Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

Salut.

Dupa cum ti-am mai spus, masina si jantele arata foarte bine. Jantele mi se par absolut superbe (am inca gustul neevoluat :huh:), iar fatpul ca ceva e comun, pt mine cel putin, nu e un criteriu atata timp cat imi place. Masina ta oricum nu e comuna, asta e clar :blah_:.

Cred in continuare ca i-ar sta mai bine fara folie pe haion, iar combinatia crom - carbon o vad ca pe un baietzash de dupa blocuri imbracat la costum. Cromul parca denota eleganta iar carbonul un look mai dark/underground/race. Eu as merge pe una din liniile astea, fara sa le combin. Pentru dark, urmeaza sfaturile lui Andrei (folie neagra, oglinzi negre, semnalizari....). Daca vrei classy, urmeaza sfatul lui Andrei :D : jos carbonul. Iar daca iti place combinat si spui ca arata bine "natur", bafta in continuare si fa-o exact cum iti place.

:cool:

Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

in jumatate de an masina s-a schimbat radical. foarte multi bani (cel putin ptr mine) s-au investit in ea, foarte mult stres produs, probleme si alte chestii. M adeclar multumit de cum arata acum, dar din ce in ce mai mult inclin sa cred ca vreau sa termin cu fitzele si sa imi iau un passat de 2 litrii cutie dsg si 140 cai.

ce ma sfatuiti ?

sincer nu vreau sa ma despart de ea, dar....

Link către comentariu

Depinde de ce ai nevoie de la o masina..sincer pentru mine,o masina mai mare inseamna mai multa siguranta.Chiar ai putea sa iti iei un B6 2.0TDI CR 170CP DSG si sa nu iti para deloc rau d.p.d.v al performantelor.

Masina arata nemaipomenit,ti-am mai spus,dar daca nu poti lua un pret corect pe ea (avand in vedere ca piata auto este la pamant din cauza crizei eco.) eu zic sa o pastrezi pt ca e pacat de banii si de munca bagata in ea.Decizia iti apartine,oricum orice ai face tot bine ar iesi pt. ca Golful tau e superb si B6 e o masina foarte frumoasa si eleganta.Numai Bine!

Link către comentariu
(...) vreau sa termin cu fitzele si sa imi iau un passat de 2 litrii cutie dsg si 140 cai.(...)

1. Golful e una, Passatul e alta :blink:

2. DSG e fain, dar parerea mea e ca tot manuala e mai "interesanta" :)

3. Vrei sa dai 170 pe 140 ?! :wub:

4. Crezi ca nu vei rezista tentatiei sa nu o modifici si viitoare masina (fie ea si Passat) ?! :rolleyes:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

M-am intalnit aseara cu colegul George si am vazut pentru prima oara cum arata masina cu bara fata de Jetta si prelungirea Rieger fata si pot sa va spun ca arata foarte foarte bine si combinatia de Carbon cu crom se vede foarte bine, masina este mult schimbata in bine, acum ii mai trebuie doar prelungirea spate ca sa faca kitul complet.

Ce mi-a mai placut mult au fost farurile Oem cu Bixenon, mai exact bixenonul si triplele spate, aratau mult mai bine decat data trecuta cand am vazut masina si cu folie pe geamurile fata masina este aproape completa.

Am facut si vreo 2 poze impreuna cu masinuta mea care a ramas cam in urma, dar incet incet ne facem si noi mari.

post-11369-1244624066_thumb.jpg

post-11369-1244624075_thumb.jpg

Link către comentariu

imi cer scuze ca nu am mai raspuns. mi-am luat un mic warn de cateva zile. Aseara m-am vazut cu Auras la Fcs si ii multumesc ptr pozele postate de el. Mare lucru nu s-a intamplat cu masina mea fiind in continuare pe dreapta si astept sa imi iau permisul inapoi.

o seara buna

Link către comentariu

Mai vrei Passat? ;)

btw...da-mi pm si spune-mi si mie pt ce ti-ai luat Warn :lol:

Link către comentariu

Parca as mai golani putin cu golf-ul meu. am putere suficienta si masina arata foarte frumos. Daca reusesc sa iau si fusta spate de rieger sa completez kitul va fi minunat.

