomandată

Salutare tuturor! Sunt relativ mai nou pe aici asa ca m-am gandit sa imi prezint si eu achizitia (cu toate ca este din noiembrie anul trecut) si sa va spun ca sunt foarte multumit. Este vorba de un Passat Variant din 2001, dotari: climatronic, geamuri electrice fata, torpedou refrigerat, trapa electrica, ESP, ABS. masina are rulat 188900 acum, cand am luat-o erau putin sub 180k. :icon_thumright: . Sper sa gasesc pe aici cateva sfaturi despre intretinere si cum putem sa le infrumusetam.

Multumesc!

Link către comentariu

Asteptam poze ca sa putem sa ne pronuntam in vederea infrumusetarii achizitiei tale!

Link către comentariu
Asteptam poze ca sa putem sa ne pronuntam in vederea infrumusetarii achizitiei tale!

o sa revin si cu poze dar cred ca mai pe seara sau maine ca momentan sunt la munca si nu prea am cum. ;)

Link către comentariu

Prin amabilitatea unui coleg de munca am reusit sa fac si cateva poze cu masinuta mea... (nush daca v-am zis dar sunt foarte mandru de ea). scuze de noroi dar tocmai ce a plouat :)

post-34900-1237978000_thumb.jpg

post-34900-1237978027_thumb.jpg

post-34900-1237978051_thumb.jpg

post-34900-1237978083_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut Alex, cred ca noi ne stim ca si eu sunt din Rm.Sarat si am fost colegi si de generala si de liceu, dar bine la clase diferite. Pana la urma ce ai facut ai dat loganul si ai luat un Passat second, ce sa zic arata foarte bine pe alb, dar ar arata si mai bine daca ai avea folie neagra pe geamuri, bandourile de pe bari si usi vopsite in culoarea caroseriei, iar inauntru un Mp3 de culoare neagra sa nu mai iasa asa in evidenta.

Ce pret a avut masina de curiozitate ca si eu de 1 an am vandut un B5.5 dar berlina si tot din 2001, vezi ca este prezentat la mine in semnatura, poate te inspira cate ceva de pe acolo si cred ca sigur o sa iti dai seama cine sunt. Badge-ul ala cu 4motion cred ca e pus la misto ca din cate stiu 4x4 s-a pus pe motorul de 131Cp

Cat mai multi km fara evenimente nedorite :)

Modificat de Auras
Link către comentariu

frumos variantul,mai ales ca vad pe hayon 4motion.

sa-l stapanesti sanatos multi km

Link către comentariu
Salut Alex, cred ca noi ne stim ca si eu sunt din Rm.Sarat si am fost colegi si de generala si de liceu, dar bine la clase diferite. Pana la urma ce ai facut ai dat loganul si ai luat un Passat second, ce sa zic arata foarte bine pe alb, dar ar arata si mai bine daca ai avea folie neagra pe geamuri, bandourile de pe bari si usi vopsite in culoarea caroseriei, iar inauntru un Mp3 de culoare neagra sa nu mai iasa asa in evidenta.

Ce pret a avut masina de curiozitate ca si eu de 1 an am vandut un B5.5 dar berlina si tot din 2001, vezi ca este prezentat la mine in semnatura, poate te inspira cate ceva de pe acolo si cred ca sigur o sa iti dai seama cine sunt. Badge-ul ala cu 4motion cred ca e pus la misto ca din cate stiu 4x4 s-a pus pe motorul de 131Cp

Cat mai multi km fara evenimente nedorite :D

Salut! Multumesc pentru sugestii. De altfel sigur ne stim mai ales daca am mai si fost aceleasi scoli. Loganul inca il am iar passat-ul pentru spatiu si in plus ca am inteles ca e o masina fiabila. nu este 4 motion este doar adaugat. referitor la folie neagra m-am gandit la asta dar inca nu stiu ce sa zic nu am avut timp sa ma interesez cine aplica folie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!