Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Nu am mai postat de ceva vreme pe aici ;)

am facut un mic update estetic, am vopsit semnele cu negru si emblemele GTI cu rosu

p7060141a.th.jpg

p7070145b.th.jpg

p7070149c.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

foarte frumos, uite ce surpriza am pentru tine ;)

maine cand vin la oradea il aduc cu mine :)

post-2937-1247095567_thumb.jpg

Link către comentariu

Nadire abia astept sa ajungi :D maine sper sa reusesc sa-l si montez

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate intercoolerul nu s-a potrivit, era pentru Golf GTI 1.8 turbo si diferentele erau destul de mari. Oricum ii multumesc lui Nadir pentru ca l-a purtat prin toata tara :)

Asa ca ieri am reusit ( in sfarsit ) sa comand un intercooler special pentru Polo de la Forge. Abia astept sa ajunga si sa vad cum se va simti pe masina :lol:

post-41671-1248197952_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bun asa! :D

Tinem pumnii sa nu te intarzie prea mult cei de la Forge, ca din ce stiu, in ultima vreme intarzie destul de mult cu productia/livrarea daca nu au pe stoc.

Din pacate intercoolerul nu s-a potrivit, era pentru Golf GTI 1.8 turbo si diferentele erau destul de mari. Oricum ii multumesc lui Nadir pentru ca l-a purtat prin toata tara ;)

Asa ca ieri am reusit ( in sfarsit ) sa comand un intercooler special pentru Polo de la Forge. Abia astept sa ajunga si sa vad cum se va simti pe masina :D

Ce ambreiaj e? :D

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Multumesc baieti! Intercoolerul Forge l-am platit acum vreo 2 saptamani si mai am ceva de asteptat pana ajunge, pentru ca nu il aveau pe stoc si dureaza 21 de zile pana il fabrica. Oricum sper sa isi merite pretul piperat cat si asteptarea asta lunga. Ambreiajul e F1 stage 3, cu disc Exedy si volant usurata Fidanza. Sper sa fie cat de cat ok, pentru ca a fost un adevarat chilipir :D

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi a sosit dupa lungi asteptari intercoolerul Forge. Maine sper sa apuc sa il montez :Driver:

Link către comentariu

Spor la montant! :)

Sa faci, daca ai cum, o poza "comparativa" cu bara stock si cu bara care vine in kitul de la forge, ca-s curios care-s diferentele.

Link către comentariu

Am reusit sa montez azi intercoolerul, destul de usor, si pot sa zic ca se simte o MAREEEE diferenta fata de cel stock. Intaritura de bara din kitul Forge e facuta din una originala ( cred ) din care a fost decupata o bucata pentru a incapea intercoolerul sub ea, plus suportii de prindere pentru intercooler.

image0079.th.jpg

image0081.th.jpg

image0082g.th.jpg

Link către comentariu

Super tare masinutza sa o stapanesti sanatos fara incidente si fara punce. :biggrin: :rolleyes:

Link către comentariu

A trebuit decupat ceva din spoiler?

ps: nu-i foarte relevant, dar si-au scris cam urat logo-ul pe el :P in pozele de pe site-ul lor era mai finut scris

Link către comentariu

A trebuit scos un deflector de aer din partea dreapta, si decupat putin din grilajul din dreapta. Cand voi mai da jos bara am sa decupez si din grilajul din mijloc pentru ca e cam la fix :P Oricum, s-a potrivit la fix, fara nici o adaptare aiurea :P

Sper sa montez luna asta si turbina :D

Link către comentariu

De deflectorul ala oricum nu mai aveai nevoie :P

Ai schimbat si furtunul de dupa intercooler (cel din care se bifurca rezonatorul in varianta stock) cu cel pe care il vinde Forge separat de kitul de intercooler sau ai pastrat rezonatorul ?

Link către comentariu

M-am gandit sa schimb si furtunul acela, dar asta ar insemna sa pierd rezonatorul, si sincer imi place foarte mult cum se aude :P pacat ca nu se gasesti si pentru varianta cu volanul pe partea corecta a drumului :D

Link către comentariu

Adevarul ca nici eu nu as stii ce sa fac, mai ales ca nu prea am gasit informatii legate de beneficiile pe care le-ar aduce renuntarea la el... dezavantajul de a sta doar pe forumuri cu volanul pe dos :icon_thumright:

Link către comentariu

Am analizat bine situatia, si voi lua furtunul de la forge, si il voi taia unde vine rezonatorul de aer :(

In weekend Polo-ul s-a transformat in Jeep, si ca urmare azi am spalat motorul si filtrul de aer :icon_thumright:

image0093.th.jpg

image0097f.th.jpg

image0099.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!