Jump to content

Un american nervos

tamango

Postare recomandată

Va salut pe toti si sper sa va bucurati de masinile voastre asa cum ma bucur si eu de a mea!

A venit in familie la mijlocul lui ianuarie si de atunci nu inceteaza sa ma uimeasca. Este numarul 6 intr-un sir de masini care au fost si Dacia si VW si mai multe Ford. Are ~ 65.000km si vine din State, i-am luat istoricul de pe Carfax si e de bine. E impecabila si ca dotari este modelul pe care VW l-a comercializat in USA - nu stiu cum se cheama in varianta europeana. Daca cineva stie mai multe despre masinile exportate de VW in USA (diferente de natura tehnica in principal) l-as ruga sa scrie aici cateva randuri.

O scurta descriere:

- Body-color Bumpers W/chrome Accents

- Body-color Body-side Moldings W/chrome

Accents

- Chrome Grille Surround W/black Slats

- Daytime Running Lights

* Led Taillights

- Body-color Pwr Heated Side Mirrors

W/integrated Led Turn Signals

- 2-speed Adjustable Intermittent Wipers

- Body-color Door Handles

- 8-way Manual Leatherette Front Bucket

Seats

- 60/40 Split Folding Rear Seat-inc:

Adjustable Headrests, Folding Center

Armrest W/storage Compartment

- Front Center Armrest W/storage Compartment

- 4-spoke Steering Wheel

W/height-adjustable Telescopic Steering

Column

- Immobilizer Theft-deterrent System

- Tire-pressure Monitoring System

- Multi-function Trip Computer W/digital

Compass

- Pwr Windows-inc: Front Windows W/driver

1-touch Up/down Feature,

Pinch Protection, Key-operated Open/close

Feature

- Central Pwr Locking System-inc: Automatic

Locking, Selective Unlocking

- Remote Keyless Entry W/trunk Release

& Panic Button

- Cruise Control

- Remote Trunk/fuel Door Releases Located

On Drivers Door

- Audible/visible Anti-theft Vehicle Alarm

System

- Climatic Air Conditioning W/pollen Filter; Arm-rest and glove compartment chilled

- Rear Heating/air Conditioning Ducts

- Rear Window Defroster

- Sunroof

- Am/fm Stereo W/cd Player-inc: Mp3

Playback, (8) Speakers, Aux Audio Socket, Staellite Radio

- Integrated Roof/window Antenna

- Lockable Glove Box W/adjustable Cooling

Feature

- (2) Front/(2) Rear Cup Holders

- (3) Pwr Outlets-inc: (1) In Front Center

Console, (1) In Rear Of Center Console,

(1) In Cargo Area

- Front/rear Door Storage Pockets

* Dual Illuminated Visor Vanity Mirrors

W/covers

- Front & Rear Passenger Assist Handles

- Front Center Dome Light W/time Delay

- (2) Front Reading Lights, Rear Dome Light

- Door Entry Lights

- 2.0l Dohc Sfi Turbocharged I4 Engine

- 6-speed Automatic Transmission

W/tiptronic & Od

- Electronic Stabilization Program

W/anti-slip Regulation (asr), Brake Assist

- Electronic Differential Lock

- 16" X 6.5" Alloy Wheels

- Electromechanical Pwr Steering

- 4-wheel Anti-lock Braking System (abs)

- Auto Hill-hold Brake Feature

- 8 Airbags

Am o singura neplacere, cateodata se aprinde semnul galben "check engine" si pentru asta trebuie sa deconectez bateria pentru 5 min (din ce am mai citit se pare ca sunt ceva probleme la evacuare...).

Multumesc pt rabdare.

post-43265-1237115373_thumb.jpg

post-43265-1237115400_thumb.jpg

post-43265-1237115415_thumb.jpg

post-43265-1237115449_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tamango

21

• Kostas

9

• Riddler

6

• anorganix

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente, iar in legatura cu becul ala e de la Gaze nearse, respectiv benzina proasta. Baga-i benzina buna si scoate-l pe autostrada si da-i jar si ai sa vezi ca scapi si de martorul respectiv.

