Jump to content

VW Golf IV, 2004, albastru metalizat!

izmail

Postare recomandată

Multi km fara probleme, multe bucurii la volan si multa grija la vopsea! :) S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• izmail

57

• rulez

6

• Fitty

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Publicat (modificat)

Revin si eu dupa ceva timp cu o intrebare :hainoroc:: cum se da jos bandoul spoilerului de pe fata fara sa rup ceva? ;)

Si, ca tot vine vara, astept sa'mi vina niste jante in maxim 2 saptamani, :coffee_lol:

post-43480-1243194264_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu
Revin cu chestii noi. Azi am montat inchiderea cu cheile briceag. Alta viata, nu mai stau sa bag mereu cheia'n usa. A

Spune-mi te rog daca cumpar niste chei din alea briceag care au modul de inchidere pe ele direct din telecomanda merg direct fara sa afectez sistemul original al masinii? cel original? nu de alta... dar e una din primele chestii pe care as vrea sa le fac... am gasit deja setul de chei la cineva... (am deja 3 chei la masina... cu alea o sa fac 5 :) ) dar asta e)

Link către comentariu
volnick1986

imi plac stopurile alea cu o parte clara. dupa alea se vede ca e din 2003 printre ultimele din "specia" ei! sa o stapanesti sanatos!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
imi plac stopurile alea cu o parte clara. dupa alea se vede ca e din 2003 printre ultimele din "specia" ei! sa o stapanesti sanatos!

Si mie imi plac, insa la culoarea mea ar fi mers mai bine ceva mai inchis, cum ai tu de exemplu. Gasisem unele de GTI cu 100 Ron ambele, insa erau cam decolorate. Desigur, as putea sa pun o folie pe ele, insaaa...revin la parerea mea (a noastra) cu pastratul masinii cat mai stock. Bafta si tie! :)

Link către comentariu
volnick1986

astea ca ale mele inchise sunt de prin 1999 pana prin 2002 si nu sunt numai pe GTI, sunt si pe alte motorizari. inainte de 99 sunt cu semnalizatorul portocaliu. cum ai tu albe sunt printre ultimele ce s-au fabricat. mie imi plac ale tale!

Link către comentariu
Publicat (modificat)
astea ca ale mele inchise sunt de prin 1999 pana prin 2002 si nu sunt numai pe GTI, sunt si pe alte motorizari. inainte de 99 sunt cu semnalizatorul portocaliu. cum ai tu albe sunt printre ultimele ce s-au fabricat. mie imi plac ale tale!

Stiu ca astea cu semnal alb sunt pe ultimele serii :biggrin:.

Facem un schimb mai la vara? :)

Modificat de izmail
Link către comentariu
Si totusi, eu chiar nu inteleg ce trebuie sa fac, ca lumea sa comenteze?

Nu prea mai comenteaza lumea despre golfurile generatia IV ,ca deja sunt invechite :D

Se baga si ei la V......VI care a aparut acuma,Audi etc

Link către comentariu
Nu prea mai comenteaza lumea despre golfurile generatia IV ,ca deja sunt invechite ;)

Se baga si ei la V......VI care a aparut acuma,Audi etc

Da, da' macar noi, posesorii de IV sa ne citim & comentam unii pe altii :huh:..

In fine, ce se mai aude cu scaunele alea Recaro? :cool: :)

