Jump to content

Un Passat din 2000

Nea Vizanu'

Postare recomandată

Masinuta este in posesia mea din noiembrie 2004, adica atunci cand implinise fix 4 ani. Prin 2007 trebuia conform planurilor de atunci sa o schimb cu un Touareg V6TDI, dar s-au ivit alte prioritati si deocambata avand in vedere ca nu m-a suparat grav cu nimic inca face parte din familie. A fost remapata in 2005 la aproape 150CP si cam atat, in rest sunt doar cateva modificari minore la exterior. Am facut cu ea de cand este la mine 125 000 km.

post-2764-1237283015_thumb.jpg

post-2764-1237283053_thumb.jpg

post-2764-1237283233_thumb.jpg

post-2764-1237283473_thumb.jpg

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Foarte tare masina, din fata model pana in 2000, din spate model dupa 2001. :) Cat te-au costat farurile si semnalizatoarele si de unde le-ai luat? Vad ca is dinalea cu lupa, m-ar bate si pe mine gandul sa-mi iau asa ceva, numa sa vina banu. :)

Link către comentariu

Arata bine, semn ca a fost intretinuta cum trebuie :) . Ai pus stopuri de B5.5 Variant ? Se potrivesc cumva cele originale ?

Link către comentariu

Mai zice cate unu : decat sa imi iau o rabla de 8-9 ani, mai bine iau un Logan nou .... :) Cum poti sa compari o masina straina, cum e asta de ex, cu un Logan ??? :) In 100 de cazuri din 100, as alege o masina straina mai veche, decat un Logan nou ...

Sa o stapanesti sanatos ! Foarte buna si mai ales Practica !

Link către comentariu

Faina masinuta si ingrijita.....dar cam multe benzi de alea ornamentale lipite peste tot.....asteptam poze si cu interiorul, cate ceva despre dotari si eventual diverse impresii despre masina....

Faine farurile.....stopurile nu se potrivesc cele de Variant 3BG (sau B5.5), ci sunt dedicate pt. modelul asta.....doar pt. Variant, ca pt. sedan 3B nu exista stopuri cu 3BG look..... Daca vrei, poti gasi diverse modele de grile de Passat B5.5 look, cu marginile cromate si chiar fara sigla VW si scapi de ornamentele alea puse de tine, care vad ca incep sa se decojeasca....si eu am pus ornamente de alea la inceput, dar apoi am schimbat grila cu totul si-am pus una neagra lucioasa, fara semn!

Si io am remapare de la 115 CP / 285 Nm la 150 CP / 365 Nm, dar si un power box, care mai da si ala in plus 9 CP si 40 Nm, deci in total 159 CP / 405 Nm, masurati pe bune pe dyno!

Intotdeauna am fost de acord ca "sutienul" ala de pe capota este f. practic, mai ales pe drumurile mioritice, dar din pacate strica total aspectul masinii.....pararea mea.....la noi in Timisoara e o firma care pune in loc de sutienul ala, folie speciala de protectie, transparenta 100%, de abia o vezi.....io mi-am pus pe faruri deocamdata, probabil va urma si pe capota.....

In poza posibil sa nu fi fost inca cald motorul, dar daca acul de temperatura apa iti sta acolo tot timpul (la 80 de grade), vezi ca trebuie sa schimbi termostatul.....io am patit la fel.....de la o vreme nu mai urca peste 80 nici mort si io stiam ca la 90 trebuie sa stea batut in ciue.....am schimbat termostatul si s-a rezolvat!!!!

Bafta in continuare cu masinuta si drumuri bune!

Link către comentariu

Imi plac mult farurile, ii sta bine si cu stopurile de B5.5 , pielea de pe capota nu arata superb dar e foarte practica.In schimb incercarea de ai pune bandouri de HighLine (care mi se pare ca s-au introdus de la modelul B5.5 in sus, la B5 modelul Highline avea bandourile vopsite si atat) mi se pare una esuata.Adica imi aduce aminte de Pisicutele/Golfurile 3 aduse de afara pe niste maruntis si impopotonate cu crom. :rolleyes: :) :D

P.S se gasesc stopuri de B5.5 cu banda de crom cu care veneau Passaturile W8.In plus fata de stopurile normale,cand apesi frana se aprinde tot cercul superior,si nu doar jumatate ca de obicei.

De asemenea sunt de parere ca ar fi bine sa faci un up-grade d.p.d.v. al stergatoarelor.Eu am trecut la stergatoare de silicon de vreo 4 ani pe fata si la luneta de vreo cateva luni si nu numai ca arata extraordinar,dar sterg de minune.Varianta pe care le-am avut eu montate pe masina aveau martori care se ingalbeneau cand trebuia sa le schimbi pe care era un " ! " si scria CHANGE. In rest sa te duca mult si bine,sa ai grija de ea in continuare.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Masina pare foarte ingrijita, dar cu banda aia cromata adeziva poti sa te inscrii in clubul loganistilor-tuning mioritic. Ca sa nu mai zic ca banda din dreptul stopurilor si de pe haion chiar a pus capac, sfatul meu este sa le dai jos si sa te duci sa-i vopsesti bandourile in culoarea caroseriei si sa nu mai pui nici un crom dintr-asta de era la mare cautare cand aveam Dacia, iar referitor la masca aia de protectie mai bine faci cum a zis colegul de mai sus te duci si pui folie trasparenta de protectie si gata.

