Jump to content

Golf 5 Silver Spirit

M. Golf

Postare recomandată

Salut tuturor,

Am vazut aici multe masini frumoase, deopotriva cu multe pasiuni dezlantuite...

Prezint si eu Golful meu: G5, Comfortline, argintiu, 2.0 tdi, 140 cp, cumparat august 2008.

Pe langa dotarile standard aferente echiparii Comfortline, mai are jante 16 in cu celebrele cauciucuri coreene Hankook, dual climatronic, toate geamurile cu impuls, xenoane, cotiera centrala.

Are acum in jur de 16ooo km, sunt foarte multumit de resursele motorului si de stabilitatea masinii. O bijuterie de jucarie!

post-32290-1237326535_thumb.jpg

post-32290-1237326559_thumb.jpg

post-32290-1237326584_thumb.jpg

Link către comentariu

Vreo 20500...si ceva maruntis...masina luata de pe stoc :Driver:

Este prima mea masina nemtesca, cand am vazut in carte an fabricatie 2009 si model break, am crezut ca este greseala. Aspecte lamurite printr-un mail trimis la Porshe Romania! :Driver:

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, si la cati mai multi km fara probleme !

Link către comentariu

foarte frumoasa argintia ta....si interiorul pare o nuanta mai deschisa pretentioasa dar frumoasa ....

cred ca o folie spate cel putin ar schimba mult aspectul ....

farurile sunt bixenon?

drive safe!sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

vad ca nu numai eu lucrez (inca) in schimbul de noapte... :Driver:

interiorul este negru cu gri; foarte frumoasa combinatia, dar pretentioasa, asa este.

cat despre faruri...habar nu am :Driver: nici macar nu stiu ce inseamna bixenon! mea culpa!

ce stiu, este ca atunci cand aprind farurile...se face multa lumina...atat de multa, incat alti participanti la trafic i-mi trimit multe flashuri. dupa ce le arat ca de fapt merg cu faza scurta, cred ca i-mi trimit altceva :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!