Jump to content

Inchidere geamuri prin alarma

itintea
 Share

Postare recomandată

Cand am cumparat masina, alarma a fost cadou de la AVIA. Am spus ca platesc numai sa-mi puna si modulul de inchidere automata a geamurilor. Nu a fost cazul pentru ca au spus ca alarma are standard asa ceva. Buuun. Alarma functioneaza nici o problema, ridica geamurile, numai ca daca geamul era lasat jos de tot nu-l ridica decat pana la jumate si se oprea.

Ieri am fost la service pentru a intreba ce se intampla si raspunsul l-am primit in 10 secunde: a venit un baiat din service care a butonat de vreo 4,5 ori pe telecomanda si acum se ridica complet. Era o chestie doar de programare din telecomanda, de care ei stiau. De ce nu au facut din prima asta, habar nu am. Asadar, pentru cei care au aceasta problema se rezolva repede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E o smecherie care seteaza impulsul de inchidere la 1-3 sec sau 25-30 sec. la impuls de inchidere de 30s are timp BC-ul sa inchida geamurile. Asta e tot.

Link către comentariu

Se poate seta sa se inchida geamurile si din telecomanda de la inchiderea centralizata, daca nu am alarma pe masina? Ca din cheie merge sa le inchid si sa le deschid (tinut spre dreapta sau spre stanga vreo 2 secunde si se inchid/deschid).

Link către comentariu

Se poate seta sa se inchida geamurile si din telecomanda de la inchiderea centralizata, daca nu am alarma pe masina?  Ca din cheie merge sa le inchid si sa le deschid (tinut spre dreapta sau spre stanga vreo 2 secunde si se inchid/deschid).

<{POST_SNAPBACK}>

nu cred ca-ti merg, trebuie sa-ti pui o alarma cu modulul de confort care tie iti lipseste de altfel de pe masina.

Link către comentariu

daca merge din cheie, inseamna ca are modulul confort si merge cu alarma, setata cum am spus. Daca nu ai alarma, nu merge. Pentru ca alarma se seteaza cu impulsul de inchidere, nu inchiderea. Pentru inchidere ii este indiferent cat tii apasat pe buton. Inchiderea actioneaza actuatoarele pe deschis/inchis, sau sus/jos.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se poate monta un modul de ridicare a geamurilor fara nici o alarma

Am montat eu la Brady pentru un client la octavia II.Clientul nu dorea sa tina apasat pe buton 7-8 secunde,Trebiue doar ca masina sa aiba telecomanda

Link către comentariu

Se poate monta un modul de ridicare a geamurilor fara nici o alarma

Am montat eu la Brady pentru un client la octavia II.Clientul nu dorea sa tina apasat pe buton 7-8 secunde,Trebiue doar ca masina sa aiba telecomanda

<{POST_SNAPBACK}>

La ce pret si pt ce tip de alarma.

Link către comentariu

daca merge din cheie, inseamna ca are modulul confort si merge cu alarma, setata cum am spus. Daca nu ai alarma, nu merge. Pentru ca alarma se seteaza cu impulsul de inchidere, nu inchiderea. Pentru inchidere ii este indiferent cat tii apasat pe buton. Inchiderea actioneaza actuatoarele pe deschis/inchis, sau sus/jos.

<{POST_SNAPBACK}>

Si la passat cum sta treaba???

Am alarma si centralizata (cheie tip briceag).

Se inchid geamurile daca inchid cu cheia si tin mai mult spre inchis ...... oare merge si din telecomanda??????????

Link către comentariu

22 euro+tva+montaj

Nu are importanta ce alarma ai sau daca ai,trebuie doar telecomenzi originale(cheie briceag)

Link către comentariu

La masina anterioara eu am avut mari probleme cu un astfel de modul suplimentar: ba nu functiona inchiderea geamurilor (era bazat pe niste contacte care prindeau praf in timp nu mai functiona) ba chiar nu se inchideau geamurile nici din buton (probleme pe alimentare).

Ce marca este?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

deci pret final? Ce-mi place cum scrieti +tva+montaj.Spune-ne cat totusi. Ca parca montajul nu l-am plati :)

Modificat de godoroja
Link către comentariu

1 ora manopera = 13euro

13+22=35 euro

35*1,19=41,65 euro

41,65*36000=1499400 rol (149,94 ron)

Esti multumit acum?

Lucian

Modificat de lucas
Link către comentariu

• 5 weeks later...
1 ora manopera = 13euro

13+22=35 euro

35*1,19=41,65 euro

41,65*36000=1499400 rol (149,94 ron)

Esti multumit acum?

Lucian

<{POST_SNAPBACK}>

Nu era vorba de asta, facusem calculele singurel. Ideea era ca peste tot vezi x euro +TVA + Montaj.... Si nimeni nu zice pretul final , cel care conteaza pana la urma. :D

Mersi lucas de calculelelelele :D

Modificat de godoroja
Link către comentariu

• 1 year later...

Este valabila inchiderea geamurilor din telecomanda si pentru Octavia TOUR? Eu am alarma din fabrica pe cheie briceag si nici dupa 10sec nu ridica geamurile, doar cu cheia le pot ridica.

Link către comentariu

• 1 year later...

repet intrebarea lui bbv1976, poate ne raspunde cineva.

Este valabila inchiderea geamurilor din telecomanda si pentru Octavia TOUR?

Eu nu am alarma din fabrica, dar am cheie briceag, doar cu cheia in broasca le pot ridica. trebuie sa tin apasat mai mult timp? cat?

multumesc

Link către comentariu

Geoh daca vrei mai multe date referitoare la inchiderea geamurilor din telecomanda, le gasesti aici si aici. Mie mi le-a facut Cipos folosind VDS PRO. Succes.

Link către comentariu

Pentru o Skoda Octavia Tour alarma montata la dealer Mundial K9 se poate face sa se inchida geamurile din telecomanda ?

Link către comentariu

Pentru o Skoda Octavia Tour alarma montata la dealer Mundial K9 se poate face sa se inchida geamurile din telecomanda ?

Eu am K9 montat pe TOUR si stie sa inchida geamurile la armare. Mai mult, stie sa le si deschida, da nu mai tin minte pe ce trebuia sa tin apasat :)

Link către comentariu

Poate iti aduci aminte . oare la mine sa nu fie activata aceasta obtiune ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!