Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

Bine ai venit printre noi George.

Cu toate ca nu ne cunoastem personal, iti pot spune sincer ca ai o masina foarte frumoasa, si cred ca nu te vei opri aici, si va deveni si mai si....

Cat despre folia carbon, bara fata, etc...... sunt multe pareri, si multe diferite, dar sfatul meu este sa iti urmezi instinctul si gustul tau, pt ca la urma urmei este masina ta, si o vei face sa arate asa cum iti place tie, si nu colegilor de pe forum.

Dar am si eu o intrebare. De ce nu ai luat kitul complet de la Bogdan?

Mult succes la modificari, si poate stam si noi de vb prin oras.

Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bine ai venit printre noi George.

Cu toate ca nu ne cunoastem personal, iti pot spune sincer ca ai o masina foarte frumoasa, si cred ca nu te vei opri aici, si va deveni si mai si....

Cat despre folia carbon, bara fata, etc...... sunt multe pareri, si multe diferite, dar sfatul meu este sa iti urmezi instinctul si gustul tau, pt ca la urma urmei este masina ta, si o vei face sa arate asa cum iti place tie, si nu colegilor de pe forum.

Dar am si eu o intrebare. De ce nu ai luat kitul complet de la Bogdan?

Mult succes la modificari, si poate stam si noi de vb prin oras.

salut, ne vedem toata ziua prin oras si nu am apucat sa ne cunoastem deloc. nu am avut bani atunci sa iau tot kitul de la bogdan, dar m-am uitat pe site la rieger cu ajutorul lui auras si o sa le cumpar asa, dar mai la vara sa scap de niste datorii. abia astept sa iti vad jantele.

ai adresa mea de ym: gbrgeorge

multumesc frumos ptr parerea ta si astept sa ne auzim. o sa intru si eu acum la tine

Link către comentariu

George, intra pe mess si da-mi un request, k sa il am cand ajung acasa, deoarece de la munca nu pot intra pe mess.

id-ul il gasesti in informatiile mele de profil

respect

Link către comentariu

Baieti ne vedem de Pasti acasa la o cafea ceva :vaidecapulmeu: sau mai bine zis la o friptana in crang :icon_thumright:

Modificat de ~ XS ~
Link către comentariu

Salut,

Imi poti spune si mie codul pentru:

3. 2 tipsuri, luate de la reprezentanta dacia 50 ron bucata + sudat cu argon 50 ron

Multumesc :Driver:

Link către comentariu

habar nu am ce cod au, mergi la reprezentanta la dacia si le ceri tipsuri de logan la 50 ron bucata. asa am luat si eu. alea de sandero am impresia ca sunt ceva mai ovale, astea de logan sunt cum am eu. mergi si intreaba asa si o sa iti dea exact ce am eu.

sa ma anunti ce ai facut si daca nu reusesti sa ii lamuresti, mergem impreuna.

Link către comentariu
Unde ai facut chipul la masina?

Multumesc

@andi B - salut, eu stau in focsani si am un mecanic aici care a lucrat ani buni la vw scorpion si si-a deschis un service. orice problema am avut oricat de minora era m-am dus la el si drept "cadou ptr fidelitate" :ceuameni: mi-a montat un cip. nu stiu, nu ma pricep sa iti spun cum se numeste dar sunt foarte multumit si nici consumul nu mi-a crescut foarte mult asa cum am inteles. daca am vazut bine, ai un audi de 170 de cai iar daca ii ai din fabrica cred ca ti-i scoate de 200.

multa bafta

Link către comentariu

Da asa este scoate in jur de 210-215 dar la mine e problema cu dpf-ul :|

Link către comentariu
Da asa este scoate in jur de 210-215 dar la mine e problema cu dpf-ul :|

in momentul in care ii bagi caii tre sa faci schimbari la cutie. dar se poate aranja cu un mecanic bun si cu setarile necesare. M-am interesat si...cu cateva telefoane o sa iti dau lamuriri necesare daca esti interesat :blink:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cu acordul d-lor @AURAS si @~XS~ o sa postez cateva poze facute la o "cafea" in fuga la Focsani. Din pacate si spre rusinea noastra nu l-am invitat si pe @TIGANU cu superbul lui golf

2.JPG

1.JPG

3.JPG

4.JPG

Nu stiu daca am voie sa postez aici si nu vreau sa fiu :icon_thumright: dar acum sunt in cautare de grila de gti, deoarece am bara fata de jetta si va intreb daca este cineva care ma poate indruma corect cat si celelalte ornamente de la bara.

fac cinste :P

Link către comentariu

4 pisicute : albastra, rosie, neagra si alba :blah_:

Link către comentariu

Foarte frumoase toate in felul lor, dar clar se vede ca aia neagra e mai cu mot si e mai in fata.

