Jump to content

Meine deutsche Audi A3

Tracto

Postare recomandată

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

175

• GTI_85

20

• Amedeo

17

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

E superba.... in simplitatea ei, fara nici o chestie stridenta pe ea e absolut fermecatoare. In mod sigur, masina este o necesitate, dar sa o menti asa curata si ingrijita denota o mare pasiune... Felicitari!!!

chiar si proiectoare actuale au un farmec aparte si nu zgarie ochiul, pe al meu in nici un caz....

Modificat de freemind
Link către comentariu

@ taz. probabil ca ai dreptate. dar era mult mai costisitoare investitia cu cele originale . nu am fost dispus sa fac acest efort si am ramas la varianta actuala care mie mie se pare a fi cat se poate de ok :icon_thumright: .

@freemind. unei masini nemtesti intotdeauna ii va sta cel mai bine asa cum a iesit de pe portile fabricii sau in limbaj mai modern "stock".

sunt putine exemple in care tuning-ul este de efect si placut la noi in tara .

Inca un update :am achizitionat semnalizatoare albe pentru aripile fata . urmeaza sa le pun :D sper ca vor da bine pe masina.

post-10002-1259762320_thumb.jpg

post-10002-1259762324_thumb.jpg

Modificat de tracto
Link către comentariu

inspirata poza. cat despre semnalizari sigur o sa dea bine mai ales ca sunt noi. ale mele sunt sh si dau bine :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Faine poze , Mihai. Imi place cum ai grija de masinutza ta. Sa te slujeasca cu noroc si sa-ti faca tineretea frumoasa! :huh:

Link către comentariu
DumitruConstantin

frumoasa foc masina in special culoarea arata super detin si eu un golfulet in 4 usi rosu dar culoarea ta ma inebunit bafta in continuare :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

@gti_85.

multumesc pentru aprecieri. asemenea iti doresc si tie. si tu la randul tau iti respecti bijuteria de golf care pe zi ce trece arata tot mai bine datorita imbunatatirilor cu gust pe care i le-ai adus.

@ovidiu89

multumesc. asa este. acum iarna imaginea masinii are de suferit cu jantele de iarna. :Driver: de altfel primul lucru care m-a incantat cand am vazut masina prima oara intr-un anunt online a fost ca in ultima poza erau ilustrate jantele care stateau in portbagaj (era iarna si atunci :blah_: )

@dumitruconstantin.

si pe mine m-a inebunit culoarea. :X iti doresc cat mai multi km fara pb cu golf-ul tau.

Legat de semnalizatoarele laterale din aripi . Magazinul de piese de unde am achizitonat mi-a adus cate unul pe rand si cand l-au adus pe al doilea era cu tenta albastruie si am fost nevoit sa renunt si sa caut in alta parte :)as prefera sa gasesc la dezmembrari sa fie OEM.

pana la urmatoare postare va delectez cu un mic joc de kilometraj :D

post-10002-1262181481_thumb.jpg

post-10002-1262182021_thumb.jpg

post-10002-1262182026_thumb.jpg

Modificat de tracto
Link către comentariu

Pe zi ce trece masina ma tot uimeste iata si de ce :

Am avut ocazia sa imi clatesc ochii pe niste brosuri de mk3. Am observat ca nemtoaica seamana foarte mult cu varianta New Orleans si la culoare si la dotari tapiterie tot. Stickerele nu le am pe masina. Am primit azi confirmarea de la reprezentanta ca este intradevar Golf 3 New Orleans.

Sticker-ul cu New Orleans zic eu ca ar da bine pe culoarea masinii, am atasat sticker-ul in Photoshop pe masina si astept pareri daca sa-l pun sau nu (oricum nu am idee de unde l-as putea lua , doar daca il confectionez eu ).

O sa amintesc mai jos dotarile prezente pe New Orleans si niste poze din brosura de New Orleans.

Dotari standard de New Orleans :

# Greamuri cu tenta verde

# Inscriptia New Orleans pe stalpii din spate si sub inscriptia Golf fara literele CL

# Tapiterie Rainbow

# Bancheta rabatabila

# volan reglabil

# volan cu 4 spite (varianta fara airbag) eu am airbag :D

# trapa din sticla electrica

# radio "Alpha"

# duze spalare parbriz incalzite

# turometru

post-10002-1262640857_thumb.jpg

post-10002-1262640873_thumb.jpg

post-10002-1262640880_thumb.jpg

post-10002-1262640895_thumb.jpg

post-10002-1262640904_thumb.jpg

post-10002-1262641257_thumb.jpg

Link către comentariu

Are un prieten exact modelul asta, new orleans albastru. Arata identic cu cel din poze, inclusiv tapiteria....inclusiv dotarile amintite. Parerea mea e ca arata interesant cu stickerul ala (vezi ca in realitate e pe linia de jos geamului lateral, si parca o idee mai mare), dar nu pot spune ca e neaparat un plus de imagine. Mai degraba cel de sub stop decat pe lateral. (daca vrei poze reale, facem rost :icon_thumright: )

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce curatel arata masina. Parca e scoasa dintr-o reclama de prin 1995.

Link către comentariu
se prevede o modificare de mult dorita, oem de mare efect.

Imi trec o multime de idei prin minte..... astept cu nerabdare ! :icon_thumright:

Link către comentariu

@ But_fns

M-am gandit dar am vazut modificarea la multe masini. La butoane , la panoul de climatizare etc. arata super bine pe albastru si rosu clasic de golf 4. Problema e la ceasurile de bord. Nu prea ies estetic din punctul meu de vedere. Deocamdata sunt multumit de culoarea stock. De aceea am si cautat radio-cd-ul in mod special sa fie pe verde sa pastrez un look cat mai uniform si placut , nu departe de casetofoanele stock :beerchug: O alta problemuta ar fi ca trebuie sa bombardez prin spatele componentelor cu leduri si cand se arde vreunul trebuie cositorit.

Am niste idei acum care cat de curand vreau sa le pun in practica pe langa modificarea specificata mai sus ("demult dorita"). O sa revin cu detalii si bineinteles poze :lol:

Pana atunci atasez o poza care mie imi place . Un pic murdara dar pare mai "suparata" asa :lol:

post-10002-1263593653_thumb.jpg

Modificat de tracto
Link către comentariu

Salut! Superb Golful , culoarea e de senzatie!

Detin si eu un Golf 3 , tot 1.4 ABD , echiparea New Orleans (fara airbag, ABS)-si am vazut mai sus ca dotare standard "# duze spalare parbriz incalzite #". Cum imi pot da seama daca am asa ceva pe masina? In momentul de fata lichidul nu este incalzit! Este posibil sa am "instalatia" si sa fie defecta?

Scuze de offtopic!

Link către comentariu

salut ! multumesc !

pai ar cam trebui sa ai si tu dotarea asta daca este New Orleans.

In primul rand , duzele incalzite nu inseamna ca incalzesc lichidul de spalat parbrizul ci doar duzele (pulverizatoarele de pe capota) ca sa poti pulveriza la orice temperatura.

Daca sub capota , catre duze duc niste fire electrice si observi si niste mufe pe acolo inseamna ca sunt incalzite. ele sunt actionate cand contactul este on.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!