Jump to content

VW Golf IV, 2004, albastru metalizat!

izmail

Postare recomandată

Salutare. Cum era de asteptat, am dat jantele inapoi, si am comandat altele, noi, pe care voi pune cauciucurile mele, pentru ca oricum sunt All season. Sper ca maxim saptamana viitoare sa le am pe masina :D . In schimb, spun iar ca sunt mort dupa interiorul nou. Negru, ceea ce vroiam eu de mult. Poze noi :

post-43480-1244741673_thumb.jpg

post-43480-1244741697_thumb.jpg

post-43480-1244741726_thumb.jpg

post-43480-1244741749_thumb.jpg

post-43480-1244741762_thumb.jpg

post-43480-1244741776_thumb.jpg

post-43480-1244741942_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• izmail

57

• rulez

6

• Fitty

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am zarit de multe ori golful tau prin Alexandria, de fiecare data l-am vazut spalat, ''aranjat'', imi place cum o intretii :D

de unde ziceai ca ai luat husele?

Link către comentariu
Am zarit de multe ori golful tau prin Alexandria, de fiecare data l-am vazut spalat, ''aranjat'', imi place cum o intretii :)

de unde ziceai ca ai luat husele?

Ma bucur ca ti'a placut. Asa imi place mie, sa fie mereu curata, o merita :D. Husele le'am luat din Carrefour in toamna trecuta cu 170 RON, insa acum le'am dat jos si n'am ce face cu ele pentru ca mi'am schimbat tapiteria :D. Bafta!

Modificat de izmail
Link către comentariu

Salut

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos !

De unde ai luat tapiteria si la ce pret, caci si eu am in gand sa o inlociuesc pe a mea si am gasit pe cineva care le face din ce material vrei, le si monteaza cu aprox 350 lei, in functie de material !

Daca tot vrei jante, vezi ca poti sa gasesti si jante noi la pretul la care ai gasit tu jantele second, mai ales ca anvelopele cu talon de 45 in loc de 55 nu e deloc indicat sa pui !

Pt cotatii de pret corecte la jante, poti da un clik pe semnatura mea !

Drumuri bune !

Modificat de UWE
Link către comentariu
Salut

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos !

De unde ai luat tapiteria si la ce pret, caci si eu am in gand sa o inlociuesc pe a mea si am gasit pe cineva care le face din ce material vrei, le si monteaza cu aprox 350 lei, in functie de material !

Daca tot vrei jante, vezi ca poti sa gasesti si jante noi la pretul la care ai gasit tu jantele second, mai ales ca anvelopele cu talon de 45 in loc de 55 nu e deloc indicat sa pui !

Pt cotatii de pret corecte la jante, poti da un clik pe semnatura mea !

Drumuri bune !

Multumesc frumos, la fel si tie. Tapiteria am luat'o de la un centru de dezmembrari de pe un Golf rasturnat din '99, insa e ca noua. A fost schimb pe schimb cu a mea, asta pentru ca il cunosteam pe patron. Mi se pare putin cam mare pretul pentru retapitare, insa daca ai vazut la altcineva, si era lucrat frumos, merge. Am vazut la mine in oras, un Golf, avea fetele de usi, schimbatorul, frana de mana, si volanul imbracate in piele rosie, iar scaunele erau rosii cu negru pe margini. Era superb, pacat ca nu se asorta cu griul masinii :).

Jante am gasit, pe 15, astept sa'mi vina. Mi'am dat si eu in cele din urma seama ca CMS-urile alea erau supraevaluate. Nu inteleg insa de ce nu e indicat sa pun anvelope cu talon mic. Merci pentru aprecieri, si bafta!

Modificat de izmail
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nene vezi ca alea pe 45 la o janta R16 arata foartte foarte urat. Am avut eu pe OZ Racing alea....La R16 merge 55 asa ca tre sa iti iei alte pneuri...o sa vezi ca n-ai ce face cu alea pe 45..Mai vii sa iti dau badoul ala?

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, e frumoasa iar culoare e deosebita. Bine ca ai renuntat la CMS, sunt facute prin Turcia si dpdv calitativ varza. Am avut CMS si cauciucuri 195/65/r15 si tot mergeam la echilibrat la maxim 2000km...si doar cu mult pb mergeau echilibrate....Sincer,orice dar nu CMS...

