Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

Foarte tare combinatia cu buza de la rieger si bara de Jetta. Arata de nu se poate, hai ca mai ai putin si il faci una din cele mai frumoase Mk5-uri de pe forum. Trebuie acum clar si prelungirea de la rieger ca sa ai kit complet. :blink:

Mai pun eu o poza ca vad ca ai fost zgarcit si ai pus decat 1 poza :lol:

Oare daca ai acoperi cromul ala cu colant carbon cum ar arata? :lol:

Imi permit sa raspunde eu, buza individual s-a vandut de mult.

post-11369-1242652526_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

da Andrei, am vandut spoilerul individual cu 500 ron la un baiat din bucuresti ptr a putea face investitia asta ( criza financiara :) )

maine o sa pun pe masina si restul dar nu am avut rabdare si am facut cateva poze.

cat o fi fusta spate de rieger Auras ? cred ca o gasesc la 800 ron.

toate pozele facute azi sunt mai jos.

o zi buna tuturor

DSC03638.JPG

DSC03640.JPG

DSC03641.JPG

DSC03637.JPG

DSC03639.JPG

Link către comentariu

da domne' , asa mai merge!

pai la pragurile rieger, trebuia neaparat si spoiler, nu? sursa e Bogdan?

Oricum, e bine, chiar foarte bine!

Azi mi-a spus cineva ca ti-ai lovit masina, si de asta am intrat pe forum, si cand colo, surprise : domnu' George si-a up-gradat masina! Bravo

Link către comentariu

da dl Radu, am mers cu masina prin oras de la mine de la magazin pana la bogdan fara bara fata si lasa impresia ca e lovita. I-am montat bara de jetta tot de la bogdan si am cumparat imediat de la timisoara grila centrala si grilele laterale. astept acum sa imi soseasca si grila de jos si gata. faza nasoala e ca 3 luni o sa folosesc pejosul, cele doua picioare turbo (vorba unui coleg de pe forum). inainte sa am grila de jetta cu nichel ma gandeam ca vine impodobita dar chiar imi place cum da

azi revin cu poze la noua fata.

Link către comentariu

nasol tare faza cu mersul pe jos....... te-au lasat gradatii fara permis, a?

Link către comentariu

:blah_: da, la adjud. 107km/h in localitate, depasire pe linie continua si nu am oprit la semnalul politistului. amenda? 1020 ron adica 510 ron in 48h.

Link către comentariu

Aoleo...imi pare rau pt permis:(

Felicitari pentru bara de jetta, arata super si se potriveste foarte bine cu buza:)... Multa bafta si cat mai putine zile fara permis:)

Link către comentariu

as face niste poze, dar am masina in fata blocului...am completat toata bara

Link către comentariu
:offtopic: da, la adjud. 107km/h in localitate, depasire pe linie continua si nu am oprit la semnalul politistului. amenda? 1020 ron adica 510 ron in 48h.

Foarte tare ceea ce ai facut tu :Driver: ...(nu te supara pe mine :blink:.

Cu alte cuvinte incepe sa imi placa masina ta.Sunt de parere ca nu se preteaza elementele negre la aceasta culoare(pe care o am si eu)!

Link către comentariu

Acum ca o sa stau 3 luni doar sa ma uit la ea, poate os a ii vad defectele mai bine :huh: . Am mai zis ca nu ma asteptam sa arate atat de bine cu carbon si cu nichelul de la grila. pot spune ca toata lumea intoarce capul dupa ea fara sa fiu modest.

Link către comentariu

Nota 10 pentru munca depusa.Arata foarte bine cu buza de la rieger!

:icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc frumos, imi pare rau ca nu am reusit sa fac poze si cu nichelul din grila, cu semnul...

Link către comentariu
  • Administrator

Arata bine machineta :icon_thumright:

Daca tot mergi pe un look dark, as sugera semnalizari oglinda smoked, folie legala fata si jante fara bling... adica ceva inchis si/sau mat

Spor la treaba!

Link către comentariu

ma gandeam sa fac toata fata cu carbon sa vedem ce iese (adica tot nichelul de pe grila sa il imbrac) si semnul W bineinteles.

Link către comentariu

salut. pai poti sa te uiti la golfu lui kalu. el avea grila si sigla cu folie neagra. poti sa-ti faci o idee

Link către comentariu

m-am uitat la a lui Kalu, e o idee si o sa tin cont de sugestie. Plus ca mai am o masina rosie si una alba care la fel si-au facut (amandoua cu grila de gti) si o sa vad ce iese.

pana una - doua am mai facut ceva poze si le postez amu'

astept sugestii, pareri CHIAR SI CONTRA :) :wub:

Pana mai trece timpul va anunt ca mai am 2 luni si 3 saptamani pana imi iau permisul inapoi :|

DSC03701.jpg

DSC03706.jpg

DSC03707.jpg

DSC03709.jpg

o seara buna

Link către comentariu

Imi plac jantele :) Daca ai mers pe faruri OEM dc nu incerci si stopuri cu leduri OEM :wub:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

circoloco, are un prieten de-al meu pe led oem si nu mi-au placut. cele pe care le am eu au led pe stop fara semnalizare si mi-a trecut prin cap aseara sa ii pun becuri albe cu leduri si pe semnalizare. de jante imi cam pare rau dar daca ma gandeam mai bine nu le mai luam. Chiar daca sunt scumpe, grele, rezistente, mi-am dat seama ca se intretin foarte greu.

