Jump to content

VW Golf mkIV GTI 1.8T 180cp Edition 25

BV11KAP

Postare recomandată

Asa ceva era si la mine inainte de modificari, poate ceva mai putin. Ideea era ca pretul resoftarii se amortizeaza sper pana se termina petrolul. :))

OT: Pe forum am vazut cinci GTI Ed 25 cu tot cu a mea + una neprezentata pe care o stiu, stie cineva cam cate ar fi in tara ?

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11KAP

30

• Bogdan_wrc

4

• florinpbv

4

• DeathRider

3

da. Tudor , ne-am vazut la bcr.Masinuta e superba...o sa te la inceputul saptamanii, poate dc nu ai programul incarcat se vedem la o cafea sa admir 'kap-ul' si sa vorbim..

Week-end placut tuturor!

inca ceva...cati caluti ar trebui sa aiba acum?dupa revo.. :rolleyes:

Link către comentariu

vreo 230 :D. Merge ca avionul... vorba unui anunt de pe o masina... daca avea aripi era avion :))

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Nu prea sunt eu cu estimarile, o sa merg pana la capitala la un dyno sa vedem.

Ceva interesant: temp in admisie cu IC stock si Revo2 max 78C, iar cu IC nou nu am trecut de 38C.

Link către comentariu

supersuficient pentru greutatea ei...eu sincer , cea mai puternica masina pe care am condus-o a fost surioara geamana(celalalt ed 25), stock...si m-a uimit.

dupa plimbarica m-am urcat in cei 105 caluti ai mei...si puteam sa jur ca sunt cu bicicleta..parca, brusc..a mea nu mai tragea... :Driver:

motorul lui ed 25 e perfect ca si putere, jantele dementiale, interiorul e iarasi frumos...iar dc este si ingrijita, si mai e si rosie pe deasupra se stie...nu poate sa fie decat "cox-ul" si "kap-ul"..adevarate bijuterii!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut....ti-am vazut si eu masina prin brasov.....bomba frate!sa ai parte de ea si poate ne intalnim sa ma dai si pe mine o tura!

Link către comentariu

salut!

am citit si am vazut pozele masinii. imi place, iar motorul este fenomen, poti face multe cu el.

eu am dizelache, e ok, cu ceva modificari :D insa daca ar fi vorba de o a doua masina, ar fi un 1,8 T cu siguranta.

poti sa imi spui sursa acelui fmic? as vrea sa schimb ce am eu pe masina, are iesirea si intrarea pe laterale si din aceasta cauza traseul este foarte lung. merci!

succes pe mai departe! :icon_thumright:

Link către comentariu

Intercoolerul e facut in Brasov, este facut dupa cel de la Forge, daca vrei detalii da un PM, multumesc de apreciere.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu e rau consumul. Si eu am avut saptamana asta 11 fix pe 200 km strict in Cluj. Superba culoarea, superba masina!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
  • 1 month later...

Asa ceva era si la mine inainte de modificari, poate ceva mai putin. Ideea era ca pretul resoftarii se amortizeaza sper pana se termina petrolul. :))

OT: Pe forum am vazut cinci GTI Ed 25 cu tot cu a mea + una neprezentata pe care o stiu, stie cineva cam cate ar fi in tara ?

Am luat si eu unul recent, doar ca nu e chiar in tara...dar e pe forum :)

Urmeaza sa pun si eu revo la iarna sper...stage 1 simplu...sau ma rog, "simplu" :)

Link către comentariu
  • 7 months later...

Frumoasa si asta. Am luat editiile 25 Jubi la verificat, se pare c-am fi vreo 5-6 pe forum cu ele. Si toti aveti BBS-uri :)

Apropos de consum, ti l-am vazut in ceva post anterior... e de invidiat sa stii. E drept ca depinde de "unda verde de la semafor", de ora la care circuli, de numarul de km pe care-l faci pana la serviciu si inapoi, dar 10 l/100km, daca e si real, e foarte mic pentru circulat in oras.

Ce putere are masina momentan? Cat se estimeaza? Ai reusit sa ajungi la un dino?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!