Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Important este sa accelereze :icon_thumright: .... franele nu dau senzatii tari.SUper tare racheta,doar culoarea jentilor zic eu ca ar fi de schimbat ,un gri inchis sau negru mat ar da bestial zic eu. Spune si tu niste pareri despre vmaxx,cu cat este mai dura fata de stoc? si cum se comporta pe strada ?

Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

eu sunt adeptul franelor mari ... chiar si la skoda unde aveam doar 90 cai am schimbat intai franele.

am mers cu masina lui vlad si chiar se opreste in timp util. nu are franele chiar stock are discuri si placute mai performante decat cele stock dar chiar se oreste.

oricum curand vine si upgrade`ul de frane.

Link către comentariu

Felicitari pentru munca depusa si rezultatele obtinute pana acum si succes pe viitor.......te asteptam in Bucuresti poate apucam sa ne vedem cu totii :blink:

Link către comentariu

Multumesc p.i.g, cu siguranta ne vedem pe acolo.

Ieri am cumparat bucsele de Seat Ibiza Cupra, dar inca nu am apucat sa le schimb. Azi am modificat traseul de la admisie, si am mutat la loc bateria in fata :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

abia astept sa fac o ciorba cu polonicu :P

cine vrea sa il vada live...... DA ... cel mai tare polo GTI din Romania va venii in Bucuresti.

13-14 Martie veti avea ocazia sa vedeti live cel mai rapid polo gti din tara

La RomExpo

Asa ca va asteptam cu mic si mare la noi la stand pentru ca avem multe surprize.

Link către comentariu

Bine ca ne-ai zis ca tare imi doream sa o vad live :D ;)

Link către comentariu

...acum stiu ce fac WE-ul viitor :P..o sa vad cel mai tare polonic. :frigbaitata:

Link către comentariu

Va multumesc tuturor, si ne vedem weekend-ul viitor la Bucuresti!

Link către comentariu

Hehehe,de-abia astept,o sa fiu si eu prezent :)

Off:Ar trebui sa avem si noi un tricou,o imbracaminte pe noi sa ne recunoastem mai usor :blah_:

Link către comentariu

L-am vazut ieri :blah_:.

Nu mi-a dat prin cap sa-l zic lui Vlad sa ma dea o tura, acu m-am gandit, deh oboseala...

Link către comentariu

In sfarsit l-am vazut si eu...e tare dom'le...din pacate nu am avut cum sa-l vad in mers.

Vlad, ne-am intors pe acolo sa mai schimbam o vorba dar mai era doar Nadir.

Link către comentariu

Vazut si eu si facut cunostiinta cu Monsieur Vlad :))

Super masinuta :D

Link către comentariu

Da da, bomba nene!

Si zic asta vazand-o expusa si nu pe strada! Nu vreau sa ma gandesc cum e pe drum. :D

Link către comentariu

merita sa mergeti la romexpo sa o vedeti!

ps. a mai primit ceva la exterior, inca putin si e gata si body kit-ul :( :cheers:

Link către comentariu

ti-am scris si dincolo, dar hai sa scriu si aici...

duminica seara am fost plimbat o tura cu Polonicu'....

4 persoane in masina (2 chiar >80 de kg), iar masina trage ca nebuna. nu conteaza treapta (4-5) masina trage de te baga in scaun. suieratul turbinei e "addictive", iar in tunel masina iti da fiori.

la capat de a 5a ma gandeam ..."de ce oare nu-i da 6a?" ...zici ca esti in capat de a 2a....

ce m-a surprins a fost ca totusi are aderenta fff buna pt ce era aseara pe jos, si ca trage ff liniar de jos pana sus. nici nu realizezi cand termina treptele 3 si 4. si in a 5a soseaua se face mica..si mai mica..

si totusi incarca destul de jos, nu stiu exact la cate ture...dar acceleratia e f puternica chiar din ture mici pt turbina asta.

tot drumul pana acasa, mi se parea ca a mea nu trage

banuiesc ca din 1a si 2a nu intelegi nimic (daca apuca sa puna puterea jos)...

Vlad multumesc pt tot de ieri si mult succes in continuare. sper sa ne revedem.

Link către comentariu

pai nu ti-am zis sa vii la intalnire? ca dupa aia mergem la 4td....si era acolo masina.

Link către comentariu

Bogdane, cum ti-am mai scris si dincolo, mi-a facut placere :Driver:

post-41671-1268987921_thumb.jpg

post-41671-1268987926_thumb.jpg

post-41671-1268987930_thumb.jpg

post-41671-1268987934_thumb.jpg

post-41671-1268987945_thumb.jpg

post-41671-1268987997_thumb.jpg

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!