Jump to content

Meine deutsche Audi A3

Tracto

Postare recomandată

Ultimele noutati ! Merita ! (se poate observa diferenta intre bec cu incandescenta cu lumina alba - tip Blue Vision de la Philips si led alb.

post-10002-0-49348200-1312055604_thumb.j

post-10002-0-77568200-1312055621_thumb.j

post-10002-0-13106900-1312055661_thumb.j

post-10002-0-08865900-1312055714_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tracto

175

• GTI_85

20

• Amedeo

17

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din pacate astazi a fost ultima zi petrecuta alaturi de nemtoaica. A plecat spre un nou proprietar fericit si sper sa aiba la fel de multa grija de ea precum am avut si eu.

post-10002-0-07402200-1313328157_thumb.j

Link către comentariu

Inca nu stiu ! Am timp destul de gandire prospectare cautari etc.

Ideea este ca as vrea sa aduc un omagiu acestui model de Volkswagen Golf pe care l-am avut. O sa alcatuiesc asa o mica poveste cu toate atuurile dar si partile rele ale acestui model.

Link către comentariu
  • 1 month later...
JOHN EVO TUNING

Tracto: Ti am vazut golfuletul luni seara la intrare in Tirgu Frumos dinspre Roman, l am recunoscut dupa nr., proiectoare si semnalizari. Sper ca noul proprietar sa aiba grija cum ai avut tu. Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu

Eu nu am apucat sa il mai vad. Niste prieteni de ai mei l-au mai vazut in oras. Ma bucur ca noul proprietar se bucura de el. Mult succes si tie cu nemtoaica :)

Link către comentariu

cred ca stiu ce vrei....un golf 4...ca al meu... :beer:

de fapt iti urez sa ia parte de finante...ca atunci poti sa-ti iei si G 6 GTI...

Link către comentariu

Imi place foarte mult Golf 4. Mi se pare cel mai reusit model din gama Golf inclusiv 5 si 6. Implicit imi place si masinuta ta si mai ales de faptul ca ai mare, mare grija de ea :) Ca un adevarat pasionat .

Legat de urari iti multumesc si asemenea iti doresc si tie. Alegerea a fost facuta deja.

Link către comentariu

Dupa poza si dupa profil , eu zic ca ai trecut la audi A3 :icon_cheesygrin: .

Care e adevarul ??

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Dupa poza de profil ai trecut cumva la 4 cercuri !!!!!!!!!!!!

Link către comentariu

:vwrullz: Asa e am trecut la patru cercuri. Tot VAG :)

Modificat de Tracto
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Dupa cum am promis niste poze : extrasezon si de sezon (dupa ce am transpirat la curatarea "pieselor de muzeu" din postul de mai sus pret de cateva ore bune).

post-10002-0-16444600-1323802128_thumb.j

post-10002-0-85656400-1323802140_thumb.j

post-10002-0-93298900-1323802146_thumb.j

post-10002-0-69024900-1323802237_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Foarte frumoasa noua ta masinuta. Cum e, comparativ cu Golful, ca si feeling? In alta ordine de idei, Ai facut ceva calcule? Sunt diferente mari de cost de intretinere?

Link către comentariu

Multumesc !

@ovidiu89. Este motor de 1.6 101 cai si cel mai important aspect este ca are 8 valve. De aceea in extraurban ia cam undeva pe la 6% la mers decent iar in oras cam 9 % (desi in oras nu pot decat sa estimez) . Pe extraurban pot sa garantez pentru ca din Germania pana aici cam asa a consumat. Am tinut mortis la motorizare de 1.6 cu 8 valve. Spre exemplu la Golf 4, 1.6-le de aceeasi putere are 16 V si consuma mult mai mult.

@alex Multumesc ! Sunt si eu foarte incantat de ea. Ca si feeling pot spune ca fac parte din clase si generatii diferite (asta este impresia care mi-o lasa) cand ma gandesc ca Golful 3 e contemporan cu acest model de A3. Legat de feeling fata de Golf nu stimti ca esti la volan. Totul este super silentios si discret realizat. La Golf simteam ceva mai pronuntat masina. Materialele din interior sunt de o calitate excelenta. Are foarte multe spatii de depozitat : sub scaune sub volan, buzunare in portbagaj etc. Are mai multe dotari standard fata de Golf 3. La modelul in 2 usi cum am eu geamurile spate se pot deschide (rabata). La mk3 nu exista asa ceva nici la mk4 si cred ca nici la mk5.

Ca sa iti raspund si la intreabarea cu costurile de intretinere si calculele efectuate sa stii ca am cercetat destul de mult pana sa ajung la concluzia ca pentru necesitatile mele se potriveste cel mai bine A3. Iti impartasesc experienta mea. Tabla galvanizata si foarte rezistenta in timp de la Audi m-a atras cel mai mult. M-am orientat spre A4 B5. Am vrut ca masina sa fie neaparat din Germania. Deci mai mult de un 1.6 din cauza taxei auto nu imi puteam permite. A4 B5 1.6 consuma mult mai mult ca A3. Este mai greu si mai mare.

Are o suspensie multibrat iar daca ceva s-a uzat reparatia este foarte costisitoare. Design-ul interior lasa de dorit pana la fecelift-ul din 1999-2000, vezi actionarea luminilor de drum cum se face si consola centrala. De asemenea la Euroncap are doar 3/5 stele. Si nu in ultimul rand este o generatie ceva mai veche care a debutat in 1994 (a3-ul debutand in 1996). M-am orientat si spre Golf 4 dar am ramas foarte dezamagit de ce ofera in aceeasi plaja de preturi ( ma refer aici pana in 2000) , calitatea materialelor, motorizare/consum (1.6 16v si 1.4 16v) si cel mai important caroseria m-a cam dezamagit. Prin urmare A3 8L are o suspensie simpla ca la Golf 3/4, ieftina de intretinut. Cu o greutate de 1090-1100 kg motorul de 1.6 8v consuma putin, 4 * la EuroNcap,si este o generatie mai noua (1996 >).

Costurile de intretinere sunt foarte similare cu cele de la Golf 3. (unele consumabile sunt chiar mai ieftine - filtru de benzina).

Cu toate acestea regret ca nu mai am mk3-ul. Personal mi-a placut foarte mult si sper ca noul proprietar sa aiba grija la fel de mult cum am avut eu si sa aprecieze ce masina si cu cate imbunatatiri aduse i-am dat.

post-10002-0-06329300-1323860684_thumb.j

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Imi place foarte mult. S-o stapanesti sanatos! Multi km fara probleme!

Treabuie neaparat s-o bagi la o sedinta foto si sa ne arati si interiorul.

Cand eram in cautari dupa masina m-am uitat foarte mult timp la modelul asta de A3. Pana la urma n-a fost sa fie, dar sunt foarte multumit si de asta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Foarte misto! Baga ceva poze si cu interiorul.

Cum stai cu consumul iarna?

Link către comentariu

Pe un drum BV - Bucuresti 6,3 % (ruta Brasov - Cheia - Ploiesti - Bucuresti) . Sunt super multumit la capitolul asta.

Bag si cu interiorul curand :)

Modificat de Tracto
Link către comentariu

salut!

fain audi-ul sa-l stapanesti sanatos si sper ca o sa te prinda primavara cu niste jante faine..16", 17".. :icon_bounce:

si...chiar asa , poate ne vedem si noi la o cafea sa ne cunoastem si sa ne laudam "copilasii"

bafta

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!