Jump to content

Meine deutsche Audi A3

Tracto

Postare recomandată

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

175

• GTI_85

20

• Amedeo

17

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

@ Ame. Multumesc !

Sa fie ceata acum !

Am armele potrivite importiva ei :)

post-10002-0-26061800-1358188156_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Iata ca seria de modificari continua :)

Am in plan un mic upgrade la maneta de stergatoare. La a3 nu este cu temporizator. Am achizitionat una de golf 4 cu temporizator si sper sa il si fac sa functioneze. Mai ales ca este foarte deranjanta lipsa lui pe ploaie. Niciodata nu este de ajuns temporizatorul standard din fabrica.

post-10002-0-72069800-1360075685_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc muale :)

Pentru cei interesati mai multe cadre aici :

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Am montat maneta de golf 4 de stergatoare cu temporizator dar se pare ca nu functioneaza. Banuiesc cat trebuie sa schimb si releul . Revin cu detalii :)

Link către comentariu
  • 4 months later...
mariusquattro

Salut.Stii cumva daca pentru A3 8l pana in 2001 este optiunea pentru suport pahare?Si eu am un A3 1.8T AGU din 1998.Multumesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate in consola centrala , pana in 2001 (adica pana la facelift) nu. Dar exista 2 optiuni. Una este pe orice A3, si anume acel suport de pahare din usita torpedoului (din pacate e bun doar cand stationezi si nu ai pasager) si exista cotiera cu suport de pahare : codul: 8l0 862 533. (suportul vine montat in cotiera, deci iti trebuie si cotiera).

Totusi am mai gasit ceva interesant care cred ca o sa incerc si eu : http://audi3black.blogspot.ro/p/3-how-i-made-cup-holder-in-my-a3.html

Link către comentariu

Dupa mai multe luni de asteptare din lipsa de timp am montat fusta de facelift (model cu locas de proiectoare) si proiectoarele.

Arata mult mai noua acum masina , mai ales ca proiectoarele la acest model prefacelift se gaseau in faruri.

Urmeaza sa ii fac instalatia electrica cu bloc de lumini cu functie de proiectoare. 

post-10002-0-51954500-1373293488_thumb.j

post-10002-0-94080800-1373293491_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

tare frumoasa nemtoaica ta! am vazut ca ai activat us light cum ai facut asta ca eu nu reusesc...stii cumva daca se paote monta BC si in ce consta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Multam !

Eu practic am montat niste module in acest sens pe masina. Calculatorul masinii nu are functia asta in memorie in principal pentru ca modelul asta de A3 nu prea s-a comercializat in SUA (spre deloc) . Astfel am recurs la niste module electrice aftermarket. E o modificare hardware nu software cum se poate face la cele de generatie mai noua.

La golf 5 (modelul din semnatura ta) se poate activa din calculatorul masinii pentru ca masina deja are functia implementata in memorie dar nu este activata. (totusi depinde de modul sunt diverse module)

Se poate monta si BC. Presupune un cluster cu BC , maneta pentru BC si cateva legaturi electrice.

Modificat de Tracto
Link către comentariu
  • 1 year later...

Mi se exfoliaza vopseaua de pe capota - se vede in poza. Este vreo solutie mai simpla decat sa vopsesc toata capota? Nu ma intereseaza foarte mult cum o sa arate.

post-138783-0-86912400-1451484964_thumb.

Link către comentariu

Cum stai cu consumul? e diferenta mare intre benzina si gaz la cum se comporta masina?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!