Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, din pacate nu am apucat sa ma dau numai de 3 ori, cel mai bun timp a fost 12.90 cu 60 ft de 2.3 sec. Seatul Ibiza galben din poze a reusit 60 ft de 1.9 sec :vaidecapulmeu: Deci se putea mult mai bine daca aveam timp sa exersez putin plecarea. Aderenta era foarte buna, lipici pe jos si imi dadea in bot cu plecare din 5000 rpm :blah_: In a 4-a cursa m-a parasit viteza a 3-a :biggrin:

Link către comentariu

S-au dus pinioanele de la viteza a 3-a. Pe sambata ajung pinioanele noi :)

Ibiza e 1.9 TDI cu turbina de 3.0 TDI....scoate 12.8 sec/400 m :D

Link către comentariu

Ce plecare a avut Ibiza, chiar surpinzatoare, avand in vedere ca Gti-ul tau are 380 cp si aveti cam aceeasi greutate. Cati cai are Ibiza cu aproximatie?

Link către comentariu

e cumva 118 kilowatts (160 PS; 158 bhp) @ 3,750 rpm; 330 newton metres (243 ft

Link către comentariu
Ce plecare a avut Ibiza, chiar surpinzatoare, avand in vedere ca Gti-ul tau are 380 cp si aveti cam aceeasi greutate. Cati cai are Ibiza cu aproximatie?

Poza cu Ibiza este din calificari, unde nu conteaza timpul de reactie ci doar timpul efectiv pe 400m. Doar in finale se ia in calcul si timpul de reactie. Eu am plecat mai tarziu incercand sa gasesc plecarea cea mai buna. In orice caz, Ibiza merge foarte tare pentru un 1.9 TDI si are aprox 300 cp.

Cam asta a patit viteza a 3-a la mine :) Din pacate cutiile de 1.8T in 5 trepte sunt foarte slabe , eu am schimbat sincronul de la a 2-a pe cand aveam turbina stock ;) Sper ca la iarna sa cumpar o cutie in 6 trepte.

post-41671-1286456393_thumb.jpg

post-41671-1286456400_thumb.jpg

Link către comentariu

Revenind la discutia cu ''ti-am vazut polonicul prin Cluj'' in momentul in care masina ta era in service si vazand pozele,mi-aduc aminte acuma ca sticker-ul cu Revo la acel polonic era langa roata din spate,deci cineva sigur are unul asemanator cu al tau .Cat despre ultimele poze, nasoala treaba cu treptele .

Link către comentariu

Singurul Polo GTI de culoare neagra facut de noi este a lui Vlad (altul nu exista in .ro) si care este imposibil sa fi fost in Cluj la acea vreme. S-ar putea sa-si fi pus doar Revo Stickers, asta fac multi chiar daca nu sunt clientii nostri.

Sper ca am lamurit discutia si nu cred ca mai merita insistat pe aceasta tema :beer:

Cat despre cutie, pentru sezonul urmator va veni una mai rezistenta si cu mai multe trepte :))

Link către comentariu

:)) ...sau e posibil ca mecanicii sa o fi reparat (asa....mai low cost) si sa dea ture cu ea prin oras :beer: oricum e belea masina. Insanatosire grabnica.

Link către comentariu

Ar fi o treaba Bogdan :huh:

Dar un 6+1 cum ai tu cred ca ar fi suficient, eventual cu niste interne ceva mai rezistente (de asemenea nici un LSD nu ar strica) :)

Link către comentariu

pai saraca, cutie a tinut destul de bine pana acum . ea a fost facuta sa tina 150 de cai... tu ai aproape de 3 ori pe atat.

la cat de ambitios esti cu masina asta, nu m-ar mira sa ii pui dsg :D si la urmatoarea cursa pe 400m sa ne arati un timp de 10.xx

Link către comentariu

Merci mihai, sper macar la un 11.xx :wub:

Urmeaza la iarna un set de pinioane intarite + un diferential autoblocant :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu vrei sa facem schimb de motoare? :icon_thumright: Cred ca daca ai merge cu un 1,2 ti s-ar parea ca ai sta in loc :cool:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
ralph veres BH-87-VER

Felicitarile mele pt cursa de la Arad...ce sa mai zici...BESTIE!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!