Jump to content

My Little Bugger

cuky

Postare recomandată

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cuky

29

• Circoloco

5

• DRIVER07XXX

4

• johnyBOY

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poze cu fata la un perete, cum bat pe distanta in bezna si cu faza lunga ar fi mai concludente ;). Cand ai timp... :huh:

Link către comentariu
Poze cu fata la un perete, cum bat pe distanta in bezna si cu faza lunga ar fi mai concludente ;). Cand ai timp... :huh:

exact

ai idee daca ar functiona si pe alte modele cu H4?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Un mic update, am reusit sa montez discuri in locul tamburilor de pe spate. Rezultatul vorbeste de la sine :icon_thumright:

post-7926-1260577924_thumb.jpg

post-7926-1260577929_thumb.jpg

post-7926-1260577933_thumb.jpg

post-7926-1260577978_thumb.jpg

Link către comentariu
Un mic update, am reusit sa montez discuri in locul tamburilor de pe spate. Rezultatul vorbeste de la sine :icon_thumright:

foarte tare.

Link către comentariu

salut. As vrea sa te intreb si eu ceva: vechile jante erau pe 15" si daca nu ma insel le aveai incaltate cu 195/50R15. Corect? Daca da, si luand in calcul ca am vazut ca pe LUPO GTi dimensiunea cauciucului de fabrica este 195/45R15, as vrea sa te intreb: talonul de 50 nu era mare ptr LUPO? Atingea pe undeva?

Link către comentariu
Un mic update, am reusit sa montez discuri in locul tamburilor de pe spate. Rezultatul vorbeste de la sine :offtopic:

Felicitari pentru upgrade. Sunt etrierii de S2 de care spuneai?

Link către comentariu

Va multumesc pentru felicitari.

@johnyboy- da am avut 195/50 R15 si jante pe 15', et 45 si 6J. Nu au atins niciodata.

@slick-etrieri de s2 sunt demult montati pe fata, vezi primul post. Tot kitul de frana pt spate este de pe un Golf 2 Gti, la care am adaugat o pereche de placute noi si inlocuirea tuturor garniturilor din etrier.

Modificat de cuky
Link către comentariu
  • 3 months later...

iubesc felul in care arata masina ta cu lupe si suspensie...

Imi place la nebunie...

Mai spune-mi si mie cate ceva despre lupe: de unde le-ai luat (kit sau de pe alt far), detalii despre montaj (daca vrei)...

Link către comentariu

Pei le-am luat de la un user de pe forum, sunt de pe un Passat B6. Iar in legatura cu montajul, a fost ceva custom... exista pe youtube mai multe filmulete cu tutoriale in legatura cu chestia asta, eu n-am reusit sa fac poze cand le-am montat. Daca te intereseaza iti trimit link-uri pe pm.

Modificat de cuky
Link către comentariu

ma intereseaza... daca ai link-urile salvate, mi-ar fi si mie de folos... ieri am facut si eu rost de o lupa de E klasse modelul din 2004, inainte de facelift... mai caut inca...

Link către comentariu
  • 8 months later...

Masina a primit niste injectoare PD130 si o turbina vnt17 noua. Totul a decurs ok, au fost plug & play. S-a facut un nou soft, dar nu este finalizat, turbina are boost maxim 1.3bar, mai e loc de mai mult . Sunt niste baieti prin Germania cu aceiasi configuratie ca a mea si au scos in jur de 150cp cu boost de 1.65bar, asa ca sunt increzator...

dsc05743b.th.jpg

Link către comentariu

Cred ca este o mica racheta acum :D cate kg are masinutza? Succes la modificari in continuare!

Mersi mult! Da acuma trage destul de violent. Pei in talon are 1018kg, dar in curand o sa intre la o cura de slabire :D.

Link către comentariu

foarte tari modificarile ! mi de km fara probleme in continuare !

etrieri pt discuri 280mm gaseai mai usor de golf3 gri de exemplu , sau de g60 . chiar si eu la cordoba tot pe 280mm am si sunt exact la fel . nu trebuiau neaparat de s2 .

daca vrei sa scapi de anvelope poate le iau ca am un set de jante pe 16" si 195/45 este exact marimea care imi trebuie .

Link către comentariu

foarte tari modificarile ! mi de km fara probleme in continuare !

etrieri pt discuri 280mm gaseai mai usor de golf3 gri de exemplu , sau de g60 . chiar si eu la cordoba tot pe 280mm am si sunt exact la fel . nu trebuiau neaparat de s2 .

daca vrei sa scapi de anvelope poate le iau ca am un set de jante pe 16" si 195/45 este exact marimea care imi trebuie .

Va multumesc! Stiam ca se gasesc foarte usor, ideea era ca eu vroiam ceva mai special, iar girling 60 sunt cu mult peste orice etrier de golf 2; 3, fie el GTI sau G60, placutele sunt cu cel putin 30% mai mari ca la G60, iar asta se simte foarte bine la viteze mari.

Link către comentariu

Azi masina a primit un soft nou, mai multa motorina si boost de 1.5bar. Daca se mai usuca pe jos, diseara ies sa fac niste masuratori cu iphone-ul sa vedem ce iese :D.

Link către comentariu

Nu erai la tcm azi? Eu am fost la Colin si era un Lupo in fata garajului :D. Foarte frumoasa masina si imi place ideea de "mic si rapid" :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu erai la tcm azi? Eu am fost la Colin si era un Lupo in fata garajului :D. Foarte frumoasa masina si imi place ideea de "mic si rapid" :icon_thumright:

Dap, eu eram, dar din pacate eu nu te-am vazut :(

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!