Jump to content

Trepidatie volan la franare

Mariuz__
 Share

Postare recomandată

Am o intrebare... poate e o ciudatenie si mi se pare doar mie, dar la mine in momentul franarii la o viteza de maxim 10km/h volanul trepideaza putin.

Este normal? Am spus la service despre aceasta "problema" dar mi-au spus ca e totul normal.

Ce as putea face? Ce teste se pot face pentru a verifica daca este o problema? Aveti idee ce poate cauza acest joc la volan?

Multumesc mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vioelectric

discurile de franare putin ovalizate in urma unor franari continuu (la coborarea unui munte) dar la asa masina nu prea cred sa fie asta... :angry:

Link către comentariu

discurile de franare putin ovalizate in urma unor franari continuu (la coborarea unui munte) dar la asa masina nu prea cred sa fie asta... :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Macar sa gasesc problema cat e inca in garantie... nu? Mai scutesc niste bani...

Link către comentariu

Eu nu am nici o trepidare la frana, nici la viteza mare nici la mica, sincer. Nu vreau sa te jicnesc, dar intreb, o ai in viteza cand franezi si o scotzi in ultimul moment pe liber ?

Link către comentariu

Cand e in viteza uneori trepideaza. Daca o scoti din viteza sau apesi ambreiajul nu mai vibreaza. Am constatat si eu asta pe o O1, 1.9 TDI, 110 CP.

Link către comentariu

Eu nu am nici o trepidare la frana, nici la viteza mare nici la mica, sincer. Nu vreau sa te jicnesc, dar intreb, o ai in viteza cand franezi  si o scotzi in ultimul moment pe liber ?

<{POST_SNAPBACK}>

Stiu ce vrei sa spui. E vorba de o franare normala si nu de a tine masina in viteza si sa o scot in ultimul moment.

Link către comentariu

Eu zic sa faci scandal mare daca e in garantie ... eu am un amic in Cluj care o avut ceva probleme cu asa ceva ...

Cati kilometrii are masina?

Link către comentariu

Stiu ce vrei sa spui. E vorba de o franare normala si nu de a tine masina in viteza si sa o scot in ultimul moment.

<{POST_SNAPBACK}>

Ok, atunci parerea mea este ca ai discurile ovalizate; daca o ai in garantzie nu ezita sa te duci la service, trebuie sa ti le schimbe.

Link către comentariu

Mai, nu stiu cum o fi la Skoda, dar la Renault scria clar in cartea de garantie a masinii ca discurile de frictiune nu fac obiectul garantiei.

Link către comentariu

Eu zic sa faci scandal mare daca e in garantie ... eu am un amic in Cluj care o avut ceva probleme cu asa ceva ...

Cati kilometrii are masina?

<{POST_SNAPBACK}>

Masina are putin peste 20.000 km. Aceasta problema am sesizat-o insa mai de mult timp celor de la service, deci as putea schimba discurile fara nici o problema, ca altfel fac scandal. NU avea prea multi km cand am sesizat problema dar mi s-a spus ca e normal. Oricum sesizarea e in calculator si nu au ce sa zica.

Link către comentariu

s-a mai schimbat la o masina de 10.000km

asa ca daca au schimbat la una deaia schimba si la a ta masina e decembrie 2004 octavia :D

Link către comentariu

si mie imi trepida volanul cand franam usor de la mai mult de 100 km/h. Mi-au zis la avia ca trepideaza cand se incalzesc discurile ca sunt putin ovale. Aveam 40k iar masina fiind in garantie mi le-au schimbat pt ca le-au masurat si au constatat ca e o mica diferenta intre ele (nu cred oricum ca trepida ca nu erau discurile egale).

Acum insa am 60K si a inceput iar sa se simta un trepidat usor. Am zis la service ca abia am fost in revizie. Am primit un raspuns competent: "De unde stiu eu cum mergi tu cu masina?" :-) desi discurile nu sunt tocite aproape deloc.

Daca devine deranjant o sa ma duc iar peste ei cat mai sunt in garantie.

Link către comentariu

unui prieten i s-a spus ca a mers sportiv cu ea si ei nu ii schimba discurile care erau cica albastre dar unde le vazusera ei nush albastre sustinand ca asta nu se schimba daca a franat el vreodata prea mult si s-au incins apoi poate a intrat in apa cu ea si s-au stricat,oricum daca sunteti din craiova si aveti skoda duceti-va la pitesti sau in alta parte pt service ca astia de aici habar nu au. :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!