Link către comentariu
volnick1986

Da bine... Lumea din Romania are fitze in cap. Toti vor sa isi ia masina de impresie nu de utilitate sau necesitate. Toti vor dupa 2005-2006 cat mai noua si cat mai ieftina. Bine imi zicea mie cineva ca "la noi in tara se cumpara pretul nu masina" daca va dati seama la ce se refrea. :D Adica un exemplu vor sa fie BMW Seria 5 (E60) din 2004 si sa fie si 12000 de euro. nu se uita la aspecte ca la 2004 si la 12000 de euro masina aia paote fi cu 250.000 km si varza. eu unu asa alege la banii aia un seria 5 precedent E39 de prin 2003 (ultima serie aparuta) cu putini km pana in 100.000 de la vreun dealer cu sigla BMW Premium Selection. macar stii ca e ok masina la cei 12.000 pe care sa zicem sa ii dai. la noi lumea e numai dupa aspectul exterior si nu vede in profunzime lucrurile. nu conteaza daca e jaf cu multi km si varza, model nou sa fie sa am cu ce sa ma laud!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Publicat (modificat)
Da bine... Lumea din Romania are fitze in cap. Toti vor sa isi ia masina de impresie nu de utilitate sau necesitate. Toti vor dupa 2005-2006 cat mai noua si cat mai ieftina. Bine imi zicea mie cineva ca "la noi in tara se cumpara pretul nu masina" daca va dati seama la ce se refrea. :) Adica un exemplu vor sa fie BMW Seria 5 (E60) din 2004 si sa fie si 12000 de euro. nu se uita la aspecte ca la 2004 si la 12000 de euro masina aia paote fi cu 250.000 km si varza. eu unu asa alege la banii aia un seria 5 precedent E39 de prin 2003 (ultima serie aparuta) cu putini km pana in 100.000 de la vreun dealer cu sigla BMW Premium Selection. macar stii ca e ok masina la cei 12.000 pe care sa zicem sa ii dai. la noi lumea e numai dupa aspectul exterior si nu vede in profunzime lucrurile. nu conteaza daca e jaf cu multi km si varza, model nou sa fie sa am cu ce sa ma laud!

Asa e, eu unu' sunt multumit de a mea : octombrie 2003, 56k km acum, culoarea e foarte rara si mai mult decat deosebita, face parte din ultimele Golfuri IV fabricate. Dotarile sunt mai mult decat ce'mi trebuie, insa nu as spune nu daca as avea altceva in plus :). In plus, designul pe care il are Golful IV m'a facut sa'l aleg, puteam si eu foarte bine sa'mi iau un 320 din 2001 si..Oricum, cea mai buna masina e aia pe care o ai si pe care ti'o poti permite! :D

Modificat de izmail
Link către comentariu

Pe seara, sau cel tarziu maine o sa revin cu poze noi :P. Azi am aranjat o schimbare de scaune & bancheta. In sfarsit scap de huse si de gaurelele, respectiv tociturile provocate de neamt! :)

Link către comentariu

Dupa foarte multa munca, si cateva zgarieturi la maini, am reusit in sfarsit sa montez "noul" interior. Alta viata :D : negru complet, cotiera spate, textura mai groasa si mai rezistenta, fara gauri de la scrum si fara tocituri. Si cand ma gandesc ca interiorul meu avea 6 ani si arata cum arata...iar masina de pe care l'am luat pe acesta era din '99 si se prezinta impecabil, ma apuca groaza...maine pun poze :lol: .

O alta problema, destul de mare, zic eu, ar fi viteza maxima :P. Ieri, am incercat sa vad cat poate, si..cu 2 persoane in masina, fara incarcatura, a luat ~ 150, moment in care pedala era la fund (atingea de limitator). M'a speriat. De ce doar atat? Care sa fie problema? :blink: Ma asteptam cel putin la ~ 175. Astept niste raspunsuri, de la cunoscatori, sau de la alti posesori de 1.4. Urgent!

Link către comentariu

este in functie de jantele pe care le ai!! am si eu o intrebare dk e da un pm ai cumva o tetiera spate in + neagra? mersi frumos. nu te speria de viteza maxima se duce usor usor mai sus nu tre sa iti faci griji dastea oricum nu avem drumuri in rom inca pentru viteze mai mari de 150..

Link către comentariu

Buna,

In legatura cu viteza, nu te poti lua dupa fisele technice si eu pe TDI-ul meu m-am speriat la inceput si acum ma tot stresez sa ma duc cat mai tare si sa depasesc viteza max. data de vw in cartea technica. Eu locuind in franta merg in fiecare dimineata (intre orele 4si 5) cu masina in blana pe o bucata de vreo 20 km de autostrada.

Am vazut ca depinde mult de jante dimesiuni cauciucuri(eu de exemplu am pus 205/60/15 si am pierdut cau 10KM/h) si cel mai mult depinde de benzina/motorina , de calitatea iei.

