Jump to content

VW Golf IV, 2004, albastru metalizat!

izmail

Postare recomandată

Salut, totul a inceput in iunie '08. Atunci mi'am vandut Symbolul, si dupa aproximativ 2-3 saptamani, mi'a venit si Golfuletul din Germania. Cateva detalii : ABS, EPC, EBV, ESP, ACR, 8 airbaguri, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite si heliomate, aer conditionat, inchidere centralizata, mp3 Chicago + 2 Difuzoare, fara computer de bord si fara jante, din pacate. Nu ca asta ar fi o problema... Initial, i'am spus celuia care l'am trimis dupa masina sa caute ceva cu motor de 1.6, fabricatie 2003 cel putin, si sub 70k km. El a rezolvat'o partial : VW Golf 4 Ocean, Octombrie 2003, 51 920km reali, verificati, carte service, revizii, etc. Motorul din pacate e de 1.4 16V, 75cp. Mi'a zis ca a ales'o in special pentru culoare. Iar eu i'am dat dreptate in cele din urma. Bineinteles, masina a avut unele zgarieturi, indoituri, la interior, mici semne, insa nu le'am luat in seama, eram prea incantat.

Intre timp, au urmat unele modificari/imbunatatiri/etc, si anume:

- schimbat senzor temperatura lichid racire;

- schimbat distributie;

- schimbat toate filtrele;

- schimbat ulei;

- mp3 Blaupunkt + inca 2 boxe originale de Golf + 2 tweetere in usile din spate;

- schimbate anvelopele (toate 4) cu unele noi, Vredstein, ALL Season;

- schimbate covorasele de cauciuc din interior;

- montat capace roti VW originale, care la randul lor au fost date jos;

- vopsit manerele interioare ale usilor fata in negru mat (erau exfoliate);

- huse "sport" cu "umeri";

- set chei briceag + modul inchidere geamuri;

- inmatriculat, asigurare casco, etc;

Zilele acestea, daca ma ajuta vremea, vreau sa scap de micile zgarieturi/indoituri care le are. Am cumparat chit, un tub de spray si unul de lac. Sper ca va iesi ceva frumos. Vreau sa dau jos si GOLF-ul de pe hayon, sa'l las clean. De asemenea, saptamana viitoare imi astept filtrul de aer sport in carcasa FK. Iar dupa ce termin toate acestea, ii dau un polish. Iar la vara, in functie de buget, o folie si posibil niste jante. Astept pareri. Bafta tuturor!

post-43480-1237679499_thumb.jpg

post-43480-1237679512_thumb.jpg

post-43480-1237679525_thumb.jpg

post-43480-1237679540_thumb.jpg

post-43480-1237679553_thumb.jpg

post-43480-1237679956_thumb.jpg

post-43480-1237679994_thumb.jpg

post-43480-1237680005_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• izmail

57

• rulez

6

• Fitty

5

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Alte poze (in postul anterior nu mai aveam loc ) :

post-43480-1237681414_thumb.jpg

post-43480-1237681422_thumb.jpg

post-43480-1237681432_thumb.jpg

post-43480-1237681439_thumb.jpg

post-43480-1237681448_thumb.jpg

post-43480-1237681458_thumb.jpg

post-43480-1237681465_thumb.jpg

post-43480-1237681598_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

frumoasa masina...mai ales culoarea :wub: ...foarte bine intretinuta...sa ai noroc de ea si sa o folosesti sanatos :icon_thumleft:

Modificat de ady1981
Link către comentariu

Super masina .

Plange masina dupa niste jante .

Si o folie .

In rest e OK si foarte frumoasa .

Sa o conduci sanatos .

Numai Bine !

Link către comentariu

Frumoasa foc culoarea, eventual niste jante si sa vopsesti bandourile in culoarea masinii.

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Dotari decente zic eu,culoarea speciala,km foarte putini pt anii ei,per total o alegere buna,zic eu.Cat te-a costat? Iar in legatura cu jantele as alege ceva OEM,de golf 4 si nu mi se pare ca "tipa" dupa folie..mai mult de 45% ar da in tiganie,zic eu...unele culori nu arata bine cu folie..Numai Bine!

