Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

salutare, nu ne-am mai "vazut" de ceva vreme. deh...concedii, plecari, una-alta. Bine v-am regasit si pun cateva poze ca doar am reparat spoilerul si nu vreau sa ramana asa :D. pana una alta, s-au achizitiojnat cauciucuri noi tot in V, no name-uri dar carnoase si sper sa ma tina ceva timp. in afara de asta, incerc sa strang bani sa iau de la RZV navigatia, dar alte chestii tin prioritate acum.

am pus si un sticker cu vwforum, dar e la culoarea masinii si nu se prea cunoaste ca e deasupra la numar.

Numai bine tuturor

DSC04216.JPG

DSC04217.JPG

DSC04218.JPG

daca aveti nevoie de o grila centrala de jos de JETTA, sa ma anuntati. am una dar fara nichel.

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

:coolpics: Masina arata super!Foarte curata(in Bucarestul nostru drag) :icon_thumleft:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

am o manie sa tin masina curata, desi nu imi iese intotdeauna...

multumesc de aprecieri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut boss!

Am cateva poze cu spoiler-ul interesant despre care am vorbit acum cateva zile. Masina din pozele de mai jos cred ca are bodykitt-ul Caractere. (spoiler spate, eleron si praguri - toate mi se par destul de interesante). Mie unul imi place.

Am reusit cu greu sa conving proprietarul sa ii pozez masina. Nu vroia sa ma lasa pentru ca masina era destul de murdara. :cool:

P.S Sper ca nu te deranjeaza ca pun pozele pe topicul tau. Dar dupa cum bine stii pe topicul meu nu mai pot sa zic nimic. :)

post-24248-1250138924_thumb.jpg

post-24248-1250139013_thumb.jpg

post-24248-1250139069_thumb.jpg

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

este total diferit de fusta de rieger care o caut eu ptr a-mi completa setul.

am facut niste poze la bacau cu masina.

cauciucuri noi michelin ( V- model ) 225/40/18 - 4*250 ron = 1000 ron.

In curand o sa intre intr-o revizie foarte costisitoare. Dar pana atunci poate imi spuneti ce mai lipseste din punctul vostru de vedere :

DSC04294.jpg

DSC04295.jpg

DSC04299.jpg

DSC04300.jpg

DSC04302.jpg

DSC04304.jpg

DSC04305.jpg

DSC04311.jpg

DSC04314.jpg

DSC04328.jpg

am uitat sa adaug ca am renuntat la folia imitatie carbon de pe hayon...acum parca imi pare rau :( :rolleyes:

Link către comentariu

Ce bine arata spatele fara folia aia. Daca ai renunta si la cea de pe capota ar arata si mai bine. :D

Ar mai trebui fusta spate Rieger ca sa completezi kitul, asta ca prioritate.

In alta ordine de idei, ar arata foarte bine cu grila fata de GT Sport, adica neagra si cu grilele de la proiectoare R-line.

In opinia mea, nu se potriveste cromul din grile cu look-ul sportiv al masinii dat de kitul Rieger, jante, folie carbon, etc.

Eu sunt foarte constient ca gusturile nu se discuta si ca masina o faci cum iti place tie, sa nu interpretezi gresit.

Bafta!

Link către comentariu

Eu sunt pentru stopurile OEM cu LED (de preferat smoked). Stiu..sunt scumpe dar la cat ai investit in ea si mai ales ca ai xenon OEM nu prea se completeaza bine cu stopurile spate (after market). De asemenea si eu zic ca daca ar ramane doar plafonul colantat ar fi mai "curata" dar in acelasi timp agresiva. Bafta in continuare, ai o masina frumoasa :D

Link către comentariu

ma gandeam Andrei, sa vopsesc toata grila centrala in negru si sa para de gt sport, o sa ma interesez si de grilele alea de R-line, parca WVW avea asa si ILLONE. O sa ma uit pe topicurile lor sa vedem care-i treaba. folia aia de pe hayon si mie incepuse sa imi stea pe creier, pe cea de pe capota, va mai sta putin (am dat 400 ron pe ea :(( )

Cat despre sugestia ta Circoloco, am in focsani un prieten care are stopuri pe led si nu ma atrag deloc. astea care le am acum sunt si negre si pe led si nu am vazut la nimeni.

Va multumesc furmos

Link către comentariu

Las-o pe aia de pe plafon ca nu arata rau, dar cea de pe capota ar merita sa o dai jos.

