Jump to content

Meine deutsche Audi A3

Tracto

Postare recomandată

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

175

• GTI_85

20

• Amedeo

17

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ai timp, dami si mie niste detalii (pret, locul de achizitie) despre semnalizari si antena radio si niste detalii de montaj pentru pozitia de state. Mersi mult.

Link către comentariu

Tot cu soclu pentru bec cu dublu filament? foarte tare

Nu am mai facut cu soclu cu dublu filament de data asta. Am gasit o varianta mai ieftina si anume niste module electronice. Am iesit la jumate de pret. Le-am luat de pe e-bay.

@Mirel .

Antena e homemade. Te referi la stegulet ?

Pozitia de state am obtinut-o cu niste module electronice de pe e-bay.

Ultimul update il reprezinta becuri pe faza scurta H7 OSRAM COOL BLUE . Se vede ca si xenon-ul, lumina naturala alba cu tenta albastruie iar in combinatie cu pozitia de state e fatala :P

O sa revin cu o poza mai clara cu un aparat.

post-10002-0-69820100-1340605179_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Ce bine arata Mihai...succes mai departe,tot timpul ne incanti cu ceva nou :)!

Link către comentariu

Multam Ame. Voi incerca sa mentin asteptarile :P

Pana atunci astept si de la tine o "definitiva" :))

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Momentan sunt tot in aria Vw...mai am cativa pasi pana trec in rand cu lumea la Audi :icon_thumleft:

ps: ceva noutati de la nemtoaica ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mai Amedeo de abia te astept de partea cerculetelor Audi.

Noutati am bineinteles :P

Dupa cum bine ma stii imi place sa am motorul luna. Si asa l-am si facut (poza).

Am facut o curatare si reumplere la instalatia de climatizare. I-a ajuns atatia ani la uleiul si la freonul ala.

Si i-am vopsit etrierii cu RACING RED :X

post-10002-0-18026200-1343778314_thumb.j

post-10002-0-94482200-1343778325_thumb.j

post-10002-0-56855600-1343778442_thumb.j

post-10002-0-99882200-1343778453_thumb.j

post-10002-0-98724900-1343778474_thumb.j

post-10002-0-47546600-1343778529_thumb.j

Link către comentariu

Am mai rasfatat-o putin din nou.

Lampa ceata spate dubla.

* Siguranta sporita in trafic

* Design mai placut (elimina impresia de bec ars).

O sa revin si cu un tutorial pentru dublarea lampii de ceata spate.

post-10002-0-87015300-1344385558_thumb.j

post-10002-0-58129600-1344385566_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Depinde daca are locas pentru bec si in dreapta. Daca nu trebuie dat jos doar stopul din dreapta si gaurit sau sparta protectia.

Link către comentariu

Lasa ca avem timp sa facem...am un mecanic foarte bun care a mai facut asa ceva si pe mk3 :lol: !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma declar super multumit de masina din toate punctele de vedere. Chiar o iubesc.

Am fost cu ea la mare si am avut consum pe GPL 7,6 %. Super economic. (100-110 km/h). Am parcurs cu 86 litrii de gaz 1120 km. 86 * 3.22= 276 lei.

La un calcul simplu sa zicem ca as fi obtinut un consum de 6,5 pe benzina in conditii similare. La motor de 1.6 si autostrada nu cred ca se putea mai putin, poate chiar mai mult. 1120 km / 100 * 6.5 = 72.8 litrii benzina = 440 lei.

post-10002-0-38771400-1345463357_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

faina asta mica si rosie. ultima poza e cumva exact in acelasi loc in care aveai poza si cu golful? :D

Link către comentariu

Multam !

Exact. E o traditie acum :) Nu pot garanta ca locul e acelasi la precizie de centimetru. Interesant este ca am impresia ca "epava" s-a miscat fata de anul trecut ........

post-10002-0-78502800-1345464130_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Iata ca am mai mesterit ceva la masina si chiar mi-a iesit.

Aveam lacul sarit de pe o oglinda dupa ce am spalat-o la o spalatorie automata cu perii...... (poza) (inainte si dupa).

