Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

felicitari vlad pt"monstruletz"....o masina bestiala..bafta in continuare!

Multumesc frumos, si mie imi place f mult masina ta!

Ce naspa e turbina asta! Luata la polizor... in poza 3. Da-mi-o mie!

Vei trece de 400 de CP? Ajungi sa-i pui jos doar cu 2 roti motrice?

Ce sa faci, asa le finiseaza astia de la Garrett :P

Am mai avut peste 400 cp cu prima turbina ce am pus-o pe masina, un GT2871, dar din cauza a/r-ului foarte mare la evacuare de 0.86 avea un lag prea mare.

Cu anvelopele potrivite + boost mai mic pe primele 2 trepte de viteza e totul OK

am vazut o oferta mega tare la GT45 :P vinde GT30! its so yesterday news!

Cine stie ce ne rezerva viitorul....sunt o gramada de 1.8T prin state cu GT35 :icon_thumright:

Salutare,

Doar acuma am dat peste topicul tau, insa te-am vazut in actiune la drag pe aeroport in Satu Mare.

Felicitari, super masina.

Cand treci prin Satu Mare da un semn

Multumesc frumos pentru aprecieri, din pacate trec foarte rar prin Satu Mare, dar cu siguranta voi veni anul viitor la urmatoarea etapa de drag-racing. Pana atunci ne pregatim in continuare :)

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

poate esti prin zona sapt viitoare ,daca trec prin oradea,pe la revo,as vrea sa o vad si live...daca o sa ai 5 minute..:)

Link către comentariu
  • 1 month later...

foarte misto masinuta...o vad parcata pe closca mai tot timpul :)

poate ne-o prezinti odata live la intalnirile vw din Oradea :icon_thumright:

Link către comentariu

Merci Roby :) Acolo a hibernat peste iarna la service-ul unui prieten :P A indurat saraca ceva frig

Link către comentariu

pai degeaba ai vopsit-o rosu pe partea catre turbina...ca atunci cand va veni GT55 se va freca de rosu si se va lua vopseaua :)))

Link către comentariu

Da, stiu ca mai am putin si ajung Elodia 2 ( Elodia 1 este o japoneza 4x4 ). Tocmai am dus la garaj adaptoarele pentru injectoare, sper ca in seara asta sa ies putin la plimbare cu masina :Driver:

Link către comentariu

hahahah elodia 1 :))) ... 5 ani are in fata ta! dar va fi gata CURAND! (de genu' NEXT ON DALLAS..)

Link către comentariu

Da, stiu ca mai am putin si ajung Elodia 2 ( Elodia 1 este o japoneza 4x4 ). Tocmai am dus la garaj adaptoarele pentru injectoare, sper ca in seara asta sa ies putin la plimbare cu masina :Driver:

Ai inteles gresit ! Eu te-am intrebat daca e gata ca sa ma dai si pe mine o tura . :) Toata tara asta stie de Elodia 1 . :))

Link către comentariu

salut m-ar interesa si pe mine un pret si de unde ai cumparat farurile ms mult foarte frumoasa masina bafta si fara incidente

Link către comentariu

hahahah elodia 1 ... 5 ani are in fata ta! dar va fi gata CURAND! (de genu' NEXT ON DALLAS

Mai degraba de genu' TANAR SI NELINISTIT - doar ca nu se potriveste partea cu "tanar" :)))

.geniala masina

Multumesc frumos! Sunt sigur ca si a ta va ajunge ceva asemanator cu a mea :P

Ai inteles gresit ! Eu te-am intrebat daca e gata ca sa ma dai si pe mine o tura . Toata tara asta stie de Elodia 1 .

Alex, cu siguranta in 2 saptamani e pregatita, deci te asteptam :P

salut m-ar interesa si pe mine un pret si de unde ai cumparat farurile ms mult foarte frumoasa masina bafta si fara incidente

Sault, farurile sunt cele originale de Polo GTI, se gasesc pe ebay la pret foarte bun.

f frumos vlade....felicitari pt "bestie"..te asteptam la arad..

Multumesc frumos! Cu siguranta ne vedem in curand :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Un film de azi :)

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

foarte tare, felicitari pt ce ai reusit sa faci, si bafta in continuare, cat mai multe cupe :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari si aici . :icon_thumright: Cred ca e timpul sa faci un update la semnatura. :P

Link către comentariu

413 bhp pe un polo???????? :)) :)) :)) performante de ...veyron????

Modificat de corad0
Link către comentariu

felicitari :icon_thumright: :icon_thumright: te-am vazut intr-o seara prin trafic, nu mai stiu ce zi era :frigbaitata:

te asteptam sa ne arati live ce poate masina :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!