Link către comentariu
Nene vezi ca alea pe 45 la o janta R16 arata foartte foarte urat. Am avut eu pe OZ Racing alea....La R16 merge 55 asa ca tre sa iti iei alte pneuri...o sa vezi ca n-ai ce face cu alea pe 45..Mai vii sa iti dau badoul ala?

Am inteles, sa traiti! :D Asa voi face pe viitor. Pacat de bandou, si de spoileru' tau! :P

Felicitari pentru masina, e frumoasa iar culoare e deosebita. Bine ca ai renuntat la CMS, sunt facute prin Turcia si dpdv calitativ varza. Am avut CMS si cauciucuri 195/65/r15 si tot mergeam la echilibrat la maxim 2000km...si doar cu mult pb mergeau echilibrate....Sincer,orice dar nu CMS...

Multumesc pentru aprecieri. I'auzi..nu stiam ca sunt asa problematice ;). Bine ca am scapat de ele. Acum am pus ochii pe niste KM-uri. bafta tuturor!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mai nou merg pe deviza : daca tot n'are nimic pe ea si motoru' e mic, macar sa arate si sa mearga bine! :rolleyes:

Poze :) :

Se vede perla? :))

post-43480-1247491637_thumb.jpg

post-43480-1247491647_thumb.jpg

post-43480-1247491655_thumb.jpg

post-43480-1247491898_thumb.jpg

post-43480-1247491904_thumb.jpg

post-43480-1247492128_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu
  • 3 months later...

A trecut mult timp, si s'au intamplat multe :( . Aproape ca uitasem ca am cont pe aici. Revenind la ale noastre, masina a primit un ambreiaj nou, pentru ca cel original incepuse sa patineze. De alte modificari n'a mai avut parte, iar in cei 11k km de cand am luat'o, n'am ce sa'i reprosez. Singurul lucru care ma enerveaza este ca vine iarna si eu inca n'am jante :icon_thumright: . Poze noi :

post-43480-1256474368_thumb.jpg

post-43480-1256474375_thumb.jpg

post-43480-1256474383_thumb.jpg

post-43480-1256474392_thumb.jpg

post-43480-1256474563_thumb.jpg

post-43480-1256474568_thumb.jpg

post-43480-1256474576_thumb.jpg

post-43480-1256474585_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

E superba culoarea, in ceea ce priveste jantele mai asteapta pana la primavara, oricum sunt mai recomandate astea de tabla in anotimpul rece :) Sa o stapanesti sanatos :icon_thumright: :( safe

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
E superba culoarea, in ceea ce priveste jantele mai asteapta pana la primavara, oricum sunt mai recomandate astea de tabla in anotimpul rece :D Sa o stapanesti sanatos :D :) safe

Merci mult! :D uite ca n'am mai avut rabdare si mi'am luat altele in cele din urma. Acum ramane doar sa pun pe ele cauciucurile de pe masina. Pareri? Imi poate face si mie cineva un virtual tuning? :D

post-43480-1258651680_thumb.jpg

post-43480-1258651687_thumb.jpg

post-43480-1258651718_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

Cati mai multi km si fara incidente cu ea :) Golf 4 e o masina clasica care tot timpul mi-a placut :) Cat despre jante eu zic ca cel mai bine sunt de 16"

My Skoda :D

Link către comentariu

legat de jante,eu as merge pe un model cu spite mai inguste si mai lungi(gen santa monica).un alt model de janta care da extrem de bine pe golf4 este cel de pe leon FR 1m.deinde foarte mult de gusturile fiecaruia

masina e extrem de intretinuta,lucru care-mi place

numai bine :biggrin:

Link către comentariu
Cati mai multi km si fara incidente cu ea :) Golf 4 e o masina clasica care tot timpul mi-a placut :) Cat despre jante eu zic ca cel mai bine sunt de 16"

My Skoda :D

Multumesc mult, la fel si tie. Frumos superb ai, mie unu' imi place mai mult decat modelul nou. Daca'mi luam pe 16, trebuiau schimbate si cauciucurile, deci alta investitie, iar momentan nu e cazu'. Oricum cauciucurile de pe masina sunt noi, inca au tepii pe ele, chiar si dupa 12k km.