Nu stiu ce sa zic, daca era doar 1.4 iti spuneam ca nu poate mai mult de 150km/h dar cum al tau ii 1.4 16V normal trebuie sa ajungi destul de bine la 165km/h leger.

Am uitat sa iti spun ca imi place masina ta mult, in special stopurile si culoare.

have a good time

Link către comentariu
este in functie de jantele pe care le ai!! am si eu o intrebare dk e da un pm ai cumva o tetiera spate in + neagra? mersi frumos. nu te speria de viteza maxima se duce usor usor mai sus nu tre sa iti faci griji dastea oricum nu avem drumuri in rom inca pentru viteze mai mari de 150..

Ai PM. Am inteles. O sa mai incerc, scot si limitatorul daca e vreo treaba, numai sa fuga! ;) Din pacate ai dreptate cu drumurile..

Buna,

In legatura cu viteza, nu te poti lua dupa fisele technice si eu pe TDI-ul meu m-am speriat la inceput si acum ma tot stresez sa ma duc cat mai tare si sa depasesc viteza max. data de vw in cartea technica. Eu locuind in franta merg in fiecare dimineata (intre orele 4si 5) cu masina in blana pe o bucata de vreo 20 km de autostrada.

Am vazut ca depinde mult de jante dimesiuni cauciucuri(eu de exemplu am pus 205/60/15 si am pierdut cau 10KM/h) si cel mai mult depinde de benzina/motorina , de calitatea iei.

Nu stiu ce sa zic, daca era doar 1.4 iti spuneam ca nu poate mai mult de 150km/h dar cum al tau ii 1.4 16V normal trebuie sa ajungi destul de bine la 165km/h leger.

Am uitat sa iti spun ca imi place masina ta mult, in special stopurile si culoare.

have a good time

Pai, atunci devine si mai ciudata toata treaba. Eu am jante de otel pe 15 (195) si tot degeaba. Si, imi amintesc, ca asta vara cand am luat'o, i'am dat 171. Acum de ce nu ar mai merge? Asta cu 16v e fumata :blah: O sa incerc sa bag si benzina cu cifra octanica mai mare, sa vad cum se comporta. Merci pentru aprecieri si multa bafta! E bine ca macar unii dintre noi au pe unde sa fugareasca masinile :D..

Modificat de izmail
Link către comentariu

Legat de viteza maxima nu am de ce sa ma plang :D dar sa stii ca e posibil sa fie si vina combustibilului.Ex. concret: am un vecin care are tot un Golf IV 131 cp.Cu motorina Euro 4 viteza maxima era cea trecuta in specificatii insa a alimentat odata cu Euro 5 si, la un test pe A2, viteza maxima a scazut cam cu 10-15 km/h.Asta era anul trecut.

Sa folosesti cu placere scaunele alea :D :))

LE: uite aici niste date tehnice legate de motorizarea ta.

Engine Size 1390 cc

Cylinders 4

0-60 mph 13.6 s

Power Output 75 bhp

Valves 16

Torque 126 Nm 93 lb-ft

Top Speed 106 mph ( ~170 km/h )

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Mama ei de viteza. In fine. Asa fara nicio legatura, ce parere aveti de CMS, cei care cunoasteti? :D

In plus, pun niste poze cu interiorul pentru ca am ramas dator. Scuzati calitatea si astept pareri :biggrin:. Eu unul il ador.

post-43480-1244103732_thumb.jpg

post-43480-1244103743_thumb.jpg

post-43480-1244103755_thumb.jpg

post-43480-1244103764_thumb.jpg

post-43480-1244103772_thumb.jpg

post-43480-1244103780.jpg

post-43480-1244103794_thumb.jpg

post-43480-1244103809_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu
Ti-ar mai trebui si o cotiera pe fata :Driver: .

Ieftin: 160 lei :biggrin:

Scaunele sunt in ton cu vopseaua :D

Link către comentariu
Ti-ar mai trebui si o cotiera pe fata :P .