Pentru codurile pieselor respective vezi la aria Golf 5 ca este un topic cu coduri piese.

Ar mai fi varianta sa cauti o grila de Jetta sau de Gt la dezmembrari sau pe Ebay, iar restul grilajelor le iei de pe forum sau de la reprezentanta noi ca nu sunt scumpe.

Faza nasoala e ca trebuie sa cauti sa schimbi si proiectoarele ca nu se mai potrivesc astea de pe bara ta.

Nu lua grila de Gti ca deja vad ca s-au inmultit Mk5-urile cu bot de Gti.

Modificat de Auras
Link către comentariu

ca de obicei Auras a sarit in ajutorul meu. o sa caut acum desi ma tem ca nu o sa gasesc tot ce imi trebuie. o sa cumpar grila de gt. m-am hotarat.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

imi cer scuze ca n-am mai dat niciun semn de viata dar n-am mai apucat deloc sa intru pe ne....ca deh...sunt cu bacu si cica trebuie sa mai invat:)):) intre timp m-am sfatuit cu niste prieteni in legatura cu folia si toti mi-au zis ca nu merita ca-i stric aspectu de passat....si acum ma tot gandeam ca l-am scos de la vopsit si nu mi-au vopsit plafonu deloc sa-i pun o folie care imita panoramicu pentru ca e zgariat si se vede cam urat...stii cam pe la ce pret este??. Multumesc

Link către comentariu

La Ploiesti ca sa colantezi un plafon e aproximativ 150RON cu folia lor .

Link către comentariu

salutare ionut,

daca vrei sa ii pui folie de carbon te ajunge la aproximativ 400 ron, ptr folie neagra (dar nu stiu sigur daca se va poate face dintr-o singura bucata si ar fi pacat dar trebuie sa ma interesez de indata ce imi dai dimensiunile plafonului) aproximativ 100 ron. Capota la un golf 5 ajunge 60 ron ca sa iti dai seama estimativ pretul.

daca nu merge dintr-o singura bucata vorbeste cu colegul but_nfs de la ploiesti si poate iti da el mai multe detalii. dar poti sa te interesezi si la firme de colantat in bucuresti.

ne mai auzim

Link către comentariu

ok george...merci mult...deci ar trebui sa ma incadrez in 100lei...e bine ca o sa-mi iasa si mai ieftin si mai frumos:)...merci mult...ne auzim la un telefon cand ajungi in bucuresti sa facem schimb de impresii:P:)

Link către comentariu

Boss ia zi cand pui bara fata de Jetta ca nu ai mai dat nici un semn de viata in ultima perioada?

Link către comentariu

Ionut, mai greu cu venitul la bucuresti ptr ca mi-a fost ridicat permisul ptr 3 luni de zile. Nu cred ca o sa mi se dea voie ce am facut, dar am facut destule ;)

dar daca ajung pana imi expira dovada ne auzim cu cea mai mare placere.

cat despre bara fata stimate domn Auras, va anunt ca luni se va monta si bara si grila si carbonul pe grila si spoilerul rieger.

fac poze si imediat le vei vedea.

nu mai am rabdare.

Link către comentariu

Mare grija cu bara de Jetta. Sper ca stii ca va trebui inlocuita si masca portfar (tragger-ul) si armatura fata daca vrei sa inlocuiesti bara.

Eu ti-as recomanda totusi bara GT-Sport, nu stiu cat de bine vor da cromurile cu masina. Si daca tot are valente sportive, de ce sa nu fie un GT? :Driver:

Link către comentariu

da, m-am interesat si toate modificarile astea le voi face la un mecanic care a mai facut asa ceva. cat despre nichel, pot spune ca deja e scos de pe grila si o sa o imbrac in carbon. sper sa iasa ceva frumos, altfel vad eu ce fac.

multumesc frumos de atentionare.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

azi dimineata am reusit sa montez bara de jetta, dupa mici modificari in bara si in masca port far asa cum mi-a spus si colegul "bamse" si spoilerul de rieger care ii da o cu totul alta fata masinii si o coboara foarte mult.

atasez niste poze

post-40454-1242648906_thumb.jpg

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

Ce faci cu buza aia Individual de la bara veche?

Aaaa...si felictari, arata foarte bine, mai ales cu prelungirea Rieger. :rolleyes:

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!