Grilele de R-line sunt foarte tari, au lamelele alea prelungite spre grila centrala. Eu prevad ca ar arata foarte bine masina cu botul exact ca la GT Sport.

LE: O intrebare: liniile cromate de deasupra grilelor de la proiectoare vin impreuna cu grilele sau ce e cu ele? Parca pe la Jetta am mai vazut asa.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

o sa caut topicul colegului 48BYG, sa-mi fie rusine ca mi-a scapat, dar s-a ascuns bine :P. am vazut stopurile de R32 daca nu ma insel la masina lui voinea sau live pe strada si mi-au placut foarte mult. dar asta pe viitor la urmatoarea masina.

Andrei, bara, cat si grilele sunt de jetta. asa este si la jetta, au acea lamela cromata. sa stii ca m-ai pus pe ganduri. caut acum grilele alea de r-line.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare.

Ai mai rezolvat ceva cu grilele de R-line.

Ma bate si pe mine gandul sa inlocuiesc bara fata stock cu una de Jetta si vroiam sa stiu daca se potriveste pe o bara de Jetta grilele de la R-line.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link către comentariu

daca renunti la folia de pe capota, nu cred ca mai e nevoie sa ii vopsesti grila sau sa o schimbi.

arata foarte bine asa si o sa mearga perfect cu spitele jantelor.

@andrei

ce treaba are cromul cu masina sport? R32 nu are grila cromata?

ca si completare, ti-ar trebui fusta spate de Rieger, dar o sa trebuiasca sa modifici si evacuarea, sa o faci quad.

poate gasesti ceva care sa aiba doar pe stanga.

Link către comentariu

am auzit cateva chicoteli la semafor gen : "mama, uite r32-ul". recunosc ca a batut putin mai tare inima in piept.

LILE, am cautat fusta spate de rieger si am gasit-o la 800 ron noua. crerd ca o sa o iau pe aia si am terminat povestea cu exteriorul.

GTV, Momentan nu mi-a stat mintea la grilele alea. se potrivesc din cate stiu pe bara de jetta fara probleme.

Eu am schimbat cutia de viteze la masina. m-a costat 1000 euro s-a cumpar sk inca 50 montajul aici in focsani.

Link către comentariu

s-a spart de la presiune si de la o lovitura mai veche si incepuse sa imi picure ulei. nu mergea sudata si am ales sa o schimb. gasisem si la 1500 euro si la 1300 si pana la urma am luat-o pe cea la 1000 si cea mai noua.

Link către comentariu

Foarte bun pasul cu discurile, dupa ce le rodezi un pic sa se mai aseze un pic placutele de frana pe ele sa ne zici daca se cunoaste semnificativ o imbunatatire a franarii.

Mai bine mi le dadeai mie sa le pun la negresa :icon_thumright: , faceai un ban cinstit.

Link către comentariu

@gbrgeorge: frumusica masina. S-o stapinesti sanatos.

O intrebare legata de cauciucuri : cum sint cauciucurile in V ? Am inteles ca sint destul de zgomotoase la rulare. Te descurci cu talonul asa de mic la ele ?

Link către comentariu

@Auras, promit ca iti fac rost de un set la un ban cinstit asa cum le-am luat eu :P. inca nu am observat o diferenta la franare, dar astept sa prind un drum afara din satul in care stau :frigbaitata: sa vedem care e treaba.

@zyppo, multumesc frumos. cauciucurile astea sunt pacatoase tare. in afara de un design frumos nu vad niciun farmec la ele si se aud alea pe spate acum ca sunt noi, dupa un timp vor fi normale. cat despre talon, simt orice groapa si plus de asta am si strambat o janta si mi-era mila de ea cand era la indreptat. asta e riscul. baba sufera la frumusete :P

o zi buna

Link către comentariu

Sint frumoase cauciucurile in V, dau bine pe masina dar pacat ca sint zgomotoase. Nu esti primul pe care-l aud ca reclama acest lucru. Jantele ce provenienta au ? Unde sint facute ? Sint turnate la presiune joasa ( stiu ca sint mai rezistente ) ?

Link către comentariu

made in italy, luate de la reprezentanta din romania de un prieten, apoi le-am luat de la el aproape noi (incaltate vreo 2 luni) cu 2500 ron. o janta cred ca are aprox 18 kg, turnata nu stiu cum, dar e rezistenta. mi-a cedat la 60 km/h intr-o groapa pe centura bucurestiului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!