Jump to content

VW Golf mkIV GTI 1.8T 180cp Edition 25

BV11KAP

Postare recomandată

Mersi, asta am de gand sa fac...

9,8 consum in oras dupa toate modificarile mi se pare exceptional, iar felul in care trage este peste toate asteptarile mele :)

post-43957-0-19290600-1306152848_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11KAP

30

• Bogdan_wrc

4

• florinpbv

4

• DeathRider

3

unde iti faci tubulatura pentru fmic, sau o cumperi?

Link către comentariu

Traseul il fac eu , fiind cel mai scurt posibil imi trebuie doar doua coturi o cupla si doua bucati de teava de Al, pe una dintre ele se pune senzorul.

Link către comentariu

bravo domnule, esti un om ca lumea...doar pt faptul ca ai masina asta...

ca si sfat, nu iti pune xenon de fabrica daca mai circuli noaptea cu masina, este extraordinar de slab...crede-ma ca aia am pe masina si e rau ca naiba

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Eu sper ca nu doar pentru ca am masina asta sunt calumea :))), xenon am pus in proiectoare si sunt multumit, cand o sa ma enerveze banii imi cumpar hella de r32 si am rezolvat balciul.

P.S. Foarte tare Bolful.

Modificat de BV11KAP
Link către comentariu

down-pipe-ul nu il modifici, in sensul de marire...din ce am citit , ala e cel mai slab punct al evacuarii de la 1,8t.

felicitari pentru modificari :icon_thumright:

p.s. cand te plictisesti de jante, eu ma sacrific si le primesc cadou

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am scris turbo-back, deci implicit am facut si alt downpipe, cel original era jenant de restrictiv. Nu am poze de sub masina dar o sa fac, am mers pe varianta full 2.5' sau 63 mm pentru ca este suficient pt k03s. Si inainte de softul Revo ( pentru care le multumesc baietilor de la AMC Brasov) masina se simtea ca respira mult mai liber, recomand modificarea tuturor posesorilor de 1.8t chiar si fara soft, este o investitie care se amortizeaza si sunt doar plusuri si zambete dupa :))

Jantele sunt elementul X al masinii si nu cred ca le-as schimba...decat dupa 300 de cai incolo :))

Modificat de BV11KAP
Link către comentariu

pai hella de r32 sunt xenon de fabrica...ca look e super, ca functionalitate...trebuie sa decizi ce e mai important;)

salutari

Link către comentariu

In primul rand buna treaba cu masina, exact cum zicea si nadir (acum vreo 2 ani, ce-i drept) legendele nu mor - mai degraba e vorba de o editie limitata care incanta ochii... Felicitari si spor la modificarile pe care le vrei - sa iasa totul ok!

legat de

... xenon am pus in proiectoare si sunt multumit...
mi se pare spre kitch-os, pentru simplul fapt ca xenon-ul nu are nici o treaba cu proiectorul (ma refer la scopul lui) si (mai important, cel putin ca impact) ca e cel mai enervant lucru pentru cel pe care il intalnesti pe drum... E o parere - sper sa o iei ca atare. Sau, daca ai dubii despre ceea ce zic, roaga pe cineva sa iti conduca masina si sa fii tu cel cu care se intalneste masina ta sa vezi cam cum mai vezi tu in fata...
Link către comentariu

:) am luat in considerare si chiar am facut testul, fara sa fiu subiectiv este insesizabil, l-am pus in proiectoare pt ca au lupa, sper ca nu ti-a venit in minte imaginea unui g4 cu proiectoare, scurta si ceata pe spate aprinse intr-o seara senina de primavara... Atunci as fi jignit eventual :)). Le folosesc rar si sunt mai mult placebo pentru oem r32, sper sa intelegi.

Link către comentariu

acum, dupa ce ai scris tu mi-am adus aminte de proiectoarele de la G4 care sunt in far... da, e altceva, intr-adevar, insa chiar si asa, daca nu sunt de calitate - in sensul de a avea fascicul, chiar si cu lupa tot deranjeaza. spor!

Link către comentariu

...avand in vedere ca masina nu s-a vandut am hotarat sa o las sa se exprime la adevarata valoare.

Zi-mi cat vrei diferenta :)).... lacrimez de cate ori o vad. am fost acum 3 saptamani in Brasov si cat m-am plimbat pe acolo eram cu ochii in 4 doar doar o vad. am fost eu lula ca nu ti-am luat nr de telefon sa te sun macar sa o vad :wub:

Link către comentariu

Acum e putin cam tarziu :)) pentru ca dupa modificari masina s-a transformat in exact ceea ce doream.

Si acum ar fi vreo 2 lei in plus :)

Link către comentariu

Foarte faina masina :icon_thumright: sa te faca sa zambesti inca zeci de mii de km :D

Link către comentariu

Multumesc, si pe tine Titus. Sper ca a fost totul ok cu DV-ul Forge, daca ai drum prin Brasov da-mi un telefon ca am gasit si capacul ala in cutia originala.

Link către comentariu

Astept cu mare interes finalizarea tubulaturii si poze in detaliu cu traseul facut. De asemenea si un feedback. Spor la lucru :icon_thumright:

Link către comentariu

Ii ok DV-ul, drum prin Brasov nu cred sa am in curand, daca il poti trimite cu cineva care are drum incoace bine, daca nu, nu te obosi.

inca un lucru, de unde iei coturile de silicon pt traseul de intercooler si la ce pret?

Link către comentariu

Am invins! :)) FMIC custom pe masina dupa o saptamana plina de intreruperi. Urmeaza sa ne apropiem putin de pamant.

post-43957-0-57508900-1306855355_thumb.j

post-43957-0-67600200-1306855363_thumb.j

Link către comentariu

a trebuit sa tai mult din interiorul barii?

ca acuma am pus si eu intercoolerul sus, si mi se rupe inima ca tre sa tai din bara.

Link către comentariu

salut!.e. de vis masinuta!lasa nr tau te rog...sunt din brasov..avem un prieten comun, Sorinel.

era cat pe ce sa fiu posesorul celuilalt exemplar de edition 25,dar mi-a suflat-o cineva innainte...

acum ma chiuni cu un amarat de 1.6 16v, tot mk4..si sincer mi-as dori asa ceva..lasa nr tau...poate iese ceva..mersi

Link către comentariu

@ BH17DNB - E taiat relativ putin si doar din bara standard...daca era sa tai din prelungire ma c**am pe el IC :)

@ Florin - cred ca e si in profil 0766466011 Tudor, eu cred ca am numarul tau, parca ne-am intalnit odata in spate la BCR ?!?

Eco tuning :))

Jur pe rosu ca toti km sunt in oras + poiana + log-uri penru Revo, o fi bine???

post-43957-0-39544100-1307185657_thumb.j

post-43957-0-77940600-1307185669_thumb.j

Link către comentariu

Nu ca-i bine, e nesimtit de bine pentru monstruletul de sub capota.

Link către comentariu

foarte bine, eu am 13.5% in oras calculat plin pe plin ca BC nu am.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!