Jump to content

VW Golf 5 2.0l, 140+CP

gbrgeorge

Postare recomandată

nicusor_pintilie

Salut , imi pare rau sa aud ca ai intampinat atatea defectiuni :( motorul e bkd ? Sper sa o repari cat mai repede ca e pacat...e o masina foarte frumoasa (am o slabiciune pentru triplele care le ai montate :P) Drumuri Bune

Link către comentariu
  • Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gbrgeorge

113

• Andrei AXN

16

• B_U_T

15

• cip12cip12

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, teoretic este BKD. Cel putin asa tin minte ca mi-a zis cineva. Acum...daca m-a mintit, te mint si eu pe tine :P

Maine o iau acasa. Sigur va fi gata. Sunt foarte foarte multumit de ce s-a petrecut in acel service.

Triplele...off triplele. Mi-a spart cineva una din triple si nu am gasit nicaieri sa iau doar unul din stopuri. Daca ai vreo idee, jur ca m-as folosi de ea...

Link către comentariu

Da...sunt cateva site-uri de profil pe care am mai aruncat un ochi. Acum nu ar fi o prioritate, dar va veni momentul lor.

Multumesc de sfat. O sa tin cont de el.

Link către comentariu

Andi, nu te contrazic absolut deloc, dar...din discutia cu mecanicul am auzit eu suierand cineva ceva de sonda asta si, am introdus-o in text :))

Abia astept sa o iau diseara si sa-i fac o sedinta fuoto. Poate gasesc si vreo 2 - 3 gagici sa ma ajute :)).

Trebuie sa cumpar ridicatorul de tensiune al unuia din faruri. Partea "naspa" e ca, nou, costa undeva la vreo 700 lei. La SH probabil ca il scot la 300. Dar nu mai bine sa iau eu farul SH care e 400 lei ?

Link către comentariu
  • 2 years later...

Dragi prieteni, vorba unor amici, s-a pus praful pe acest topic. Vin cu o intrebare usoara, din lene puternica de a cauta pe paginile forumului. Unde pot schimba folia ce imita carbonul ? De preferat, in Bucuresti. Cea pe care o am, are deja 6 ani si se cunoaste ca este depasita. Usor, dar se cunoaste...

Una peste alta, am vopsit total masina. Cost 2500 lei, fara capota si cupola, unde domneste folia..

2015-10-08%2017.10.35_zps4c6wxvfl.jpg

2015-10-08%2017.10.46_zpshacjj13h.jpg

2015-10-08%2017.33.15_zpsidj6erob.jpg

2015-10-08%2017.33.25_zpse0dtcnvs.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!