Jump to content

Golf 4 [ DyZ ]

DyZ

Postare recomandată

Am fost la RAR iar masina a picat rarul din cauza ca : jantele cu cauciucurile nu sunt trecute in brief =)) ... masina avea si jante pe 19 omologate in brief dar astea pe 17 sunt prea mult =)) ... stie cineva daca se poate si cat costa sa le omologhez pe astea ? ... sau merg sa pun jante pe 15 sa imi dea cartea :)) ... asa se intampla cand nu le dai nimic ...

Imi place masinuta ta.Parerile altora legate de look-ul masinii tale sunt impartite,cel mai mult conteaza cat de mult iti place tie ca detinatoral acesteia.

Cam in aceeasi situatie ca si tine sunt eu...acum umblu sa o inmatriculez pe CT Romania dar din fericire nu prea am avut probleme(inca).Daca crezi ca iti pot fi de ajutor nu ezita sa ma contactezi.

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DyZ

26

• Circoloco

9

• JonDoe2

4

• h3llboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

am trecut rarul :D ( cu costul ... nu radeti :| ) + masina a mai primit niste fluide :P

post-42883-1237803241_thumb.jpg

post-42883-1237803251_thumb.jpg

Link către comentariu

:angry: Recomand un filtru k&n in locul celui care il ai. Nu de alta, dar viata motorului conteaza mai mult decat orice :D

Link către comentariu

nu e nici o diferenta intre filtrul sport pe care il am si unul k&n ... au aceleeasi proprietati ... doar numele difera ... oricum la praful de la noi din tara trebuie curatat lunar fie el k&n , pipercross ... singurul filtru care merita si este mai sus de toate ... care isi are folosinta doar pt masini de putere ( nu 1.6 ... de la 1.8T in sus ) este BMC CDA CARBON

PS : am luat azi cartea :vaidecapulmeu: peste vreo 2 sapt o inmatriculez ... pt cei care isi fac griji pt norma de poluare ... AZD este euro 4 :P

Link către comentariu

stiti pe cineva care face comanda de piese pe vw ? ca momentan nu pot sa postez la anunturi ... sau imi recomandati anumite site-uri sau useri care se ocupa cu asa ceva ... care ma poate ajuta poate posta sau astept PM ... ca tot caut oglinda mica pt stanga si nu gasesc :frigbaitata:

post-42883-1237905946_thumb.jpg

Link către comentariu

Vorbeste cu Volksman. Incearca sa ii gasesti codul de produs sau poate il are chiar el. Eu te sfatuiesc sa pui mai degraba mare pe dreapta (iti creste vizibilitatea). Gandeste-te cum vezi in asta mica de pe dreapta si cum vezi in aia mare de pe stanga, acum faci cum crezi dar mi se par mai estetice si mai practice 2 mari :blackeye[1]:

Link către comentariu

Subscriu la cele spuse de Circoloco. Si da, ia legatura cu Volksman, mare om, mare caracter, mare profesionist :salut:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

New Photos :D ... momentan am pus masina la vanzare :( dar nu cred ca ma mai lasa inima sa o dau :wub:

post-42883-1238857552_thumb.jpg

post-42883-1238857561_thumb.jpg

post-42883-1238857575_thumb.jpg

post-42883-1238857608_thumb.jpg

post-42883-1238857615_thumb.jpg

post-42883-1238857622_thumb.jpg

Link către comentariu

De ce ai vinde o asa masina ? :wub: Nici n-ai luat-o bine si....

Link către comentariu

Tii acul din stanga, nu cel de la KM mai mult de o secunda spre stanga pt ora si lafel spre drepata pt minute :D PS: prin rotire

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

am fixat azi ceasu :icon_thumright: + o ora de curatat interior dat cu silicon pe bord si plastice + curatat cu solutie scaunele si bancheta + parte de piele din fetele de usi ... dupa toate astea o mica recompensa ... o plimbare prin mamaia si o scurta sedinta foto

post-42883-1238926592_thumb.jpg

Link către comentariu

Nici nu se compara cu Pisicile care acum sunt PRETUTINDENI mai ales cu numere straine,jegoase si zgomotoase,sincer mie mi s-a acrit sa le vad..si sunt prea putine cele care chiar arata bine si sunt netunate,eu zic sa-ti pastrezi Golful,sa ii schimbi oglinzile si sa umplii la motor,ca e pacat..Salut!

Link către comentariu

Foarte frumoasa, arata grozav atat la exterior cat si la interior.Ce firma sunt triplele?

Link către comentariu

Stopurile sunt de la JOM , iar semnalizatoarele de pe aripi fata sunt InPro ... si o poza cu 225/45/R17 :beer:

post-42883-1238938347_thumb.jpg

post-42883-1238938487_thumb.jpg

Link către comentariu

fly butterfly :Driver: ... sunt fericit ca prin oras au scos liniile de tramvai si au asfaltat :)

post-42883-1239190567_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Trebuie sa vad masina ta :blah_: acum cat sunt in CT. Frumoasa!!! Intrebare: aerisirile din capota sunt doar ornamente sau e gaurita capota?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!