Atasez o poza cu niste jante care cred eu ca i-ar sta bine.

post-20287-1237719916_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Poti sa pui folia cea mai deschisa, cea cu 70% vizibilitate, pe toate geamurile (asa cum am eu, de ex), ii schimba foarte mult imaginea, si nici nu e deranjanta, sau ilegala. Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, si vezi ce jante ii pui :Driver:

Link către comentariu

ady1981 - merci la fel, sper sa fie cum zici tu, culoarea e intr'adevar speciala :rolleyes:

TeoVw - jantele vor veni probabil la vara, in functie de buget, crede'ma ca si eu vreau. Folia vine sigur atunci cand se va mai incalzi. Vreau sa ii pun ceva putin mai deschis, nu chiar negru, nu i'ar sta bine. In rest, merci, apreciez, la fel si tie!

danut82 - bandourile in mod cert n'o sa le vopsesc in culoarea masinii. Imi place ca pe masina sa existe un contrast, iar in cazul meu chiar imi place acest albastru - negru. Mai ales ca am dat jos capacele si au ramas jantele de tabla, negre. Cand o sa vina si folia o sa fie si mai bine. Merci pentru aprecieri si bafta si tie!

Georgik - in iunie, cand am adus'o a costat 7600e + adusul in tara pe platforma - 900e + taxe si alte prostii = aprox 9100e, insa imi mentin parerea ca ii merita. Bafta!

cTL - eu zic ca am destul de bine deocamdata, sunt pur si simplu indragostit de ea :rolleyes: Bafta!

But_Fns - Apreciez. Dotarile eu zic ca sunt mai mult decat necesarul. Pretul a fost de aproximativ 9100, in cele din urma, cu toate taxele si alte nimicuri. Referitor la jante, asa m'am gandit si eu, sa pun ceva original de Vw, si m'am gandit la ceva in genul celor din pozele de mai jos. Cu folia ai foarte mare dreptate, si chiar asa voi face. ;) In rest, bafta si mai astept astfel de pareri, sunt binevenite! :D

razvand - folia in mod cert o sa'i pun ceva nu foarte inchis, pentru ca nici mie nu imi place. Asa ca aici, o sa tin cont si de parerea voastra :D. O intrebare : cat te'a costat folia si unde ai pus'o? Ai pe toate geamurile? Iar la jante, m'am gandit la modelele de mai jos, dar sa fie pe 16, ca de...la motorasul care il am, cam greu sa traga altele mai mari. Bafta!

Si mai am si eu o intrebare. De unde fac rost de un sticker cu VwForum? :D

post-43480-1237722175_thumb.jpg

post-43480-1237722187_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ;) avem aceeasi culoare si acelasi motor,si acelasi model,ocean :) diferenta ar fi ca am interioru pe gri :Driver:

In legatura cu folia,eu am pus 3M panther de 65%, care atunci cand te uiti prin ea are o tenta de mov care da foarte bine cu culoarea noastra.

Bafta in continuare.

Link către comentariu

frumos golfu,imi place culoarea mult.

sa-l conduci km multi si drum intins :)

Link către comentariu

Eu mi-am pus folia la o spalatorie auto de pe Bdul Timisoara, mai sus de Plazza Romania, am ales acea locatie deoarece am obtinut si garantie si mai ales autorizatie, plus ca au montat-o cu mare grija, au dat geamurile jos !

Link către comentariu

pai...pe rand :D

golfix - intr'adevar e aproximativ la fel, chiar si la numarul de km, pacat ca nu am si eu interiorul asa, ar fi fost de vis. :Driver: Bafta in continuare!

