Jump to content

Jenti noi, ce trebuie facut

Angel_Dust
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi schimb jantele si cauciucurile cu unele noi, dar de alte dimensiuni.

Vreau parerile voastre....de care, cum, de ce, etc.

In principiu as opta pentru 195\50\15 si jante de 15"....daca e ok ce trebuie sa fac la suspensie....etc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am asa pe fata si pe spate la fel dar pe 205 si nu e schimbat nimika.

Link către comentariu

Ok, multumesc pt raspuns. Ce ma intereseaza pe mine este daca la gropi sau denivelari, este atinsa aripa si la craterele din Buc. cum se comporta jantele din aliaj. (pentru ca cele originale trebuie roluite de 2 ori pe an).

Link către comentariu

eu am 195/50/15 , niste jante borbet faine . Dar pe langa astea exista un J . Care la mine habar nu am cat e , dar cer e ca am bagat 21 de cutii de faianta si gresie si frecau in ornamentul de plastic ....dar a fost singura data .,J -ul ala e important ...dar nu stiu sa iti zic valori decat daca ma uit in cartea masinii .

Link către comentariu

Eu am 195/50/16 si nu freaca, deci cu 195/50/15 n-o sa ai probleme ca sunt ceva mai mici.

Link către comentariu

Ok, multumesc pt raspunsuri....daca se poate mai dati-mi un singur sfat: ce (firma) jante si ce cauciucuri sa cumpar, si de unde....ca sa nu am probleme....tot ce ma intereseaza este sa ma tina macar 1 an.

Link către comentariu

I-a legatura cu Voinea si te rezolva el. Sau vezi ca mai postase cineva o oferta de jante dar nu o mai gasesc.

Link către comentariu

pentru pura informare : am luat in ianuarie niste jante din Germania ( mi le-a adus cineva ) cu 300 euro cu tot cu cauciucuri . Jantele erau fara nici o zgarietura (Borbet ) in 10 spite subtiri , cauciucurile erau ca noi . Omul le-a lut de acolo cu 250 si mi le-a dat cu 300 . eu zic ca a fost ok

Link către comentariu

Cam asta este pretul la care le-am gasit si eu....numai ca am dat acum 3 luni cu piciorul la o super oferta...jante NOI+cauciucuri Continental....150Euro. :lol:

Si acum imi reprosez ca nu le-am luat....asta e. Oricum, mi-am luat 2 jante noi (clasice pt golf) si 2 cauciucuri 175/70/R13 Sawa ca sa pot pleca linistit in concediu.

Link către comentariu

pentru pura informare : am luat in ianuarie niste jante din Germania ( mi le-a adus cineva ) cu 300 euro cu tot cu cauciucuri . Jantele erau fara nici o zgarietura (Borbet ) in 10 spite subtiri , cauciucurile erau ca noi . Omul le-a lut de acolo cu 250 si mi le-a dat cu 300 . eu zic ca a fost ok

<{POST_SNAPBACK}>

cunostinta ta mai poate sa aduca jante la acesti bani ?

Link către comentariu

Nu cred, a fost o ocazie pe care am ratat-o. Oricum, este vorba despre Cornel, un tip care aduce vw-uri din germania si le dezmembreaza. Il gasesti in targ la vitan, are un vw transporter vechi negru, si piese pt golf la greu. Merita sa te duci acolo si sa vb. cu el.

Link către comentariu

s-ar putea....ideea e ca nu le pot vedea ! De ex cu ale mele povestea a fost asa : am primit sms : " Vrei niste jante tari pe 15 ? " si le-am luat pe nevazute.....dar il pot ruga sa caute ...si va tin la curent

Link către comentariu

Apropo, mi-am pus si eu niste jante noi, in 3 spite in forma de elice, cu cauciucuri FULDA cu sens de rotatie, de 205/60/15 (am sa pun si poze).

Si pe jante scrie undeva pe interior JJ6, asta ce inseamna, ca nu am retinut exact cum trebuie sa fie cu J-ul. E bine sau e rau????

Link către comentariu

J este latimea jantei. In functie de asta vezi ce cauciuc se potriveste pe janta. Cred ca la tine cu J6 cauciucurile de 205 depasesc destul de mult buza jantei.

Link către comentariu

Nu depaseste delock, totul este original (dar nu pt sharan), montat, echilibrat si umflat cu azot in Jermania.

Link către comentariu

• 4 years later...

salut nu am gasit un topic unde sa postez asa ca m-am hotarat sa scriu aici

poate sa-mi spuna cineva ce sistem de prindere aveau capacele de jante originale de mk1.vechiul proprietar le-a gaurit si le-a prins cu ajutorul unei platbande la randul ei prinsa in suruburi de gaurile jentii (nu cele ale prezoanelor).

am vazut ca pe lateralul capacelor sunt din fabrica cate 2 gauri la 180 de grade.

cumva venea ceva prin ele?

vreau sa fac masinuta asa cum a iesit din fabrica si poate ma ajutati cu niste detalii fara sa utilizez toate fierataniile pentru prinderea unui capac.

imag505.th.jpgimag508.th.jpgimag5061.th.jpg

Link către comentariu

Esti sigur ca sunt capace de mk1? mie mi se par capace de broscuta (Kafer).

Link către comentariu

seamana cu capacele de VW transporter t2,t3 exact asa am si eu

teoretic prinderea e simpla...doar trebuie impinse pe janta si atat :icon_thumright: la mine asa se prindeau :D

Modificat de r4ulik
Link către comentariu

salutare...am niste jante pe 15 si j7 pot sa pun niste cauciucuri de 205/50/15 ?

Link către comentariu

poti sa pui ,dar indicat ar fi 195/50/15

Link către comentariu

salutare...am niste jante pe 15 si j7 pot sa pun niste cauciucuri de 205/50/15 ?

Poti si 205, da depinde ce suspensii ai pe ea, daca sunt stock si ai obiceiu de a incarca masina, e posibil sa frece cauciucu in aripa (asta in functie si de ET-ul jantei bineinteles).

Link către comentariu

suspesia e stok..ET28

pe fata am deja gumele de 195-50-15 iar pe spate voiam de 205...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!