Jump to content

My Little Bugger

cuky

Postare recomandată

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cuky

29

• Circoloco

5

• DRIVER07XXX

4

• johnyBOY

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bv. Sa-l invarti cu placere pe curbe :D. Ce modificari au fost necesare pentru montarea lui?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Frumoasa masinuta!Imi pare rau ca n-am avut mai mult timp sa stam un pic de vorba sa-ti admir si eu masinuta :blah_: Maybe next time.

P.s.Pe cat era janta aia din portbagaj?Banuiesc ca era pt un Audi,right?

Bafta cu bugger-ul!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
  • 4 months later...

Mersi. Pei la baza au fost niste suporturi de plastic pe care le-am taiat si modelat pentru ca imbraca lupa.

Link către comentariu

Si le-ai luat cu tot cu lupe sau separat, daca le-ai luat separat iti mai amintesti de unde, ca m-ar interesa si pe mine.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte bine arata ,imi place cum ''te joci'' sub capota ,tine-o tot asa.Cu bbs-urile o sa arate si mai bine ca si cu oz-urile.Felicitari !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Update:

1. Schimbat Kit-ul de ambreiaj si volant cu unul de VR6 respectiv volant de G60.

2. Evacuare custom turbo-back pe 60mm.

3. Cruise control de Golf mk3 :D .

Am facut un run cu dynolicious acu cateva zile la 0 grade afara, nu am reusit sa plec de loc prea bine. Am avut 60ft de 2.8s, poate la vara reusesc sa scot sub 8s 0-100km/h.

post-7926-0-21298900-1326659472_thumb.jp

post-7926-0-34248400-1326659484_thumb.jp

post-7926-0-70181800-1326659502_thumb.jp

Modificat de cuky
Link către comentariu

salutare, frumoase upgrade-uri aduse masini.

imi spui si mie te rog cat te-a costat kit-ul de ambreiaj si volant care este cu masa simpla nu?

care e diferenta intre ce ai avut banuiesc ca masa dubla original si volant g60 cu ambreiaj de vr6? nu ai vibrati marite la relanti/plecare de pe loc fatza de masa dubla?

Merci si bafta in continuare cu modificarile...care-s facute cu bun gust ! ;)

Link către comentariu

Multumesc!

Motorul 1.4tdi nu vine cu volant cu masa dubla, asa ca vibratiile au ramas aceleasi.

Iar preturile sunt cam asa: disc vr6 -550ron, placa presiune vr6-270ron, rulment 70ron, iar volant de G60 am luat de la dezmembrari si parca am dat 100ron.

Eu am mers pe Luk si as sta departe de Valeo.

Modificat de cuky
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!