Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

te rog trimite-mi un mesaj cu seria ta de sasiun pentru ca sa iti mai trimit ceva important pentru frane :) ceva care va merge perfect cu Motull RBF 660

uite ce iti mai propun pentru frane ;)

pulsar%20gtir%20-%20mod%20-%20goodridge%20brake%20hoses%2001.jpg

si asa cum te-am obijnuit totul este in stock :Driver:

Link către comentariu

Foarte buna investitia in furtune de frana + lichid.

Am condus asta vara un 840i inainte si dupa montarea furtunelor metalice + lichid si am simtit deferente majore la franare.

Link către comentariu

WOW! Cred ca eu am fost pe Luna pana acum sa nu vad topicul asta! Am citit acum cele 14 pagini, masina este cu adevarat unica. Bravo, Vlad!! :icon_thumright: :biggrin: :screwy:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Multumesc GtSport :D

Sper ca luna viitoare sa ajunga si suspensia, sa nu mai fie singurul Polo GTI SUV :P

Link către comentariu

Bogdane daca vi la Sighisoara imi pun si frane de S3, si bara fata de S3 :rolleyes:

Glumesc, masina va suferi cateva modificari destul de importante luna aceasta :))

Link către comentariu

pai vezi de ce nu are ursul coada? :cool:

vreau si eu tot v-maxx, de unde o iei si cu cat?

Link către comentariu

Suspensia a fost 350 euro + bielete mai scurte 40 Euro :Driver: si am luat-o friedrich-motorsport.de

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Exista Vmax pentru Passat B6? Ca ma bate si pe mine gandul. ;)

L.E. : Da, exista si pentru B6. De la cine as putea sa obtin o oferta de pret? ;)

Modificat de animalutz
Link către comentariu

Bravo pentru suspensii ! E vreo diferenta intre bilstein sau kw si astea de la v-maxx ? in afara de pret.? as opta si eu pentru ele :Driver: salut

Link către comentariu

Multumesc baieti! Diferente sunt intre suspensii, dar dintre cele low-cost sunt cele mai bune se pare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!