Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

Foarte frumos filmuletul mai ales ca ai condus elegant pe parcursul filmarii. felicitari pt masinuta,superba!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va multumesc frumos d-lor. e o senzatie frumoasa sa faci asa filme :icon_thumright: te simti putin vedeta.

dar, sa speram ca vor mai urma

Link către comentariu

Frumos filmul.

Intrebare: cum e cu farurile care le ai tu? Sunt Hella Xenon Look si cu xenon pe faza scurta sau Hella Xenon OEM cu bixenon? Ce instalatie ai pe ele?

Bafta.

Link către comentariu

Andrei, farurile sunt OEM, bi-xenon, instalatia originala a masinii. Trebuie sa ii repar instalatia de stropit faruri si sa ii cumpar bandourile, dar vreau sa iau anul asta prioritar fusta spate RIEGER si evacuarea GTI. O sa fie beton

Link către comentariu

Am inteles...

E necesar sa intregesti kitul Rieger si toba de GTI va arata foarte bine.

Spor la treaba!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dear all,

Masina ma serveste cu drag in drumurile care le am de facut si drept recompensa i-am oferit cadou fusta spate de RIEGER ptr a intregi tot kitul. Ca rezultatul sa fie final, luni ma duc la un service specializat in sudarea tipsurilor si pe langa usoara operatie de inlaturare a celor vechi de LOGAN care s-au dovedit a fi minunate si de calitate, voi suda unele noi pe ambele parti ale noii fuste. Cateva imagini si luni vom reveni cu altele noi cu tot cu ornamentele sudate.

Asadar :

DSC04600.jpgDSC04601.jpgDSC04602.jpg

DSC04603.jpgDSC04604.jpgDSC04605.jpg

Link către comentariu

L-am pus tot ieri. Am vrut sa vad care e treaba. AM dat 150 lei pe el, dar nu tin neaparat sa il am pe masina. Daca e sa fie e...daca nu...il dam cadou de Mos Craciun :icon_cool:

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos, o singura intrebare am cum rezista dublul ambreiaj de la DSG dupa resoftare? Si eu am 2.0 TDI DSG si am auzit ca se duce repede ambreiajul in momentul in care o resoftezi. Multi km fara probleme.

Link către comentariu

N-am avut nicio treaba cu ambreiajul. Cutia care o am pe masina am schimbat-o din cauza unui accident amu' cateva luni si are vreo 8000 km si e an 2008. Resoftarea inclin sa o dau jos si sa merg cu masina normala. De la anul vreau sa o duc iarasi in cai multi. Acum sunt multumit ca mi-a scazut consumul si cam atat.

Link către comentariu

Frumoasa masina, arata mult mai bine acum ca i-ai intregit kit-ul, dar eleronul ala e urat :icon_cool:

Link către comentariu

Cum adica sudezi tipsuri pe cealalta parte a noii fuste? Poate nu am inteles eu bine, dar nu ar fi cel putin ciudat sa fumegi doar pe o parte ? :D

Si eu zic ca e ok fara eleronul ala mic nou. :icon_cool:

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Pia, toba va suferi mici modificari. Treaba asta o fac la niste baieti care au lucrat ptr VW si manaca pe paine modificarile astea. O sa vezi maine ca o sa fie perfect, iar fumul o sa iasa pe ambele parti :icon_cool:

Link către comentariu

Foarte tare acum masina cu kitul Rieger complet, abia astept sa o vad live si cu tipsurile sudate.

Referitor la eleronul ala micut daca nu il dai jos de buna voie te asigur ca intr-o seara cand trec prin Focsani o sa ti-l smulg eu ca e foarte urat, vine ca nuca in perete si vezi ca lumea de pe forum e de aceeasi parere.

Referitor la resoftare ai vrut sa zici P-Box si eu sunt de parere ca ar trebui date jos rezistentele alea.

Pot sa va spun ca am mers cu masina coleguli GBR si trage grav la kick down.

Spor la modificari si poate ne gasim cand trec spre Rm Sarat.

Pentru colegii care nu au inteles cum vrea George sa modifice toba sa originala de pe masina, uitati o poza cu fosta masina a lui Lile si cu acelasi kit de la Rieger, sper sa nu se supere colegul Lile, dar de aici poate se mai inspira cate unul care vrea evacuare dual si la costuri mici, diferenta la colegul GBR o sa fie tipsurile care am inteles ca sunt tip stadion sau ceva de genul ovale, poate pune o poza cu ele sa le vedem si noi.

post-11369-1260712225_thumb.jpg

post-11369-1260712354_thumb.jpg

post-11369-1260712359_thumb.jpg

post-11369-1260712365_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Bravo...arata super...nu mai e diferenta de nivel intre pragrui si fusta spate.

Eleronul ala e un cadou bun de craciun pentru o masina sedan. :(

Ce tipsuri pui la evacuare? 2+2 sau cate unul oval in fiecare parte? Daca pui 2+2 pune-le decalate si nu foarte iesite...ca la GTI si va arata criminal.

Spor la treaba.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Asa sunt Andrei 2+2 sis unt putin decalate. Exact look-ul de GTI. Nu am cum sa fac acum poze, dar maine dupa ce le sudez si spal masina o sa vezi ce frumoase sunt. Sunt innebunit dupa fusta asta...

Link către comentariu

Felicitari colegul! Arata foarte bine fusta spate. Acum nu mai trebuie decat sa dai autocolantul jos si masina e gata :vaidecapulmeu:.

Sanatate si spor la modificari!

Link către comentariu

Sanatate si tie Rex si multumesc din nou. Autocolantul...nu mai zic nimic :angry: De cand ne tot "certam" noi pe el :P.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna ziua,

Sper sa nu se supere George pe mine..

Va prezint pozele care le-am realizat cu Dl. GBR+WOB+BML+Domnisoara Violeta+Ceata... :blah_:

img-1-514.jpg

img-2-514.jpg

img-3-514.jpg

img-4-514.jpg

img-5-514.jpg

img-6-514.jpg

img-7-514.jpg

Link către comentariu

Tre sa recunoasteti ca golf-ul albastru rupe orice norma :icon_thumright:

Cat despre d-soara Violeta...stim noi Stefane :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!