Jump to content

my scIROCco

Rhadoo1719

Postare recomandată

post-42949-1237480870_thumb.jpgpost-42949-1237480900_thumb.jpg

Motor 1.4 TSI 122CP

dotari optionale:

Jante Interloagos 18''

RCD510 cu magazie de 6cd, cu 8difuzoare

Computer bord plus

Cotiera centrala

vine bine echipat din standard,

proiecte de viitor: evacuare sport, supapa blowoff, geamuri fumurii. atat pt moment

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Foarte frumoasa masinuta. Pune poze cu interiorul. Si eventual ne poti spune cat a costat?

Link către comentariu
Velocity_Warrior

Hehe ... sa fie oare primul Scirroco cu motorul asta de aici de pe forum ... :) ?!

Frumusica foc, imbujorata si gata de actiune :)

Vezi cu BOV-ul ala, cica n-ar fi prea benefic ... vezi ce s-a discutat pe topicul asta.

Sa va plimbati cu placere unul pe celalat !

Link către comentariu

asta doream sa zic si eu, care-i faza cu BOV-ul?

in rest, una dintre cele mai frumoase masini de ceva ani.

Link către comentariu

superba, sa o stapanesti sanatos. cand m-am dus sa ma uit la g6 initial si am vazut scirocco, nici nu ma mai pasiona g6 :blink:. pacat ca sunt prea rational si o sa primeze golful pt nevoile de zi cu zi.

Link către comentariu

felicitari pt achizitie. F faina masinuta ta, o jucarie perfecta si motorul e bun. Sa ai grija de ea si ea de tine :blink:

Link către comentariu

Asta da masina... :blink: Culoarea si jantele pe 18" sunt de mare efect. Pacat totusi ca nu ai mai dat cativa banuti in plus pe farurile cu xenon (sau ai??), aratau si mai bine si erau si mai practice.

Asteptam si niste poze cu interiorul sa vedem si noi cum iti petreci timpul :soare:

In rest...sa ai parte de cati mai multi km fara probleme :blah_:

Link către comentariu

superb...poze interior??

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu
octavia 4ever

Uau , este foarte frumos . Sa ai grija de ea si sa pui mai multe poze , in special cu jantele alea :icon_thumright: .

Link către comentariu

Felicitari pt masina, arata excelent! Si culoarea da foarte bine.

Poate ajungi si pe la intalnirile vwf din Craiova sa o admiram si noi mai bine.

Salutare!

Link către comentariu

Foarte frumoasa domnu. Seamana mult cu ce mi-as fii luat eu daca era lansant Scirocco atunci!

Sa o conduci sanatos!

Nu te-as sfatui sa pui blow off. Citest topicul indicat de Velocity_Warrior

P.S. Pune mai multe poze.

Cristi_KWJ nu are xenon (cel putin din fabrica)

Modificat de rex
Link către comentariu

Misto, si cumnatul meu e disperat dupa aceasta masina :( Mai pune niste poze, eventual facute mai de departe, si din lateral, ca sa se vada mai bine. Si ai grija cum mergi cu jantele alea pe 18", mare atentie la gropi :) Ce marime au anvelopele ?

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Subscriu si eu aprecierilor la superlativ la adresa masinii ! Daca eram ceva mai tanar si nu mi se punea Golf-ul la suflet... :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Daca eram pasionat de masini mai sportive in 2 usi asta era una din preferinte.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sooper

sa o stapanesti sanatos

arata asa cum ar trebuii sa arate o masina cu legenda :D)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Este foarte frumoasa masina, mai ales culoarea.

Link către comentariu

Foarte reusita masina sa o stapanesti fara evenimente :icon_thumright: .Totusi as fi interesat sa-mi zici si mie ce consum ai cu ea , si cum se descurca motoru in turatii ca am auzit ca trage fantastic ms .

Link către comentariu

SUPERBA.

Felicitari si sa o stapanesti sanatos.

Pune te rog si poze de la interior. :rolleyes:

Link către comentariu

Daca mai e inca in rodaj, nu prea are cum sa-ti zica clar si concins despre turatiile motorului si consum :)

In schimb, "m-am dat si eu" cu motorul respectiv numai ca era pe un Passat B6 si pot sa zic ca mi-a placut :D

...aveam 80km/h in treapa a 2-a si ~5000 rpm iar Ciprian (Velocity) zicea ca abia l-am "mangaiat" :lol: :blink:

Sa reven ontopic ca o dam in alte discutii, masinuta e bestiala, numai buna sa te strecori prin trafic; s-o stapanesti sanatos, dar mare atentie cu jantele respective ca 18"-ul pt drumurile noastrea e prea mult :rolleyes: (parere personala)

Astept niste poze cu interiorul (desi din ce-am inteles e ca un interior de golf5 un pic mai "lucrat" la detalii :P )

:Driver: safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Multumesc ca va place jucaria, am asteptat 3 luni jumate si a meritat.

1. Pretul a fost de 21,000 e

2. Anvelopele sunt 235/40 se comporta destul de bine la drumurile noastre si suspensia nu este foarte rigida, inainte am avut un ford fiesta cu arcuri sport aftermarket si jante 17'' cu anvelope de 40 si diferenta este foarte mare

3. Nu exista optiunea de xenon din fabrica cand am dat-o in comanda

4. Consum mediu mi-a afisat la inceput 8.4%(cu un drum de Craiova-Bucuresti-Brasov -> retur Brasov-Sibiu-Vilcea-Craiova) iar acum in jur de 10% dar ultimii 500km i-am facut numai in oras, momentan am 1400km.

5. Trage foarte bine de la 2500 in sus iar de la 4000 incepe sa "ii placa" :icon_thumright:

pix pix

post-42949-1237561646_thumb.jpg

post-42949-1237561658_thumb.jpg

post-42949-1237561668_thumb.jpg

post-42949-1237561852_thumb.jpg

post-42949-1237561859_thumb.jpg

post-42949-1237561965_thumb.jpg

post-42949-1237561970_thumb.jpg

post-42949-1237562026_thumb.jpg

Link către comentariu

huhuhuhu ce fain arata scaunele alea :icon_thumright:

banuiesc ca acolo nu`i piele ci velur nu ?! :frigbaitata:

cat te-au costat (in caz ca vin ca optiune) sau "asa vine la toate" :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!