legat de jante,eu as merge pe un model cu spite mai inguste si mai lungi(gen santa monica).un alt model de janta care da extrem de bine pe golf4 este cel de pe leon FR 1m.deinde foarte mult de gusturile fiecaruia

masina e extrem de intretinuta,lucru care-mi place

numai bine :D

Intr'adevar, m'am uitat la alea de leon, si arata intr'un mare fel :wub: , dar n'am ce sa le mai fac. Jantele le am acasa deja, asteapta sa fie montate :D In plus, la pretul care le'am luat a fost pomana. Cum le'am primit, le'am curatat, si jantele sunt noi, n'au absolut nicio zgarietura. Mi'am luat si capacele de vw pentru ele. Multumesc mult, toti imi spun ca n'au vazut masina mai curata ca a mea, este o onoare :blush: . Bafta! :D

Modificat de izmail
Link către comentariu

Interesante jante , sa le stapanesti sanatos . Pe cat sunt ? Si daca e sa fiu unpic indiscret , pretul lor care a fost :D .

De capacele cu VW sunt si eu in cautare , de unde le-ai luat ?

Asteptam poze cu noile incaltari :huh: .

Link către comentariu
Interesante jante , sa le stapanesti sanatos . Pe cat sunt ? Si daca e sa fiu unpic indiscret , pretul lor care a fost :icon_thumright: .

De capacele cu VW sunt si eu in cautare , de unde le-ai luat ?

Asteptam poze cu noile incaltari :icon_thumright: .

Multumesc mult. Sunt pe 15, m'am gandit sa le iau asa ca sa nu mai schimb cauciucurile. Pretul mi'e rusine sa'l spun. Am gasit jante la fel, intr'o stare mult mai proasta la 300e. Eu le'am luat cu muuuuult mai putin. Ti'am dat PM, bafta :biggrin:

Link către comentariu

Salut. Astazi, masina a primit mult asteptatul chip ;) . Estimez puterea pe undeva pe la 81-82 de cai, plus filtrul sport din dotare :D . Lumea a'nceput sa fie in dubii, cand vede cum trage. Cel tarziu marti, montez si jantele :tomato: . In continuare caut pe cineva sa'mi puna folia. Poze, dupa o binemeritata baie :

post-43480-1258888566_thumb.jpg

post-43480-1258888570_thumb.jpg

post-43480-1258888575_thumb.jpg

post-43480-1258888579_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,superbe stopurile :tomato: sper sa nu le schimbi/pui folie pe ele ca ai strica tot aspectul.

Numai bine!

Link către comentariu

Izmaile cine ti-a facut ma tie chip-ul in Alexandria??? De curiozitate....intreb...marcel ala cu opelul cu TIP? Astept un semn azi de la tine..sigur nu ne minti cu chip'u?;;)

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina,superbe stopurile :biggrin: sper sa nu le schimbi/pui folie pe ele ca ai strica tot aspectul.

Numai bine!

In mod cert nu le voi schimba, imi plac prea mult. E dovada ca masina e facuta dupa 2003. Merci, bafta si tie! :D

Izmaile cine ti-a facut ma tie chip-ul in Alexandria??? De curiozitate....intreb...marcel ala cu opelul cu TIP? Astept un semn azi de la tine..sigur nu ne minti cu chip'u?;;)

Nu boss, chipul l'am pus in bucuresti, nu cred c'am voie sa spun numele firmei aici. Daca te intereseaza iti dau PM. Te invit la o tura, sa simti diferenta, da' bagi gaz :Computer:

Modificat de izmail
Link către comentariu

Cat au fost jantele daca nu te superi. Mi-as lua si eu ceva de genul tot pe 15" in loc de tablele de iarna. Sa le stapanesti sanatos :)

Link către comentariu
Cat au fost jantele daca nu te superi. Mi-as lua si eu ceva de genul tot pe 15" in loc de tablele de iarna. Sa le stapanesti sanatos :Driver:

Multumesc mult, ai PM :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!