Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Pasiunea nu cunoaste limite !!! Bravo! de 2 ore citesc la topicu asta captivant nu?Hold your Horses-Brr Horsy

Modificat de B4tru
Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Am fost ieri la Cluj, am schimbat tevile de la turbo la intercooler si de la filtru de aer la turbo. Le multumesc lui Bogdan si Dorin pentru ajutor!

Urmeaza sa fie polishate galeria de admisie si capacul de pe chiulasa :icon_thumright:

Tot ieri masina a facut 40.000km, deja are aproape 3500km cu stage3-ul, si se comporta perfect.

pc050771.th.jpg

pc050777.th.jpg

pc050776.th.jpg

post-41671-1260021832_thumb.jpg

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Azi am mai facut putina curatenie la motor, am dat jos cateva chestii care erau in plus :icon_thumright:

pc080773.th.jpg

pc080776.th.jpg

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

e de la subufer :(

trebuia sa il pui pe fratele lui brad pit in masina parea ca ai si tu suspensie :()

Link către comentariu

Foarte frumos. Nu ai facut si poze impreuna cu fratele mai mare? :vinemosul:

Super tare stiker-ul cu 2871 inside...pt cunoscatori.

Hai cu suspensia ca este prea inalta. Nu o simti moale la plecari sau la schimbarea treptelor?

Spor la modificari si sarbatori fericite!

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Multumesc frumos Rex si Andrei, urmeaza si suspensia in curand :vinemosul: Desi e inalta, e destul de rigida si cea originala.

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite!

Link către comentariu
ralph veres BH-87-VER

Ai un avion de zile mari!!!Km multi fara incidente in noul an. :)

ps: Cand ati facut sedinta foto, asa ai turat masina in parcare nu stiam ce se intampla, de parca venea capatul lumii! :D

Link către comentariu

Masina este superba si toata stima pentru ce i-ai facut. Stiu ca te axezi in special pe tehnic (cred ca majoritatea de aici s-ar juca cu un 1.8T ) dar farurile parca nu sunt din peisaj. Stiu ca pe Polo nu sunt faruri cu lupa dar mai exista variante :D. Chiar un Polo de pe forum (monkisor) are lupe in farurile stock si cred ca dau mult mai bine. Si daca vrei sa le vopsesti negre si mai bine :). Bafta in continuare in realizarea planurilor si Sarbatori fericite !

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

Ralph veres: e putin cam prea galagioasa evacuarea :P Multumesc si la fel iti doresc si eu tie!

Circoloco, imi plac si mie farurile lui monkisor, si chiar as vrea sa le fac si eu la fel, dar deocamdata am alte prioritati :)

Sarbatori fericite tuturor!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

vlad_pvs te-am vazut intr-o zi langa facultatea de medicina ,am auzit un sunet sport si cand am intors capul mi-am dat seama ca erai u defapt :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!