Jump to content

Turtle Wax - Ice Polish

istef
 Share

Postare recomandată

Salutare!

As vrea sa va propun spre discutie un produs destul de interesant, Turtle Wax Ice Polish. As vrea sa stiu cine a folosit si ce parere are despre el.

Eu l-am folosit de curand, este un produs care inlocuieste ceara auto.

Impresiile au fost urmatoarele:

- mi se pare mai bun decat ceara normala;

- aplicarea este mai usoara decat la ceara normala;

- nu lasa urme albe pe masina;

- este superior cerii dar nu va asteptati la minuni;

- cu toate ca ei se lauda ca nu mai este nevoie de frecat minute in sir, totusi trebuie putin frecat ca altfel nu iese un luciu frumos;

Am facut si niste poze dar nu au iesit prea bine ca a inceput sa se intunece afara cand am terminat operatiunea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De la Turtle Wax am folosit doar polish color magic si ceara carnauba din gama Platinum.Daca l-ai cumparat din Iasi,imi poti spune de unde si cat a costat?Multumes!

Link către comentariu

Ice Polish-ul nu l-am luat din Iasi. L-am cumparat de la un ATU din Germania si am dat vreo 14 euro. Vezi ca e plin pe ebay.co.uk sau ebay.de de Ice Polish la preturi foarte bune si cum Romania e in UE nu ai probleme cu vama sau alte taxe.

Link către comentariu

hangyouridols

Tocmai am folosit asa ceva astazi,dar numai ca e pasta;am frecat la masina de mi-au iesit ochii:prima data sa intind pasta pe masina,a doua oara am dat jos grosul pastei jos(au ramas urme pe masina ca niste unde de apa) si a treia oara sa straluceasca.Intr-adevar nu lasa urme albe,se poate folosi si pe partile de plastic(eu am preferat alt produs tot de la turtle wax special pt restaurarea culorii negre),da un luciu destul de frumos,dar trebuie sa frecati!Mult!Ca si naiba,dupa aproximativ 2ore a plouat un pic si am observat ca se prelingea toata apa de pe caroserie,nu avea "aderenta" deloc.Cat o sa tina,o sa vad pe parcurs.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

mcornel, ca sa nu ducem lumea in eroare, ceea ce ai folosit tu nu este Ice Polish, un anumit produs de la Turtle Wax. Acest produs se gaseste intr-o singura varianta lichide si este transparent. Cunosc si produsul pe care l-ai folosit tu pentru restaurarea culorii, sunt vreo 3 versiuni parca, dar nu face subiectul acestui topic.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am cumparat extreme nano tech de la turtle wax dar inca nu l-am folosit. A folosit cineva acest produs ? daca da , ce parere aveti despre el ?

post-24988-1240081012_thumb.jpg

Link către comentariu

Uite aici produsul despre care vorbesc,dupa cum vezi este si in varianta pasta ;nu este pt restaurarea culorii,ci pt protejarea ei.

post-30690-1240085071_thumb.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

mcornel, daca vad bine in poza ta, produsul pe care l-ai fotografiat nu este Ice Polish ci Synthetic Paste Polish. Este adevarat ca face parte din aceeasi gama Ice, dar nu este vorba despre Ice Polish.

octavia 4ever, Extreme Nano Tech este de asemenea o gama de produse nu un produs in sine. Produsul pe care cred ca il ai (daca este cel din poza) este Speed Wax, care este un produs foarte bun. Asteptam detalii dupa folosire.

Link către comentariu

Ti se pare atat de improbabil sa existe ICE POLISH atat lichid cat si pasta(poza este extrem de idificatoare acestui produs)?Ma rog,nu are rost sa polemizam,pun 2 poze sa se vada cum a iesit;mentionez ca masina a fost revopsita si am fost interesat de un produs pt protejarea vopselei,nu de reconditionare.

post-30690-1240216622_thumb.jpg

post-30690-1240216661_thumb.jpg

Link către comentariu

Sincer in poza postata de tine nu vad sa scrie undeva "Ice Polish".

Sunt convins ca si pasta folosita de tine e foarte buna dar eu eram interesat de produsul Ice Polish care este in versiune lichida, doar.

Pentru mai multe detalii poti sa arunci o privire pe site-ul produsului aici si o sa vezi ca gama ICE contine mai multe produse, nu numai Ice Polish de care vorbeam eu.

