Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai daca iei legatura cu Stefan si vrei sa faci poze...o sa apara si Vio fara indoiala.

Dar pe bune...nu e masina aia albastra cea mai tare ?

Link către comentariu

Ehee...frumoasa sedinta foto. Masinile sunt tari...tipa este tare.

Ati tinut fata in frig sa va faceti voi poze :blah_:

Trebuia sa bagati si masina lui Stefan printre ale voastre...

In orice caz...felicitari pentru masini...sunt super toate trei.

Sarbatori fericite si tineti-o tot asa.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am inlocuit si fusta spate, care pana acum a fost de GTI cu cea de RIEGER care imi completeaza asadar tot kitul. Din nefericire, in noaptea dintre ani am rupt-o ireparabil si astept sa vina cea noua de la SIBIU care m-a costat 1100 ron + transport. Pana atunci, am atasat si tipsurile facand astfel dubla evacuare. Nu sunt foarte multumit de tipsuri, dar cu timpul vedem ce se intampla.

Scuzati va rog mizeria, murdaria de pe masina, dar pana nu imi vine fusta spate nu o mai scot din parcarea magazinului.

dsc04683.th.jpg dsc04682w.th.jpg dsc04684h.th.jpg dsc04685.th.jpg

Link către comentariu

Unde a disparut partea centrala a barii ?:icon_thumright: Nu o mai pui la loc? Personal nu-mi plac masinile la care se vede dedesubt din spate si de-asta intreb :rr:

Edit: Scuze pentru neatentie nu dati cu pietre/bulgari :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Am avut ghinion si asta e. Nu ma mai uit in urma. Imi place cum se vede spatele acum si sunt sigur ca se va vedea si mai bine cu noua fusta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Link AICI catre firma care importa produsele RIEGER din CATALOG la pretul de catalog. Stiu ca sunt si in alte parti (poate mai ieftin) dar nu am mai stat sa caut. Stiu ca firma asta da si factura atat pe persoana fizica cat si juridica.

Numai bine.

Link către comentariu

N-ai ptr ce. Esti norocos ca au scos catalogul pe 2010 deja. Desi preturile au ramas cam aceleasi :lol:

Link către comentariu

In seara asta am montat pe masina volanul de GTI. Am "noroc" ca am airbag-ul negru si s-a potrivit cu culoarea volanului in sine. Un prieten mi-a oferit cadou sigla cu GTI care se aplica in partea de jos, dar am refuzat. Desi imi doresc foarte mult GTI-ul, nu vreau sa fac kitch pe masina mea. (chiar daca vad numai eu)

Pozele cu volanul si multumirile mele inca odata catre Adrian.

dsc07812v.th.jpg dsc07811.th.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine cu volanul de GTI.

E diferenta intre volanul de GTI si cel normal in 3 spite (ma refer la diametru)?

Link către comentariu

Nu cred. Cel putin nu am observat eu. De la volan se vad aceleasi "chestii" la bord.

Link către comentariu

Bravo. Sa-l stapanesti sanatos.

Poti sa pui un clips la volan pe care nu scrie nimic...cum am eu. De apreciat faptul ca nu l-ai pus pe cel de GTI. :icon_thumright:

Volanele sunt egale in diametru. Cel de GTI pare mai mic din cauza grosimii si a formei din partea de jos.

Bafta!

Link către comentariu

Da Andrei, buna idee. I-as lua un clips d'ala fara niciun scris. Astept zilele astea sa-mi soseasca si fusta spate de la RIEGER sa o inlocuiesc pe cea rupta :blah:

Link către comentariu

Pune-i clips ca arata urat asa. E prea sec in partea de jos. :)

Unde ti-ai pus tipsurile? Nu ti le-au orientat prea bine? Nu imi dau seama din poze, dar asa pare.

Cred ca ar fi aratat bine si cu niste tipsuri ovale, in stilul Golf 6 GTI Street.

Uite cam asa:

Bafta!

post-6569-1264763940_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos (volanul) !!! ai mers inchis, si nu ai spus nimic duminica.....

Link către comentariu

Pai daca nu am venit cu masina... :(

O lasam pe duminica ca mi-a venit si fusta spate si poate o montez pana atunci.

Andrei, foarte frumoasa sugestia ta. Daca ma ajuti si cu un site de unde gasesc ceva asa interesant, te trec in testament. :P

Cipriane, cand sunt la Bucuresti si prind intalnirile vin cu cea mai mare placere.

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

Da senzatia aia "nebuna" de placere sa invarti volanul ala. Multumesc ptr apreciere.

Am fost la Sibiu si mi-am ridicat noua fusta de RIEGER. Am lasat-o la vopsit si in 2 zile sper sa fie gata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!