Jump to content

Golf VI reflex silver metallic

cioticus

Postare recomandată

Aceasta este masina pe care mi-am dorit-o si in sfarsit e a mea.

Golf VI Comfortline 1.6 102cp, benzina, 5 viteze, 4 usi, ESP, climatronic, RCD 310.

Am reusit astazi sa fac primii km cu ea si e superba, accelereaza agresiv, zgomotul scos de motor de pe la 3000 r/min e superb, sistemul de iluminare pe viraje, tempomatul e de vis, chiar daca pentru unii e banal, pentru mine e ceva de neconceput sa stau linistit si sa merg pe bulevard si sa prind toate semafoarele fara nici macar sa apas pe o pedala. Mai jos aveti cateva poze cu masina.

dscf3662.th.jpg

dscf3663.th.jpg

dscf3664b.th.jpg

dscf3666.th.jpg

Link către comentariu

felicitari pentru masina.sa o conduci cu placere si la cat mai multi km..

Link către comentariu

Bravo bravo asa baietii cat mai multe GVI :offtopic: Felicitari sa-ti traiasca!

Link către comentariu

Stiti cumva daca in AUX-IN-ul de la RCD 310 se poate conecta un mp3 player, cu memorie interna? A incercat cineva?

Link către comentariu

Pai ce mufe/conectori ai disponibili? Ai USB sau jack ? In mod normal orice player portabil va fi recunoscut. Daca il conectezi prin usb il va recunoaste ca CD changer sau ceva de genul. Daca ai doar prin jack atunci schimbi de la playerul portabil. Nu stiu daca si cum merge cu un Ipod, adica daca il vede ca CD changer sau il recunoaste ca Ipod.

Link către comentariu

Am mers cu un G6 de 102 cai...Merge foarte frumos !!!

Iti recomand sa ai grija de ea ca drumurile sunt de tot rahatul !!! Multi km fara incidente ;) :rolleyes: :) :D

Link către comentariu

Frumos arata si Golful VI.

Sa o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

super masina, felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos.Daca eu sunt multumit de g3 meu, tu sigur esti superrrrrrrr incantat de G6, ai si de ce

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!