Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super. Arata foarte nervoasa cu bara de cup si cu intercooler-ul la vedere.. Este muult mai bine cu farurile stock, daca le-ai pune si lupe ar fi perfect.

Bafta si asteptam poze cand vei fi low rider.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru aprecieri :Driver:

Imi place mult mai mult cu farurile OEM, nu stiu de ce nu le-am pus mai demult. Pe viitor voi adopta solutia lui Monk si voi pune niste lupe :P

Si abia astept sa o vad low :Driver:

Link către comentariu
Va multumesc tuturor pentru aprecieri :lol:

Imi place mult mai mult cu farurile OEM, nu stiu de ce nu le-am pus mai demult. Pe viitor voi adopta solutia lui Monk si voi pune niste lupe :rolleyes:

Si abia astept sa o vad low :biggrin:

cand te hotarasti adu-mi aminte sa iti zic o schema pe care am aflat-o dupa ce le-am facut, care s-ar putea sa iti placa la aspect :lol:

Link către comentariu

Foarte frumos arata. Felicitari! Cum se comporta cu noua suspensie?

Ce urmeaza...frane?

Spor la modificari.

Link către comentariu

Va multumesc! :) intradevar masina se simte mult mai bine, mult mai stabila. Poze voi face miercuri cand scot jantele de la vopsit :) Urmeaza si franele in curand :P

Link către comentariu

Mai ridic-o putin de spate...se cam vede diferenta intre fata si spate ! cu jantele cred ca o sa arate viss !

Link către comentariu

Poate e de la umbre si mi se are, nu este o mica diferenta de culoare intre bara si aripa? Si roz daca faci masina asta e superba :P. Best Polo :blush:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!