Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

Hmmm...nu stiu unde s-ar putea gasi ceva asemanator. Daca aflu ceva...iti zic.

S-ar putea sa dea bine niste tipsuri de Tuareg...seamana cu cele de la GTI Street.

Chiar ar merge un spate cu 2 tipsuri ovale mai late, sa se incadreze bine in prelungirea Rieger.

Bafta.

post-6569-1265232525_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare domnilor. Treaba este urmatoarea. Este mai putin de o luna si plecam in Worthersee si prietenii cu care merg, in speta Radu aka TIGANU cu GOLF-ul lui si Liviu aka LIVIU_BEN cu GTI-ul lui, am inceput sa ne pregatim cat de cat masinile. Asadar, eu aproape am terminat cu exceptia evacuarii de care sunt total nemultumit, dar momentan ramane asa. Am montat si fusta spate care completeaza kitul de RIEGER si alte schimbari nu is. Cateva poze cu finalul si...cam asta e.

dsc05001w.jpg dsc05002w.jpg dsc05003p.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru fusta. Drum bun, distractie placuta si regretele mele ca nu va pot insoti. Poate la anul!

Link către comentariu

Multumesc CIP. Lasa ca o sa filmez tot drumul si o sa iti arat ce ai pierdut :beerchug:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana la plecarea in Worthersee am mai facut o prostie. Si anume : achizitionarea plafonierei si a stalpilor de GTI pe interior. Neagra, cu tot cu luminile alea ambientale. A iesit de numa-numa. Pretul nou : 6.000 ron (am aflat astazi), probabil fara panoul de lumini (sau cum i-o spune).

Cateva pictures :

dsc05205j.th.jpg dsc05202g.th.jpg dsc05199v.th.jpg dsc05196n.th.jpg

Pozele sunt facute cu aparatul de tuns probabil :))

Link către comentariu

Nu,plafonul costa nou 6000RON dar ma indoiesc ca George a dat 60 de mil pe o bucata de panza neagra cu 2 becuri in ea :D

Link către comentariu

Nici vorba sa dau atatia bani. La reprezentanta VW din orasul meu, s-a interesat un prieten si i-a spus ca plafoniera si stalpii ajung 6000 ron. Repet, este modelul negru, cel de GTI.

Link către comentariu

sa le stapanesti sanatos, nu k nu ti-am spus-o deja live....:( arata super bine, sunt chiar un pic invidios......

Link către comentariu

Facem schimb de masini la intoarcere din Austria si nu-i nicio problema ;)

Link către comentariu

Foarte frumos plafonul negru! Si eu ma gandeam la plafon negru si eram bucuros ca nu s-a mai gandit nimeni ;). Se pare ca m-am inselat :o.

Felicitari!

Link către comentariu

Rex, daca ai ocazia pune-l cat mai repede. Schimba tot interiorul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cand nu are ce face, GBR isi face de treaba :icon_thumright:

Asadar : de cand am luat masina asta vreau sa ii spal motorul, sa il curat, sa il fac gigea. Si azi am avut putin timp liber si putini neuroni disponibili si am dat jos carcasa de la motor si pe cea de la baterie alaturi de mansonul de la ulei si le-am luat la spalat, degresat si toate nebuniile. Am primit cado' si un spray albastru ceva mai deschis decat culoarea masinii si VOILA :

dsc05276.th.jpg dsc05277a.th.jpg dsc05278v.th.jpg

Link către comentariu
Foarte frumos plafonul negru! Si eu ma gandeam la plafon negru si eram bucuros ca nu s-a mai gandit nimeni :D. Se pare ca m-am inselat :D.

Felicitari!

Ehe... :) La plafonul ala negru ma gandesc si eu de 2 ani :P

Felicitari gbrgeorge :icon_thumright:

Link către comentariu

Poti face investitia cu incredere, rezultatul este pe masura. Multumesc frumos.

Link către comentariu
  • 1 month later...

A mai aparut o mica modificare de efect :icon_thumright:

Volan cu padele, luat de la un GTI. Am emblema aia acolo cu GTI dar caut sa ii fac vant imediat ce gasesc una pe care sa nu scrie nimic.

dsc05350p.th.jpg dsc05353o.th.jpg

Nu-i asa ca-i frumoasa ? :)

Link către comentariu

De astazi o sa fie si functionale. Trebuie sa schimb spira si azi imi ajunge.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!