Jump to content

Golf 4 [ DyZ ]

DyZ

Postare recomandată

M-am decis sa imi prezint si eu masina, este vorba despre un golf 4 1.6 16v ( motor AZD ) un pic mai special :salut:

post-42883-1237236660_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DyZ

26

• Circoloco

9

• JonDoe2

4

• h3llboy

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumiska masinutza dar ceva detalii? niste poze mai concludente :D

Stopurile sunt superbe

Jantele sunt de vis

Un interior superb :salut:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos daca ai luat-o recent si succes cu inmatricularea:D Foarte frumoasa. N-am vazut-o in oras :salut:

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri :salut: masina e recent adusa din germania , are 95.000 km , kit suspensie complet ( amortizoare + arcuri sport FK ) , interior piele ( cred ca e custom ) , eleron , oglinzi afetrmarket ( model M ) etc :D

post-42883-1237237970_thumb.jpg

post-42883-1237237987_thumb.jpg

post-42883-1237238071_thumb.jpg

post-42883-1237238095_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina! Poti sa pui niste poze cu interiorul, ca pare foarte interesant.

Link către comentariu

Ciudat e ca bandould e ep fata nu e in culaorea caroseriei :D Dar e frumoasa tare de tot :salut: din interior? Nu ne incanti?

Link către comentariu

Cum te descurci cu suspenisa? Este fixa? Cu cat o coboara ca zilele astea vreau sa imi iau un kit si sa stiu daca ma razgandesc:D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

bara fata a fost pusa cea de fabrica ... a avut ceva aftermarket dar era crapat si mult prea pretentioasa pentru drumurile nostre . acum interiorul :D

suspensia merita doar in cazul in care :

1. sti toate gropile din oras

2. daca reusesti sa eviti toate gurile de canalizare

3. daca induri injuraturile si clanxoanele celor din spate la treceri la denivelari sau linii de tramvai ( obligat in a 1a la relanti )

oricum masina este mult mai agila in viraje si cauciucurile isi fac efectul

post-42883-1237239104_thumb.jpg

post-42883-1237239276_thumb.jpg

post-42883-1237239698_thumb.jpg

Link către comentariu

Deci o iau :D. Multumesc pt raspuns si sa ai grija de masina cum a avut si fostul proprietar; foarte bine intretinuta

Link către comentariu

Frumoasa masina ;)

Interesant si interiorul cu piele :pale:

Sa o conduci sanatos in continuare :rolleyes:

P.S: Cat a costat ? :blink:

Link către comentariu

masina adusa in tara exact cum arata acum m-a costat ~7000e ... a primit in plus un dvd cu ecram mic ( 3.6") , urmeaza rarul si taxa de inmatriculare , dupa ce scap cu inmatricularea vreau sa ii schimb filtrele ( ulei benzina polen ) si uleiul ... + cat am mai dat pt cosmetica auto :offtopic: polish , solutie pt piele ( din germania ) , solutie pt jante , parfumante etc etc ... incet incet se aduna ... dar daca tot o am macar sa o tratez cum se cuvine :)

post-42883-1237301216_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari !

Frumoasa tare cu jantele de GTI si cu piele crem si cu eleron!

Link către comentariu

arata foarte bine ..cat despre interior ..ma innebuneste crem-ul ala..sa ai parte de ea si km fara sfarsit :)

Link către comentariu

intradevar ff frumoasa. interiorul e de nota 10. pacat ca nu ai climatronic...

Link către comentariu

frumoasa foc dar o strica oglinzile zic eu..zici ca sunt din targ :rolleyes:

Arata bine fara stergator luneta dar cred ca atunci cand ploua s-a terminat distractia ..nu mai vezi nimic in spate..mai bine ii pui unul de silicon care arata si sterge foarte bine.. Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.Daca ai grija de masina si ea va avea grija de tine

Link către comentariu

super masina...avem acelasi motor (unu mama lui zic eu) si aceasi culoare. Superba masina...interior si exterior.

cu climatronicul nu te stresa prea tare...nici eu nu am si nici nu-i simt lipsa.

in legatura cu oglinzile sunt de acord cu colegul But Fns.

ceva planuri de viitor :D

la niste faruri tuning nu te-ai gandit?

Link către comentariu

Nu ma deranjeaza lipsa de clima ... eu fiind unu din persoanele care are probleme cu aerul conditionat ( clima ) ... folosesc doar cat sa isi faca rodajul ;)

dupa ce scap cu inmatricularea si schimbare filtrelor , poate si bujiile , vreau o evacuare asemanatoare cu cea din poza ( sper sa nu se supere colegul de forum ca am pus o poza de la topicul lui :) ) ... farurile as vrea model r32 cu xenon ( 8000k ) , oglinzile vreau ori ca cele din poza (DTM) ori ambele mici :) ... si capota nu ma prea incanta ... daca o sa stau bine cu $ o sa iau o capota stock sa ii fac bad-boy look , si cadranele as vrea sa pun ceva asemanator daca gasesc sau ... o sa pun plasme ceva asemanator vezi poza

Stergatorul nu ma deranjeaza ... masina este de plimbare ... nu de alergat sau mers zi de zi :)

post-42883-1237401824_thumb.jpg

post-42883-1237401863_thumb.jpg

post-42883-1237401971_thumb.jpg

post-42883-1237402061_thumb.jpg

Link către comentariu

Uite o poza cu oglinzile mici dar cred ca pt ele ai nevoie de niste jante mult mai late si "botul" masinii mult mai agresiv. Modelul este oricum foarte frumos dar sa se si potriveasca:D. Poti sa schimbi oglinda de pe dreapta cu una mare sa fie ambele lafel sau, daca vrei mici, o poti schimba pe cea mare de pe stanga cu un mica OEM si vor da lafel de bine. Succes

post-16307-1237402289_thumb.jpg

Link către comentariu

am uitat sa mentionez ca masina are o admisie sport ... si geamuri ionizate 5% + ca e frumoasa rau in ploaie :blah_:

post-42883-1237499409_thumb.jpg

post-42883-1237499421_thumb.jpg

Link către comentariu

Am fost la RAR iar masina a picat rarul din cauza ca : jantele cu cauciucurile nu sunt trecute in brief =)) ... masina avea si jante pe 19 omologate in brief dar astea pe 17 sunt prea mult =)) ... stie cineva daca se poate si cat costa sa le omologhez pe astea ? ... sau merg sa pun jante pe 15 sa imi dea cartea :)) ... asa se intampla cand nu le dai nimic ...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta :))

Am acelasi motor si eram interesat intr-o perioada de un filtru sport, dar preferam tot din asta cum ai tu, nu in cutie (capac la motorul nostru). Vad ca e taiat capacul motorului la tine, decupat ca sa incapa filtrul, banuiesc ca asa ai luat masina sau ai facut tu modificarea? Am renuntat la idee cand mi s-a spus ca trebuie decupat daca vreau sa pun filtru exterior si nu in capac.

Jantele sunt extra, la fel si interiorul, putine golfuri am vazut asa aratoase la interior.

Bafta!

Link către comentariu

admisia este pusa din germania ... capacul este bine fixat are piciorusele si in fata si in spate si nu vibreaza

Link către comentariu

Masina arata foarte bine. S-o stapanesti sanatos. Eu personal as renunta la oglinzile acelea mici. In cel mai bun caz ia-ti si pentru dreapta modelul mare de oglinda. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!