Jump to content

VW POLO GTI

vlad_pvs

Postare recomandată

Daca as putea, maine le-as lua toate... si suspensia si jante si frane :)

Dar nu am cum, asa ca le iau pe rand, incet si sigur :)

Link către comentariu
  • Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad_pvs

193

• Bogdan_wrc

35

• RoSonic

24

• xht20

20

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca pui GT30 va incarca prea sus si nu prea va mai fi day-to day usable :(

iti recomand cu caldura frane de CupraR, decat de S3. dr trebuie si alte roti.

Link către comentariu

MESERIE!

Dar cum te descurci in daily driving? Am vazut ca turbina incepe sa intre de pe la 4000-4500.

Link către comentariu

Luni seara m-a parasit o bobina, asa ca le-am comandat si azi le-am schimbat pe toate, cu ultima versiune "R". Cele originale erau versiunea "A".

Si tot azi am schimbat si bucsa din suportul motor, sunt foarte multumit de cum se simte, nu transmite vibratiile deloc in masina. Merci RoSonic pt detalii :)

Ma descurc destul de bine cu masina zi de zi, trage cat de cat ok in ture mici, si peste 4000 incepe sa fie brutala. E putin prea galagioasa, dar asta se va schimba cu un catback Milltek in curand :D

post-41671-1258043473_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt imbunatatiri la schimbatul in sarcina 1-2-3 cu noua bucsa ? Ca eu tot n-am apucat sa o montez :)

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
Sunt imbunatatiri la schimbatul in sarcina 1-2-3 cu noua bucsa ? Ca eu tot n-am apucat sa o montez :D

Inainte aveam bucsa aia facuta de un strungar, care era crima si pedeapsa, adica vibra toata masina de zici ca imediat sa rupea in bucati. Acum nu mai transmite deloc vibratii, dar nu pot sa ma pronunt daca sunt imbunatatiri la schimbarile de trepte fata de bucsa originala, pentru ca nu mai stiu cum era cu aceea :)

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos sunt foarte tari.

Pe viitor, daca faci upgrade la frane le mai poti folosi pe astea?

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Multumesc frumos! Jantele au dimensiunea 16" cu 7j, si sunt suficient de mari pentru franele de s3 sau tt, care au diametrul discurilor 312mm fata si 256mm spate. Vopseaua nu este in cea mai buna conditie, dar le voi revopsi la primavara :icon_cheesygrin:

Modificat de vlad_pvs
Link către comentariu

Circoloco merci, sunt bbs-urile de pe golf3 Gti ed20.

Doryn, a zis cineva ceva de frica? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pai le-ai tot ocolit, si arata atat de bine pe un polo ca al tau, aripile vor si "mai pline". Plus ca jantele negre dau senzatia ca sunt mai mici.

Merg si pe 18 pe polo, dar 17 e suficient. Plus ca nu cred ca te-ai gandit nu va mai pleca la fel masina de pe loc cu jante mari, pentru ca nu e cazul :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumos polonicu

dar eu astept alt ceva

acum..... frane este, jante este, putere este si aia dar ...... suspensia cand vine?

Link către comentariu

Frane nu este inca, urmeaza si suspensiile si franele cat de curand. In schimb este muzica :icon_thumright:

post-41671-1258561048_thumb.jpg

Link către comentariu

Consumul depinde foarte mult de stilul de condus, dar ce pot sa zic e ca la mers economic, am facut 176 km cu 16,5 litrii :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

de cand ti-am dat cd`u ala cu muzica te-ai mai cizelat si tu ai trecut pe alpine :frigbaitata:)

ok asteptam si suspensia ca frane oricum nu iti trebuie ;))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!