Am uitat sa adaug (daca intereseaza pe cineva :wub:)am pus folie si pe fata 12% vizibilitate. eu zic ca a iesit bine ptr ca si masina are culoarera inchisa.

Pretul : 0 ron

(am relatii :))

o sa imi cumpar grila aia de jos centrala, dar daca tot nu merg cu ea ce rost are.

DSC03726.jpg

DSC03728.jpg

DSC03734.jpg

DSC03739.jpg

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

Uite recomandarile mele:

-imbraca grila si emblema in autocolant negru...ai un look sportiv si cromul nu se asorteaza cu nimic

-pune-i spoiler spate de la Rieger ca sa completezi kitul...daca te uiti din spate botul si pragurile sunt mai joase decat spoilerul spate

-as da jos autocolantul carbon look de pe portbagaj si capota...ai o culoare foarte frumoasa si nu merita sa o ti acoperita

-plafonul l-as vopsi negru lucios sau folie neagra...e in regula si asa dar ar arata mai bine lucios

-vospeste oglinzile negre si fa semnalizarile smoked...ar da bine cu jantele si folia

Ce ti-am enumerat mai sus sunt strict parerile mele, nu o lua in nume de rau, masina este foarte frumoasa si asa.

Si daca tot te plangi de jante si cumva ti-a trecut prin scap sa le schimbi...pune ceva intr-o singura culoare. Jantele astea cu fata polishata si cu interior negru au devenit foarte comune si nu prea se potrivesc cu look-ul masinii. Si mie mi-a placut mai demult acest tip de jante, am si avut un set dar acum am evoluat cu gusturile.

Succes in continuare la modificari si felicitari pentru masina.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Foarte tare sefu a iesit. De acord si eu cu recomandarile lui andrei, cu toate ca stiu ca nu o sa renunti tu nici la carbon si nici la crom,

Nota 10 pentru folie :) Jantele lasa-le pe astea ca arata foarte bine, cel putin mie imi plac si arata mult mai bine decat jantele intr-o singura culoare si nu te lua dupa ce zice colegul de mai sus ca sunt foarte comune ca eu foarte rar le vad pe masini prin trafic.

Aia cu semnalele din oglizi sa le faci smoked poti sa o faci ca arata bine, si eu trebuie sa le innegresc la mine.

Modificat de Auras
Link către comentariu

@Andrei, am inteles precizarile tale. Pot sa iti raspund in felul urmator. Nici eu nu am fost de parere ca nichelul se va potrivi cu carbonul, dar daca o sa vezi de aproape o sa fii (sper) de aceeasi parere cu mine ca se potrivesc, oricum ma gandesc serios si eu sa le imbrac in negru daca inca o persoana imi va da aceasta sugestie cu adevarat. Spoilerul de rieger e urmatorul pas, baiatul de la care am luat pragurile si spoilerul fata l-a vandut la cineva la bucuresti si....cat despre carbon, cum zicea si Auras nu os a renunt indiferent cat de mult imi place culoarea albastru (parerea mea e ca e cea mai frumoasa culoare pe golf5).

cat despre oglinzi, urmeaza sa ma interesez si le voi schimba. Multumesc mult de recomandari si o sa tin cont de ele pe mai departe.

@Auras. Jantele stii cat de mult imi plac si stii cat am "plans" cand am rupt-o pe aia in bucuresti pe centura. indiferent ca am avut probleme cu ele vor sta pe masina in continuare. le-am vazut pe un seria 5 si crede-ma ca daca nu erau ca ale mele nici nu imi dadeam seama ca are jante asa urat veneau.

Multumesc de sfaturi si daca aveti nevoie de ceva, nu ezitati sa ma contactati

Link către comentariu

Vai ce frumoasa e :) Jantele sunt dementiale,farurile sunt superbe,jantele nu mai zic.

P.S. Sa nu renunti la crom ca ma supar pe tine :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc frumos dl Razvan. la fel de frumoasa ca si octavia ta :huh: dupa care sunt innebunit.

o seara buna !!!

Link către comentariu

Cel mai mult conteaza sa iti placa tie. Ti-am zis recomandarile de mai sus din perspectiva gusturilor mele.

Recunosc, am devenit mai "conservator" in privinta tuning-ului.

@Auras Nu ma refer strict la jantele in cauza, care intr-adevar nu sunt comune, cel putin eu nu le-am vazut la nimeni. Ma refer la jantele cu fata polishata si cu interior negru.

Link către comentariu

Andrei, am aprecita bunul tau gust inca de la primul comment si se vede si pe masina ta ca ai adus numai imbunatatiri de calitate. As fi vrut sa fie banutu in buzunar si masina era impecabila din prima zi, dar farmecul forumului este sa ne aranjam masinile pas cu pas si sper sa fii de acord cu mine :huh: aici parca fiecare suntem fratii mai mari ai celulilalt de la care avem ce invata :)

o seara buna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!