Jump to content

Scirocco Mk III 1.4 TSI 160 BHP

cosmin86cos

Postare recomandată

Am aflat recent ca anumite categorii sociale (politisti, profesori, doctori, magistrati etc) ar avea reduceri la masini noi , minim 15% ... bineinteles ca dealerii de masini noi nu afiseaza acest lucru, dar e ADEVARAT !

Link către comentariu

Asta e valabil duar la Opel din cate tiu eu si oricum nu a fost cazu pentu ca nu sunt bugetar :biggrin:

Link către comentariu

Frumoasa.S'o conduci fara evenimente nefericite.Am vazut una expusa in Mall-ul din Valcea cu un body-kit tare agresiv ABT.Nu mai stiu dar parca era in jur de 3000-3500 de iepuori cu tot cu tva.

Link către comentariu

Extraordinar de frumoasa si excelent echipata :blink: Cat despre softul de pe ibiza cupra trebuie sa ai putina rabdare sa verificam unele coduri de piese de la motor sa fii sigur ca cei 180 de cp sunt numai din soft.

Sunt ferm convins ca ulterior divizia sport seat va scoate alt soft (la fel de bine testat) si cu mai multa putere asa ca vei avea mai multe optiuni.

Link către comentariu

ce frumoasa e :X

cred ca e destul de usoara si cu motorul tau fuge destul de bine :blink:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut.din cate vad nici tu nu ai optat pentru sistemul dynaudio.as vrea sa stiu ce parere ai despre boxele standard cu care vine masina.sunt ok?

Modificat de vlad0011
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
cosmin86cos

@vlad raspuns PM

@Bronzatu Sunt foarte multumit de cum trage si foatre incantat ca face 100 intreapta a 2 a . De greutate ce sa spun are 1300+ Nu chiar o bate vantul ;)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina sa o stapanesti sanatos !

Eu zic sa o lasi asa, nu are nevoie de imbunatatirea performantelor, motorul este foarte reusit si nu vad unde ai putea duce lipsa de putere pe drumurile de la noi, in plus ma gandesc ca daca erai un impatimit al curselor mai puneai 1600 E si luai 2.0 tsi.

Eu am reusit 115 intr-a 2a la test drive- acelasi motor:)

Link către comentariu

115 pe bord. La mine la 110 pe bord am 100 viteza reala.

La ce turatie esti la 115 pe bord? 7000 +?

Link către comentariu

Nu e nevoie neaparat de un motor puternic pentru a ajunge la 115km/h in treapta a doua.

Link către comentariu
115 pe bord. La mine la 110 pe bord am 100 viteza reala.

La ce turatie esti la 115 pe bord? 7000 +?

aveam 115 pe bord, viteza reala cred ca era pe la 108-110, la 6700 rot/min, nu am avut gps sa vad viteza reala....

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,iar culoarea i se potriveste de minune.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

Super masina, sa o stapanesti sanatos. Daca imi permiti si nu e cu suparare. un singur lucru nu-mi place la ea. Faptul ca nu are faruri cu lupa. In rest este frumoasa foc masina. Multi km fara probleme

Later edit: acum am vazut si postul in care ziceai de xenon, scuza-ma. Eu unu zic ca ar fi meritat asteptarea. Ma repet, e opinia mea, sa nu fie cu suparare:D

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos Cosmine... E piesa masina.

Si pe mine ma tenteaza un schimb cu un Scirocco. Vroiam sa te intreb cum e masina? E rigida ? E comoda? Consumul cum e? Probabil ca ai iesit deja din rodaj.

E foarte tare masinuta . In ceea ce priveste asteptatul eu unu am stat 4 luni dupa a mea si nu recomand nimanui asa ceva. Cat mai repede cu atat mai bine. Mie incepusera sa-mi vina idei in alea 4 luni. Care se pare ca acum se concretizeaza in dorinta de a schimba masina.

Link către comentariu

Salut,

Excelenta alegere ai facut! Este printre putinele masini noi care iti taie rasuflarea cand o privesti

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

Salut,

Tapiseria aceea vine stock sau este ca optiune ?

Bafta cu ea !

Link către comentariu
  • 10 months later...

Salut,

Tapiseria aceea vine stock sau este ca optiune ? Adica marginile de la scaune sunt piele?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!