Pana la urma va veni si passat-ul. :D

Acum trimit si PM

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sunt foarte tentat sa scot cipul de pe masina. Am facut un test pe VAG-COM si am vazut ca injectoarelor nu le oscileaza valorile. La urmatoarea alimentare o sa pun si aditiv de curatat injectoarele desi asta e cu dus si intors. Sper ca de data asta va fi bine.

Pe 25 o sa primesc permisul inapoi. reexaminarea a fost foarte usoara si am primit aprobarea comandantului ptr reducerea pedepsei de la 3 luni la 1 luna.

numai bine

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa cumpar si partea de jos a grilei de jetta pe care am pus-o pe masina. Rezultatul il vedeti in pozele de mai jos.

Numai bine

DSC04135.jpg

DSC04136.jpg

DSC04137.jpg

DSC04138.jpg

Link către comentariu

Mai are rost sa comfirm cat de bine arata? Am observat ca in Focsani sunt numai Golfuri frumoase,modificate cu bun gust..de ce nu va deschideti un tuning-shop?Nu pt bani neaparat,ci pt distractie in timpul liber si se vede ca va place..Bravo tie,tine-o tot asa in continuare!

Link către comentariu

multumesc frumos dl Razvan. Am avut ideea asta dar cred ca timpul e cel mai mare dusman si plus de asta orasul e mic si nu prea ai cu cine sa te alaturi. Sunt multe masini aranjate cat de cat dar am observat ca sunt 2 gtiuri un gt vreo 3 de 2 litrii si una sau doua de 1.9 in rest numai stock. Inca ne bucuram de popularitate :P

o sa incerc duminica sa ajung in bucuresti la meeting ca intru in concediu, poate dau ochii cu mai multa lume pe acolo.

O zi buna

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

vine perfect!

dar ma ingrijoreaza numarul ala , e prins cu dublu adeziva nu?ca vina lipita sus si joc putin mai distantat!poate mi se pare...

Link către comentariu

Numarul e bine prins, Georgik, cu banda dublu adeziva chiar daca pare "firav". Il am asa de cand am montat bara si am facut ceva km. plus ca si pe spate este la fel prins. Vreau sa prind numarul acum jos pe grila centrala si sa las grila de sus libera dar mi-e ca ma vor deranja gaurile de la carcasa numarului.

Ma duc sa ii mai fac niste poze ca am spalat-o ca nu am niciuna cu ea completa si mai de la distanta

Numai bine

Link către comentariu

da Cily, i-ar mai trebui pleoapele alea, dar nu ma lipesc deloc de ele. Parca mereu as face altceva si altceva. Acum urmeaza cauciucuri pe fata. Sunt cam tocite ASTEA. sincer a iesit cum a vrut inima mea desi cateodata regret investitia. Dar daca imi place si conving cativa oameni sa intoarca capul dupa ea sunt fericit.

Link către comentariu

Foarte nasol bos ce ai patit :icon_thumright: , in caz ca nu o rezolvi azi sa ma anunti maine dimineata la prima ora si dai o fuga pana la Galati la astia unde am reparat eu crapatura de pe bara si se face cu 20-30 lei, doar sa ai si bucata lipsa din spoiler.

Riscurile meseriei, spoilere joase, riscuri mai mari, dar lasa ca se rezolva stai linistit.

Apropo cum s-a intamplat mai exact daca poti detalia?

Modificat de Auras
Link către comentariu

a parcat un cretin in spatele meu crezand ca am loc sa ies prin fata. Prostia a fost a mea ca nu am vazut bordura ce se ascundea in spate la niste iarba si...asta e. Sper sa se repare maine aici la Focsani, daca nu dau o fuga la Galati. Noua este 800 ron dar vine in 2 saptamani + 200 vopsitul = eu :icon_thumright:

Link către comentariu

Stai linistit ca se rezolva. Si eu am avut grila fata in 8 bucati si am refacut-o.

Bafta.

Link către comentariu

Mai intai Cily cu lovitura si cu cauciucul, acum tu cu spoilerul, sper sa nu fie vreo epidemie :blink:

Link către comentariu

azi am reparat spoilerul. niste poxipoil, nituri, putin polizor si apoi vopsea. Daca nu imi place cum se vede, cand ma intorc de la bucuresti din concediu ma duc si o repar in alta parte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!