Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Urmeaza si franele, deocamdata ma pregatesc pentru 27 martie in Ungaria, unde nu am nevoie de frane :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vlad, tu esti cumva cu franele stock de gti? Norocul tau ca tu dai piese jos de pe masina, nu pui ca mine. :icon_thumright: Revin cu intrebare, de unde pot sa fac rost de o oferta de pret pentru suspensii?

Link către comentariu
ralph veres BH-87-VER

Imi place ca faci din mini-tanc un F16 pe care o sa il invidieze toti , si ma refer la toti , Succes in continuare!

o intrebare putin cam off-topic: Ai terminat in Don Orione? Just asking :)

Link către comentariu

Merci ralph, da acolo am terminat liceul, acum 7 ani....ce zboara timpul :)

Azi urmeaza sa fie vopsita prelungirea de bluemotion pentru bara spate :P

Link către comentariu
ralph veres BH-87-VER

Off: Mi-a povestit Gligor ca i-ai fost elev :P :)

On: Spor la vopsit :D

Link către comentariu

Secretos mai esti :D. Spune-ne mai bine ce se afla in cutia aia ca asa cutia.... da e alba frumoasa MARE (cred ca e o bara acolo) :D

Link către comentariu
da si codul incepe cu JNV....... :P :Driver: de ce nu ai optat si pt bara de spate?

a.k.a bara editia CUP nu? :offtopic:

frumoasa rau masina man, spor cu modificarile in continuare :D

Link către comentariu

Felicitari pentru aleagerea facuta. Bara fata cup si spate prelungire BlueMotion, asa arata cel mai bine. La praguri de BlueMotion te'ai gandit?

Sper ca lasi negru acel "difuzor" din prelungirea la bara spate si de preferat negru mat :D

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri :)

Bara spate de Cup nu prea mi-o place, am ales prelungirea spate de Bluemotion. Urmeaza si pragurile de Bluemotion, dar mai incolo ca am ramas fara bani.

Azi a fost vopsita bara si prelungirea (complet neagra). Abia astept sa le vad montate pe masina :lol:

post-41671-1266268075_thumb.jpg

post-41671-1266268075_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt convins ca va iesi o adevarata bomba ! Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de "super-buburuza" :D

Link către comentariu

Multumesc But_Fns & hihi :)) Saptamana viitoare vor fi gata si jantele, si atunci voi monta si suspensia :D

Link către comentariu

Demential, superb, extraordinar :( Si scrisu Forge de pe intercooler iti da de inteles ca e si puternica. Si daca mai aflii ca are stg 3 de la Revo, te intorci cu spatele ingandurat si te face sa iti doresti una :) Felicitari !

LE: arata mult mai bine cu farurile OEM. Doar daca vrei sa-ti pui lupe in ele ca monkisor atunci o sa fie si mai si. Dar nu-ti fa griji, si asa sunt frumoase

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!