In rest personal i-as mai pune folie 50% trasparenta pe laterale-spate si luneta si un parasolar tot din folie si cam atat ca pasatul nu prea se preteaza la atatea briz-briz-uri.

Link către comentariu

Faza e ca folia aia speciala (adevarata) pt. protectia capotei costa ~ 370 RON la firma aia bengoasa din Timisoara de care ziceam io :D Dar nu e chiar un termen de comparatie f. bun, fiindca aia is celebri pt. scorurile exagerate.....ce-i drept fac totul ca la carte, garantii, seriozitate cat incape, conditii de lucru ca-n vest, materiale profesionale, personal specializat dincolo.....dar na, toate au pretul lor! O varianta mult mai ieftina ar fi banala folie cum au taximetristii, dar varianta transparenta....desi nu e aceeasi folie, banuiesc ca face acelasi lucru, dar probabil va fi ceva mai vizibila si mai putin rezistenta in timp decat aia speciala bengoasa.... :D

Link către comentariu

@tama, farurile si semnalizatoarele sunt luate de la volksman, de pe forum, nu mai retin cat au fost, dar ii poti face o intrebare.

@shimano, stopurile sunt intr-adevar de 3BG dar nu vreau sa ma gandesc cat de "simplu" este sa le refaci pinii mufelor, pentru ca nu se mai potrivesc deloc. Gandeste-te ca am si carligul original cu priza ptr. remorca si a trabuit sa umblu si la mufele alea, vin legate la stopul stang.

@razvand, cata dreptate ai... si chiar practica, nu am bagat in ea mai nimic de cand o am.

@Alex-F1, da, farurile sunt ok, vad mult mai bine cu ele decat cu cele originale si in plus sunt chiar echipare de serie pentru modelele cu xenon din fabrica, doar ca eu nu am si bara cu spalatoare. Au pe ele xenon D2S si H7 xenon HID. La stopuri te-ai pacalit, se potrivesc fizic acolo, doar ca trebuie umblat la mufe, alea nu au nici o treaba, trebuie inversati pinii toti, ele sunt aceleasi. "Sutienul" l-am pus din cauza mizeriei si a insectelor, protejeaza capota foarte bine iar urechile alea doua creeaza doua "v"-uri de aer ce arunca 90% din ce ar trebui sa iau in parbriz peste masina. Testat, doar am husa de un an si am avut si pe Fordul Expedition. Termostatul il schimb cand dau jos banda de pe masina, care nu s-a "decojit" deloc(pot furniza poze la rezolutie mare), adica atunci cand se mai incalzeste afara. Chiar as vrea masca cu look 3BG, daca imi poti spune pe pm de unde si cat ti-as ramane dator. Nu am vrut neagra simpla, nu mi-a placut niciodata.

@But Fns si @Auras, dracia aia de banda a fost un proiect nereusit, cum se incalzeste afara o dau jos, bandouri de high line ii iau noi si ii pun, macar sunt originale. Vorbesc de cele de pe usi si bara spate. Chiar as vrea o masca cu look 3BG, cu crom adica. Stopurile chiar se aprind ca la W8, nu au numai look, am muncit ceva sa le fac asa, au trebuit ceva interventii prin ele dar merita. As vrea sa detaliezi putin cu privire la stergatoare pe PM, daca ai ceva timp. Merci anticipat. Iar chestia cu folia mi se pare ca degaja un subtil aer cocalaresc, mai ales aia de pe parbriz, "parasolarul" adica. Daca masina are ce sa-i fac?... Sa-i pun peste, ca taximetristii cu Logan "tunat"?

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Gata, de astazi nu mai are dungi cromate lipite. Vor veni cele de B5.5 pe usi si pe bara spate. Parca e altfel...

Link către comentariu

Traiasca Up-date'urile OEM

Felicitari domnule!Parca o vad cu alti ochi :D

Sper ca te-au deranjat micile critici aduse de mine dar am sperat sa fie constructive :lol:

Link către comentariu

De cand asteptam sa o vad prezentata pe aici. Buna alegerea vis-a-vis de deslipirea benzilor cromate :D felictiari. Farurile sunt Hella? Daca sunt intr-adevar Hella, ce sa zic, respecte maxime pentru claritatea acestor faruri. Nua r fi rau sa pui si spalatoare de faruri daca ai avea timp. Culoarea este frumoasa iar grila fara, daca pui una fara semn + crom gen 3bg, v-a semana foarte tare cu unul (3BG) :lol: Felicitari

Link către comentariu

Frumoasa masina..Cat mai multi km fara probleme :) Cat despre crom si restu, sunt de aceiasi parere cu colegii :)

Uite aici un passat 3b ce l-am vazut pe autostrada in Ungaria. Parca si culoarea e ca a ta :) (sau e mai deschis ?!)