Stiu ca mi'ar trebui, insa cotiera pentru Golf IV mi se pare putin inestetica, poate si datorita pozitiei ei, care este cam sus :D. Dar cine stie, pe viitor? Momentan nu e o prioritate. Vreau jante. Bafta! :D

Ieftin: 160 lei :)

Scaunele sunt in ton cu vopseaua :icon_thumright:

Nu e vorba de pret, insa nu'mi place cum vine ea acolo. Fiecare cu pasarelele lui :blah_: . Nu stiu daca e chiar in ton cu caroseria, insa mie imi place contrastu' albastru - negru. Plus ca, din anumite unghiuri, nu se mai vede nimic in interior, e totul negru, zici ca am folie! Sunt foarte incantat! Bafta cu interioru' ala de care ziceai! :D

Modificat de izmail
Link către comentariu

Ca tot vorbeam acum ceva timp de jante. In sfarsit au venit. Dar nu stiu sigur daca sa le pastrez sau nu. ;)

Sunt CMS, echipate cu cauciucuri Good Year, de vara, 205/45/16, insa trebuie revopsite, iar un cauciuc trebuie schimbat fiind foarte tocit din cauza unghiului de fuga foarte prost. Plus ca nu am nici prezoane corespunzatoare..

Pret 300 euro. Pareri? Le pot da inapoi :(.

post-43480-1244302209_thumb.jpg

post-43480-1244302222_thumb.jpg

post-43480-1244302261_thumb.jpg

post-43480-1244302289_thumb.jpg

post-43480-1244302309_thumb.jpg

post-43480-1244302372_thumb.jpg

post-43480-1244302414_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

Urate nu sunt, dar mai bine mai strangi niste bani si iei unele calumea. Cu vopsit si adaptoarele pentru prezoane iesi mai scump si nu cred ca are rost :)

Link către comentariu

Pentru niste Cms-uri care se stie ca sunt cam slabute ca si jante si la starea lor, inclusiv zici ca nu ai nici prezoane si mai trebuie sa schimbi si cate o anvelopa doua parerea mea este ca sunt supra-apreciate ca si pret, adica foarte scumpe, mai ales ca sunt pe 16 si nici balonul la anvelope nu te avantajeaza de 45, din cate stiu la tine trebuie 205/55/16.

Eu zic sa nu le iei, sau in caz ca le iei si le-ai verificat macar sa nu fie strambe sa ii dai pe ele maxim 150E.

La 300E sh si fara anvelope sau anvelope uzate gasesti jante o gramada si mai rezistente si mai de firma, nu care trebuie din prima sa le si vopsesti.

Cred ca te-am facut sa te razgandesti :)

Link către comentariu
Urate nu sunt, dar mai bine mai strangi niste bani si iei unele calumea. Cu vopsit si adaptoarele pentru prezoane iesi mai scump si nu cred ca are rost :banghead:

Pretul mi se pare si mie cam exagerat.

Pentru niste Cms-uri care se stie ca sunt cam slabute ca si jante si la starea lor, inclusiv zici ca nu ai nici prezoane si mai trebuie sa schimbi si cate o anvelopa doua parerea mea este ca sunt supra-apreciate ca si pret, adica foarte scumpe, mai ales ca sunt pe 16 si nici balonul la anvelope nu te avantajeaza de 45, din cate stiu la tine trebuie 205/55/16.

Eu zic sa nu le iei, sau in caz ca le iei si le-ai verificat macar sa nu fie strambe sa ii dai pe ele maxim 150E.

La 300E sh si fara anvelope sau anvelope uzate gasesti jante o gramada si mai rezistente si mai de firma, nu care trebuie din prima sa le si vopsesti.

Cred ca te-am facut sa te razgandesti :)

Jantele ar veni bine pe masina cu balonul anvelopelor mai mic, iar strambe nu sunt. Dar nu se justifica pretul. Si in plus, nu mi se pare un model asa deosebit incat sa le pastrez. As strica tot farmecul culorii. Cred ca m'ai convins. Ce imi recomandati? Si daca stiti pe cineva, care vinde ceva frumos, spuneti'mi! :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!