Jump to content

Noua mea achizitie Passat B5.5 1.9TDI 4 motion

alex89

Postare recomandată

Salut baieti sunt nou venit in clubul posesorilor de Vw si mam gandit sa va prezint masina mea...!! Masina este un Passat 1.9 TDI 131 cp 4 motion din anul 2003 , am cumparato prin noimebrie 2008 de la Porsche la 114 mii de km , masina foarte intretinuta model Highline 1 an garantie,carte service , reviziile toate facute la Porsche evident si tot tacamu.Ca pret a fost 10.000 de euro fara tva 11900 aproximativ cu tva.

Ca dotari optionale masina are :

ESP

Spalator faruri

Xenon din fabrica

Scaune incalzilte

Piele alcantara

Trapa elctrica

Duze parbriz incalzite

Incalzire in scaune

Magazie 6 cduri

10 airbaguri

Comenzi pe volan

Cruise control

Senzori parcare

Oglinda retrovizoare heliomata

Insertii mahon(bn imitatie cred :) )

Sunt destul de multumit de masina,consuma in medie 10 litri la suta in oras la mers normal si in afara undeva in juru la 6.8 mers normal si pana acum iam schimbat pe garantie urmatoarele: Capu de bara,pompa tandem,bielete,4 oringuri,si semeringurile de la cardan pt ca pierdea cva ulei pacolo in rest totul bine astept revizia care e preconizata la 135 d mii d km.

O SA ATASEZ SI NISTE POZE CAT MAI CURAND

Modificat de alex89
Link către comentariu

Cam scump halatu.... :D .....sau nu mai is io la curent cu preturile..... :D .....mai ales pt. o masina rulata toata viata ei in Romania.....oare nu ieseai mai ieftin daca mergeai in Germania dupa ea? :wacko: Oricum, felicitari pt. achizitie si sa ai grija de ea.....asteptam si poze!!!!! :D

Link către comentariu

Am optat sa o iau pe asta pentru ca mam bazat ca tot serviceu ei a fost facut la Porshe,miau dat garantie 1 an si oricum Tva mil recuperez inapoi deci practic pretu a fost 10.000 d euro.AStazi o sa atasez si cva poze cu ea :icon_thumright:

Modificat de alex89
Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Sa ai parte cu bucurie de ea. Pretul este foarte bun, in Germania nu cred ca gaseai la pretul asta masina cu kilometrii astia si dotarile pe care le are si sa nu mai zic cat te ajungea taxa plus drumu, etc. O spun din experienta proprie pentru ca si eu mi-am luat personal din Germania masina si sa sti ca masinile bune cu kilometrii reali sunt mult mai scumpe ca la noi! Numai bine! :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu zic ca masina a avut pret bun, la ce dotari are si mai ales ca stii trecutul ei, si cel mai important a venit si cu garantie. Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Am atasat niste poze cum am promis , doar ca masina este cam murdara din cauza vremii din Bucuresti :D , o sa mai atasez unele maine cand este curata :D

20032009428.th.jpg

20032009432.th.jpg

20032009434.th.jpg

20032009431.th.jpg

Ca modificari as vrea sai mai pun urmatoarele :

Xenon pe proiectoare ( cu toate ca multi miau spus ca nu e bine pentru ca nu mai bate la fel pe timp de ceata ; voi ce ziceti? )

Folie f+s

Niste jante pe 17-18 in functie de buget :icon_cool:

Tobe sport gen cele dupa w8, care leam gasit la Borla

Si o marire de putere la 150 cp

Modificat de alex89
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si cati mai mult km fara neplaceri.Frumoasa foc , mi-ar fi placut si fie si a mea 4motion da n-a fost sa fie.numai bine

Link către comentariu

Frumoasa masina! Mii si mii de km fara probleme!

Culoarea e frumoasa, dar foarte pretentioasa asa ca trebuie sa ai grija (am avut 2 masini culoarea asta si nu imi mai trebuie :icon_thumright: )

Link către comentariu
(...)

Xenon pe proiectoare ( cu toate ca multi miau spus ca nu e bine pentru ca nu mai bate la fel pe timp de ceata ; voi ce ziceti? )

(...)

Nu e ca nu mai bate bine pe timp de ceata, dar ce rost au xenoanele in proiectoare ?!

Sau mergi si tu cu ele aprinse ziua impreuna cu pozitiile ?! :P

NU as vrea sa iei remarca mea ca pe un repros sau ca fac misto de tine, stiu ca gusturile/dorintele NU se discuta, dar pe mine ma INTRIGA la culme cand vand genu' asta de "upgrade" si stau sa ma gadesc, oare de ce scrie in codul rutier ca "folirea abuziva a proiectoarele este pedepsita prin amenda contraventionala si 5 puncte penalizare..." ?! :rolleyes:

Revenind, nu de alta, dar nu-i locul potrivit si nici nu vreau sa nasca vreo polemica/flame, masinuta ta e misto, faptul ca ai 4motion e super iar culoarea e frumusica :D

Pretul e ok, ca in Noiembrie anu' trecut nu stiam foarte multi cu se papa "criza economica", deci nimeni nu anticipa ca piata auto a SH-urilor va scadea in asa hal inca poti sa-ti iei un Passat B6 dotat pana in dinti cu 12.000-15.000 Euro (ca un exemplu) sau un B5.5 din 2004-2005 la fel de dotat cu 8000 Euro :D

Eu zic sa te bucuri de ea asa cum e, daca tie iti convine si esti impacat sufleteste cu masina, restul nu mai conteaza :(

Iti doresct cat mai multi km fara incidente :P

:)) safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Nu de obicei nu merg cu proiectoarele aprinse ziua,dar numi place diferenta de culoare se vede chiar urat pt ca la pozitie miam pus becuri cu led care bat foarte tare spre xenon,iar daca aprind faza scurta + proiectoare se vede fff urat sus alb si jos un galben dala batranesc asa :blah_: si dasta as fi vrut sai pun xenon pe proiectoare...!!

Multumesc celor care au postat pentru urari si aprecieri , si o sa mai pun niste poze mai pe seara cu masina curata si pusa la punct :D

Modificat de alex89
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!