Jump to content

VW Golf mkIV GTI 1.8T 180cp Edition 25

BV11KAP

Postare recomandată

"KAPule" fai distributia, ca ai multe supape acolo care se tem de pistoane, te salut! si multa bafta!

Link către comentariu
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BV11KAP

30

• Bogdan_wrc

4

• florinpbv

4

• DeathRider

3

culoare a e criminala, ai un kit superb pe ea, jantele nu mai zic...pe interior ai ceva special ? vezi ca odata ce intrii in hora bagatului bani in masina nu mai scapi :icon_thumright:

da, e foarte frumoasa. culoarea e bestiala...imi place stickerul ce l-ai pus pe prag...caut ceva ptr masina mea...ceva finut, ceva frumos.

km cat mai multi

Link către comentariu

=)) COX-ule....ai vazut ca am scris de distributie.

@grecu....sigur ajung pe la Bucuresti...ne auzim

Stikerul nu e de smecherie sau sa fie cool, sunt membru A.C.S Speedline-Motorsport

:))

Link către comentariu

Poze cu surioara si cu o locomotiva VW =))

Observati diferenta de inaltime ??? dohhhh

restul

post-43957-1237749834_thumb.jpg

post-43957-1237749847_thumb.jpg

post-43957-1237749865_thumb.jpg

post-43957-1237750052_thumb.jpg

post-43957-1237750065_thumb.jpg

post-43957-1237750076_thumb.jpg

Link către comentariu

Pff, cand vad pozele alea cu ambele aniversare mi se ridica parul :rolleyes: Superbe, superbe si iar superbe :)

Link către comentariu

Sorine..nu ma mai omora cu GTI-urile astea...sunt belea amandoua...si COX-ul si KAP-ul...vreau si eu una... :(

face cineva o donatie de un gti edition 25? dau o bere si eventual un 16 16v!

Link către comentariu

hehe, deci prin zona Aurel Vlaicu vis-a-vis de Biserica e localizata masina ... bun, cand ajung acasa maine dau o fuga pe-acolo si poate o admir mai indeaproape :rolleyes: (ca pe la intalnirile saptamanale nu le-am vazut pe nici una dintre ele :P)

Faine GTI-uri, sa le stapanesti sanatos :P

Curios e ca una are arcuri/suspensie mai moale decat cealalta, desi sunt surori, nu seamana :D

:( safe

Riddler

P.S.: prima poza cu "locomotiva VW" sunt facute sus in Poiana, parcarea aia imensa numa buna de "drift(s)" ?! :))

Modificat de Riddler
Link către comentariu

arata foarte bine :)

COX-ul il admir aproape zilnic ca stau in zona :)

cand o vedem live la intalniri?

Link către comentariu
  • 1 month later...
volnick1986

super super ambele aniversare! ambele rosii. mi-as pune-o si pe a mea albastra normala intre ele dar m-as face de rusine.

Link către comentariu

Absolut superb exemplarul.

Alegere perfecta!

Link către comentariu
Poze cu surioara si cu o locomotiva VW =))

Observati diferenta de inaltime ??? dohhhh

restul

Numai pot dormi la noapte... numai rosu vad in fata ochilor...

COX = nebunie de masina cu ++ (garda la solsi jantele)

KAP = nebunie de masina cu +++ (faruri, jante si toba sport)

am si eu 1.8 pe golf numa ca nu e GTi nu editie speciala nu golf 4 ca e 3 si nu e rosu :beer:

ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine :icon_redface:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Tocmai am implinit 130 mii, ocazie cu care am facut distributia si putina curatenie prin admisie. A fost cuminte asa ca o las sa vina la intalnirea de pe 20 la MasterKart Ghimbav, va asteptam :rolleyes:

Link către comentariu

Si la intalnirile saptamanale din Brasov nu o aduci sa o admiram si noi ?! :rolleyes:

Multi km fara incidente in continuare :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 5 months later...

eheee, cam asa as vrea sa arate si GTi-ul meu pe viitor (am zis ca o sa pun pe ea doar ce a aparut ulterior in plus pe editia aniversara )_;

frumoasa tare masina.

:)

Link către comentariu

Superba! Chiar superba! O admir deseori cand trec pe Branduselor unde o gasesc parcata! Cum a spus cineva mai sus, singur G4 care merita sa poarte emblema de GTI! S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 8 months later...

Stiu ca e impotriva regulamentului dar nu pot sa postez la vanzari, rog eventual un moderator sa-mi dea niste detalii pe PM ce sa fac.

Masina este de vanzare. Detalii pe PM sau la 0766466011.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Ma gandeam sa fac un update thread-ului, avand in vedere ca masina nu s-a vandut am hotarat sa o las sa se exprime la adevarata valoare.

Prin urmare configuratia actuala este: Revo stage 2, 2,5' custom turbo-back, 4 bar fpr, fmic custom ( poate Forge :) made in Brasov ).

Urmeaza mici modificari la frane si suspensie si water/methanol injection.

post-43957-0-08930600-1306150597_thumb.j

Link către comentariu
kustom_kulture_addict

foarte tare sa te bucuri de masina in continuare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!