TIBI_84 - merci mult, si doresc la fel tuturor, zilele trecute am inteles si eu ce inseamna acest "drum intins" :) era sa'mi distrug masinuta daca nu aveam grija si nu o lasam sub 40 km/h :| ...

razvand - folia e deocamdata in standby. De fapt, cam totul. Momentan imi astept tubul de vopsea comandat pe baza codului culorii, pentru a reface acele mici "defecte". Si continua sa intarzie. Stau cu masina indreptata, chituita, frecata, isi asteapta doar vopseaua...imi vine sa plang cand o vad :) d'abia apoi cred ca putem sa vorbim de aceste mici upgrade-uri. Oricum, daca e sa pun, o sa pun deocamdata doar pe luneta si geamurile spate, pentru ca nu'mi trebuie neaparat autorizatie. M'am gandit la ceva nu foarte inchis pentru ca nu da bine. Bafta & deja celebrul"drum intins"!

Revin si eu cu niste poze "noi", facute la tara, in poze mai apare si Golfu' lu' varu' :wub: Ce m'a mirat a fost ca, in unele poze zici ca e alta nuanta de albastru, nicidecum cea metalizata. In fine, poze :

post-43480-1238449282_thumb.jpg

post-43480-1238449300_thumb.jpg

post-43480-1238449325_thumb.jpg

post-43480-1238449333_thumb.jpg

post-43480-1238449344_thumb.jpg

post-43480-1238449354_thumb.jpg

post-43480-1238449370_thumb.jpg

post-43480-1238449477_thumb.jpg

Modificat de izmail
Link către comentariu

Revin cu chestii noi. Azi am montat inchiderea cu cheile briceag. Alta viata, nu mai stau sa bag mereu cheia'n usa. Am dat jos literele de pe hayon, si am vopsit si locurile unde era nevoie. Mai ramane sa dau stratul de lac, si apoi un polish si o fac "noua" :D . Parca incepe sa'mi placa din ce in ce mai mult masinutza :icon_cheesygrin: . Mai ales dupa ce, ieri, mi'am pus si filtru sport FK, iar masina e mult mai nervoasa in depasiri, la demaraj, urca mai repede in ture, sunetu' insa nu l'am simtit chiar asa de mult, probabil ca imi trebuie si o evacuare pe masura :D . Atasez niste poze, inainte si dupa. Cum vi se pare ca a iesit? :icon_thumright:

post-43480-1238956670_thumb.jpg

post-43480-1238956678_thumb.jpg

post-43480-1238956685_thumb.jpg

post-43480-1238956703_thumb.jpg

post-43480-1238956712_thumb.jpg

post-43480-1238956770_thumb.jpg

post-43480-1238956784_thumb.jpg

post-43480-1238956799_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut, revin cu lucruri noi . Mi'am cumparat 2 suluri de folie neagra, si vreau sa le pun pe luneta si geamurile spate. Problema este ca nu prea ma bazez sa o pun singur, pentru ca sigur n'o sa iasa bine. Nu e nimeni din zona Alexandriei care se pricepe la montat?

Alta chestie ... Stiti pe cineva care are din dezmembrari bancheta spate si scaunul soferului? Daca da, va rog sa'mi dati de veste. Pur si simplu nu mai suport husele, si daca le dau jos se vad arsurile de la scrumul de tigara...

Sper sa'mi raspunda si mie cineva :rr: nu ca data trecuta...

Modificat de izmail
Link către comentariu

Nu ma pricep sa pun folie si nici nu am bancheta si scaun dar culoarea Golfuletului este foooooarte frumoasa. :beerchug:

Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii !

Link către comentariu
Nu ma pricep sa pun folie si nici nu am bancheta si scaun dar culoarea Golfuletului este foooooarte frumoasa. :D

Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii !

Multumesc la fel, sa ai parte de drum intins! :)

Astept totusi pe cineva care are din dezmembrari ceea ce caut :blush: ...

Link către comentariu

Ai incercat pe site-uri de dezmembrari :blush: ? Ca sunt o gramada ... eventual le dai mesaj ce cauti, si te cauta ei pe tine cand gasesc ...