Dupa patania asta recomand cu incredere sa nu spalati masina prea des la perii.

post-10002-0-32747200-1345481855_thumb.j

post-10002-0-46640200-1345481896_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Felicitari...imi aduce aminte de A3-ul meu..la fel de drag mi-a fost si mie..dar cam intr-un an si jumatate m-am cam plictisit de ea din pacate :(

Link către comentariu

Acum l-am vazut foarte frumos......

Eu unul ma indragostesc pe zi ce trece mai mult. Adevarul e ca nah GTI-ul care banuiesc ca il ai iti ofera alte senzatii :) Asa si eu as tanji tot dupa un A3 ca al meu doar 1.8t cu GPL. Dar ma super multumesc si cu atat si nici nu am batai de cap suplimentare..... turbo..... etc.

BTW la A3 facelift oglinda de la pasager e la fel ca la sofer sau ai schimbat-o tu ?

Modificat de Tracto
Link către comentariu

La mine era la fel ca la sofer..nu era din aceea mica. Nu am incercat sa compar GTi- ul cu A3 8L....costa cam dublu si e normal sa ofere cate ceva in plus. Aveam initial intentia de a imi cumpara un Golf 4, dar am fost convins rapid de un prieten care tot mersese cu S3 8L sa aleg A3-ul in defavoarea golfului si nu am regretat niciun moment alegerea facuta. Am ramas uimit de faptul ca nu mi s-a stricat nimic la ea intr-un an si jumatate....am schimbat carcasa termostatului care era fisurata de cand am cumparat masina...in rest am mai schimbat un senzor de apa de pe radiator si atat. am investit intr-o intretinere cat mai buna si atenta si in adaugarea de optiuni. In timp am inceput sa ma plictisesc...nici nu prea aveam ce sa ii mai pun...poate de asta m-am plictisit de ea...incepusem in weekenduri sa nu ii mai aloc cele cateva ore de mestereala cuvenite...nu vroiam sa o mai chinui asa ca m-am hotarat sa trec la generatia urmatoare, tot cu motorul de 1.6 si am tot cautat dar nu am gasit ceva foarte ok..deja cam stiam ce dotari m-ar face fericit si nu le-am gasit pe piata cu motorizarea de 1.6. Asa ca am ales sa mai pun inca ceva bani pentru niste dotari superioare...pentru un motor interesant dar cam gurmand :) . Singurul dezavantaj in orice comparatie din mintea mea ar fi consumul mai mare si intretinerea mai scumpa.

Ma incanta ca prezinti masina cu atata pasiune si atentie...eu nici macar nu i-am facut topic separat...ca nu aveam ce sa zic despre ea...dar se pare ca tu stii sa o pui intr-o lumina mai buna....te felicit din toata inimia!

Modificat de catalinmiti
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri.

Dupa cum spuneai si tu A3 8L este peste Golf 4 din multe puncte de vedere....... Cel mai evident este la caroserie si la materialele din interior.

Sper sa nu ma plafonez cum ai zis si tu ca pe partea cu mesteritul suntem la fel. Nu trece o zi sa nu ii fac ceva, imbunatatiri orice. Am capul deocamdata plin de idei. Doar ca incetul cu incetul sper sa le pun si in practica.

Vreau sa spun ca si Golf-ul care l-am avut inainte si cu o saptamana inainte sa il vand ii cumparasem led-uri pentru interior si le-am montat. Pana in ultimul moment am mesterit la ea. :)

Link către comentariu

Masina ta consuma mai putini bani decat o bicicleta :icon_thumleft: !

ps:ma declar invidios...ai grija de ea !

Link către comentariu

Sarumana ! Asa e si eu sunt incantat. Mai ales ca pe zi ce trece pretul la "benzen" sare calul.

Un ultim update. Tips evacuare. Mi-l doream demult si pe fostul mk3 dar nu a fost sa fie decat acum . Inox - 60 mm diametru.

post-10002-0-81924900-1346190664_thumb.j

post-10002-0-44130700-1346190669_thumb.j

post-10002-0-91633100-1346190671_thumb.j

post-10002-0-56859700-1346190679_thumb.j

Link către comentariu

Custom made?

Pune o poza pe lumina ca mi se pare ca sta intr-o parte in ultima poza.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!