Link către comentariu

@But Fns, stai linistit ca nu m-au deranjat comentariile tale mai mult decat ma deranja optic banda aia, doar ca era frig afara si mi-era teama sa nu-mi ramana tot adezivul pe masina.

@RedFighter, merci de aprecieri, se vede super cu farurile astea, spalatoare pentru far nu stiu daca ii pun originale sau de Octavia 1, oricum au cam acelasi efect, am avut din cele hidraulice pe Peugeotul 607 si doar ca imi consumau 6 litri de lichid de la Constanta si pana la Bucuresti pe vreme "mocirloasa", treaba nu prea faceau, la fiecare 50km stergeam personal farurile cu carpa. Erau doar ceva mai curate decat ar fi fost fara. Grila pe cuvantul meu ca vreau dar nu am gasit...

@rio, merci de urari, pragurile nu i le-as vopsi, nu sunt atat de "coala de hartie" si nu ar iesi decat cu efect de "pensula". Iar ala din poza ta este doar putin mai argintiu decat al meu..

@But Fns, scuze ca te-am citat cu pragurile.

Link către comentariu

Masina arata si mai bine in realitate decat in poza :icon_thumright: .

Link către comentariu

@florinppp, merci mult de aprecieri, tu o vezi mereu la mine la sediu. Sa ma suni sa-ti arat cum sta treaba cu stopurile.

Link către comentariu

Poze noi cu banda data jos.

passat1.th.jpg passat2.th.jpg passat3.th.jpg passat4.th.jpg passat5.th.jpg passat6e.th.jpg passat7.th.jpg passat8.th.jpg

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Ingrijita masina. E mai bine fara banda cromata dar ar fi si mai bine daca ai vopsi bandourile in culoarea masinii :frigbaitata:. Personal as mai renunta la husa de pe capota oricat de practica ar fi ea (o folie transparenta cred ca ar fi o solutie mult mai buna mai ales estetic) si... ornamentele de la toba: mai bine decupezi putin prelungirea spate si le scoti drept. Succes in continuare ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :) !

Sincer mie nu mi se pare asa urata acea imbracaminte de pe capota , acum nu stiu cat de paractica e :D .

Vorba colegului de mai sus : taie prelungirea si fa drepte daca vrei sa se vada mai frumos ;) .

In rest numai sanatate si drumuri intinse !

Link către comentariu

Si banda de pe stopuri??? :offtopic: Si da, subscriu si io la ce-au zis colegii cu tips-urile de la toba.....uite in poza cum mi-a iesit mie.... ;) Ai si alte variante, daca nu-ti place asa.....

post-11482-1238582320_thumb.jpg

Link către comentariu

Chestiile alea de la evacuare se vad de la distanta sau daca stai aplecat cum am stat eu cand am facut pozele; sunt puse in "rasul" tevilor originale. Am vrut daca se vad alea macar sa se vada mai frumos, sunt din inox nu teava cromata. La imbracamintea capotei nu renunt nici in ruptul capului decat cand o voi schimba cu alta, nu aveti voi idee de cate insecte si pietricele mi-a ferit parbrizul si marginea capotei. Se vad urmele "luptelor" acolo unde scrie Passat. Si ce as ma fi vrut sa nu scrie nimic acolo, dar nu stiu cu ce sa sterg... Sa renunt la ceva util pentru o fita de folie? "Urechile"alea fiind rigide si nu goale pe dinauntru ca la majoritatea vazute pe alte masini imi arunca foarte multe dracii peste parbriz. Va repet, am avut si la Fordul Expedition asa ceva si chiar este utila prin cocoasele alea rigide(umplute cu un fel de spuma cauciucata gri). Nici cand voi pune teava de inox de 85mm din fata si pana in spate precum Andrei la Passat-ul lui (curand) nu voi scoate evacuarea in afara caroseriei. Nu mi-ar placea decat daca as cobora suspensia si nici asta nu vreau sa o fac. Traim in Romania, de ce sa strang din fund cand trec peste vreo cocoasa de asfalt sau canal model "deosebit"? Imi ajunge puterea si cuplul ridicate din remapare. Sa fie lupul in blana de oaie...

@Alex-F1... Si banda aia rosie de pe bara??? Cu ce vrea sa semene, cu fiat, cu ford sau cu citroen? Macar la mine stopurile sunt cu look de W8 (passat-ul ala smecher si superdotat) si se mai si aprind identic. De unde stii tu ca nu sunt chiar de W8 stopurile mele, ca sunt identice?... Adica originale Passat.

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu
Si banda aia rosie de pe bara???

Era banda reflectorizanta, ca si pe indicatoarele rutiere si chiar se vedea super-beton din spate.....dar am dat-o jos nu demult..... :blah:

Link către comentariu

Salut

Poti sa imi zici si mie de unde ti-ai luat acea imbracaminte pentru capota ?

Dar si un pret :blah:

Numai bine :mop: !

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos

Farurile sunt depo? cu un set de hella ajungeai lejer la 1000 de euro :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!