Link către comentariu
Ai incercat pe site-uri de dezmembrari :rolleyes: ? Ca sunt o gramada ... eventual le dai mesaj ce cauti, si te cauta ei pe tine cand gasesc ...

Am cautat pe tot netu' si degeaba :angry:... pur si simplu nu mai suport husele astea, dar nici fara nu o las ca se vede si mai urat :vaidecapulmeu: chiar nu e nimeni care dezmembreaza golf 4 si care are tapiteria ca a mea?

Link către comentariu

Frumoasa masinuta,imi place culoarea,e mai deosebita. :)

Recomandari: bandouri+manere vopsite si jante.

PS: mi-a promis cineva ca imi aduce un interior Recaro pt a mea si atunci o-r sa fie disponibile scaunele mele.Nu stiu cum sunt scaunele fata la tine insa ale mele au airbaguri laterale si reglaj lombar(adancime) si pe inaltime.

Sa o stapanesti cu placere.

Link către comentariu
Frumoasa masinuta,imi place culoarea,e mai deosebita. :scratch:

Recomandari: bandouri+manere vopsite si jante.

PS: mi-a promis cineva ca imi aduce un interior Recaro pt a mea si atunci o-r sa fie disponibile scaunele mele.Nu stiu cum sunt scaunele fata la tine insa ale mele au airbaguri laterale si reglaj lombar(adancime) si pe inaltime.

Sa o stapanesti cu placere.

Salut, cum am mai spus, bandourile si manerele nu le vopsesc, chiar daca as putea s'o rezolv foarte repede :eek:. Imi place contrastul albastru - negru. Despre jante, mai vorbim in vara...momentan am facut rost de niste capace originale de Golf care dau destul de bine pe ea, dar ramane un mic detaliu: 2 dintre ele nu au emblema, asadar sunt in cautare :rolleyes: . Cu folia a ramas ca de la inceput, pentru ca nu se incumeta nimeni sa mi'o monteze :icon_thumright: . Referitor la interior, ti'am lasat mesaj. Tinem legatura, si bafta in continuare! Poze :

post-43480-1241042475_thumb.jpg

post-43480-1241042482_thumb.jpg

post-43480-1241042490_thumb.jpg

post-43480-1241042498_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca capacele tale au emblemele prinse in niste clipsuri atunci nu sunt originale,sunt turcisme (ca ale mele :biggrin: ) caz in care te pot ajuta eu (se gasesc de vanzare seturi de cate 4 embleme in Bucuresti) .Daca sunt originale atunci solutia ar fi sa cumperi 4 stickere cu emblema VW si sa le aplici pe capace.

Numai bine :offtopic:

Link către comentariu
Daca capacele tale au emblemele prinse in niste clipsuri atunci nu sunt originale,sunt turcisme (ca ale mele :biggrin: ) caz in care te pot ajuta eu (se gasesc de vanzare seturi de cate 4 embleme in Bucuresti) .Daca sunt originale atunci solutia ar fi sa cumperi 4 stickere cu emblema VW si sa le aplici pe capace.

Numai bine :offtopic:

Nu sunt prinse in clipsuri. Sunt facute din aluminiu si sunt lipite cu un fel de silicon. Chiar acum incerc sa le dau jos si pe celelalte 2. Iar dupa, voi lipi, tot cu silicon alte embleme, am gasit in oras, tot din aluminiu. Un set de 4 = 5 lei. O sa pun poze, bafta! :mad:

Link către comentariu

Am rezolvat problema capacelor. E alta treaba :) . Si totusi, eu chiar nu inteleg ce trebuie sa fac, ca lumea sa comenteze? Uite, de exemplu as vrea sa stiu ce diametru si ce lungime trebuie sa aiba o toba sport pentru motorasul meu, de 1.4 16v. Chiar sunt hotarat sa'mi iau. Combinata cu filtrul sport pus recent, o sa o faca mai nervoasa si o sa se auda mai frumos :D...

Sau, daca sunteti binevoitori, si vreti sa ajutati, recomandati'mi modele care sa arate bine si sa se auda cat de cat frumos .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!