Ca sa revenim la subiect, produsul Ice Polish este un produs pentru protejarea vopsele (cu aceeasi adresabilitate ca si ceara). Nu este un produs de restaurare a vopselei precum polishul traditional. Numele poate fi putin inselator.

Link către comentariu

Crede-ma ca gama ICE este mult mai mare decat ce se vede pe acel site,cand o sa mai am drum pe la magazinul respectiv am sa fac niste poze;hai ca suntem OFF TOPIC,orisicum si acest produs care il folosesc eu este pt intretinere,nu reconditionare.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
octavia 4ever

Am folosit prima data extreme nano tech dar pe matiz :offtopic: . Arata super , si nu e chinul de pe lume . E lucioasa , si mana imi aluneca foarte usor pe vopsea. Recomand extreme nano tech de la turtle wax.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Octavia 4ever ,am folosit si eu ceara lichida de la turtle wax extreme nono tech si am fost foarte multumit ,dar nu mai gasesc , poate ma ajuti si pe mine,de unde ai luat-o?/

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

Gama Turtle wax am vazut-o la METRO .

Link către comentariu

Am fost si eu la Metro dar nu am gasit ceara lichida si am luat un fel de polis cu ceara nu am apucat sa folosesc inca dar era mult mai usor cu ceara

Link către comentariu

octavia 4ever

cosmin cnl , din metro mi-am luat si eu :) de cateva luni . Am dat si pe cea mare ( octavia ) . La luciu nicio diferenta ptr ca e noua masina :icon_thumright: , dar imi place faza cu stropitul apei pe capota ( picurii nu vor sa stea pe capota ) :) . Produsul e ok , nu trebuie frecat mult timp :) pe masinile vechi se vede diferenta :) . Nu stiu cum e la voi , poate mi se pare mie , dar parca praful se depune mai repede de cand am dat-o cu ceara .

Link către comentariu

• 1 month later...

Si eu am folosit Turtle Wax Extreme NanoTech ceara lichida, din flacon de 500ml verde si sunt f f f multumit de rezultate. Am cumparat din Metro cu vreo 30 RON parca si ieri am facut a 5-a ora masina si cred ca mai este de inca o ceruire. Mai jos am pus si cateva poze cu rezultatele :lol: :)

Si ina vreo 2 poze :)

:))

post-30651-1249816569_thumb.jpg

post-30651-1249816577_thumb.jpg

post-30651-1249816586_thumb.jpg

post-30651-1249816703_thumb.jpg

post-30651-1249816710_thumb.jpg

post-30651-1249816777_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Arata ca noua :) . Este un produs super tare .

Link către comentariu

• 3 months later...

am cumparat o sticla.sper sa o probez cat mai rapid si sa revin cu detali.

Link către comentariu

am probat.e prima data cand dau cu ceara o masina.a iesit f bine.a meritat 15 euro.am prosop si burete de aplicare.am consumat foarte putin.cred ca ajunge cam cat pt 7-8 ceruiri.suplimentar ar trebui un prosop caci la sfarsit nu prea mai puteam lua ceara decat dupa mai multe treceri.durata cam 1.5 ore.ma asteptam la mai mult.ramane sa dau un feed back la cat ramane pe masina.o sa si fac testul cu apa pe capota sa vad daca am facut bine.o sa revin si cu poze.

Link către comentariu

Indrumati-ma si pe mine cum scap de zgirieturile facute de cirpele de la spalatorie masina arata jalnic ,mai ales ca mai e si de culoare neagra.Am dat u WS Platinum cu tot felul de ceruri chiar si cu cel de care vorbiti voi cu nanotech si degeaba

Link către comentariu

Iti trebuie un polish. Cu nicio ceara nu scoti zgarieturile.

Link către comentariu

NOUTATE

Gama Turtle Wax se gaseste in reteaua de magazine Real. In Tg Mures a aparut cam de 1 luna pe raionul auto.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

mi-am cumparat si eu cam de 3 saptamani color magic de la turtle wax, si am tinut-o in masina pe gerul care tocmai a trecut...azi am umblat in portbagaj unde am tinut sticla, si cand m-am uitat la ea am vazut ca s-a 'branzit' toata:| ...nici nu am apucat sa o folosesc macar o data. oare mai este buna de ceva ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!