Pune poze mai mari si daca ai si de la interior sa vedem acolo cu ce te lauzi, a si inca ceva cat te-a dus cu tot cu taxe si inscris bestia?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Poze mai mari vrem si sa ai grija sa nu incurci milele cu km ca iei radare la foc continuu :vaidecapulmeu:

P.S cat ai dat pe ea si cati km are?:coolpics:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos.

PS: Becul ala la mine s-a dovedit a fi intercooler crapat, asa ca iti recomand sa faci o verificare in service pentru rezolvare si sa renunti la metoda care o folosesti acum.

Link către comentariu

merci pt urari si sugestii. cu siguranta am s-o verific sa vad de ce se aprinde becul acela. deocamdata nu am avut timp de mers cu ea la doctor. btw e vorba de o scanare de erori intai? sau verificarea consta in aspectare cu ochiul a traseului de aer si gaze? azi de exemplu nu s-a aprins deloc desi nu am mai deconectat bateria si l-am lasat asa aseara dupa ce ieri mi s-a aprins, dupa cca o saptamana si cam 1.200 km de cand a facut la fel ultima data.

ref la benzina, nici nu stiu de unde sa mai pun. poate fi asta cauza pt ca prima data cand s-a intamplat i-am facut un plin la arad cu benzina aceea scumpa de la petrom parca 99+ se cheama. de atunci tot de la petrom am pus. mi s-a mai intamplat insa si dupa un plin cu rompetrol efix.

cum spuneam are cca 65.000 km si m-a dus cu totul la 12.500 euro, inmatriculata pe numele meu si adusa acasa.

deja m-am obisnuit si citesc viteza in afisajul digital :)

zilele astea am sa mai pun poze mai multe sper.

Link către comentariu

extraordinar de bun pretul si masina foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Incearca niste poze la o rezolutie decenta. N-am putut sa-ti admir americanul.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si pretul foarte bun

ai aduso direct din state?

cum se calculeaza taxele? ma bate si pe mine un gand la o americana:D

Link către comentariu

Felicitari pentru motorul ales... nici nu stii cati cai poti scoate din acel motor daca esti pasionat.

Masina merita toti banii!

Link către comentariu

ca lamurire pt cei interesati: masina e adusa direct din state in nov 2008, a stat in garaj pana cand a fost inmatriculata in RO pe firma care a adus-o, in data de 6 ian 2009. pe 13 ian am luat-o eu. de aceea nu stiu cum se calculeaza taxele si nici cat costa shipping-ul. altfel, daca era sa o aduc eu nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma ocup de complicatia respectiva, o luam de pe aici si gata. aveam vreo 20.000 de euro pt o masina si era o oferta pt passat diesel, 1.9 parca, insa era destul de cheala masina si stiti cum e, "tedeii argintiu rulz" in Romanica (am pus doi "i" intentionat, se intelege).

tip: ca fapt divers, pe un alt forum am gasit una aproape la fel de vanzare, numai ca e din 2007 si e mai scumpa.

si intr-adevar, pe zi ce trece iubesc mai mult motorul asta si transmisia automata! probabil ca se pot face multe chestii cu motorul insa eu nu sunt interesat de nici un fel de modificari, masina ramane stock.

Modificat de tamango
Link către comentariu

Ah, de ce nu am eu motorul asta ? :) Numai din soft il duci in 250CP (stage1)

Link către comentariu

pe masina care o am eu mi-as fi dorit un 2.0 tfsi.

faceam racheta supersonica din ea

ai un motor cu un mare potential si e pacat sa il lasi asa. dupa un mic soft la superchips ai sa vezi un consum mai mic, masina merge mai lejer si o putere mai mare :)

Link către comentariu

ma puneti pe ganduri. am intrebat recent un tip pe un alt forum si mi-a spus ca fiind vorba de cutie automata nu poate intra in discutie un soft-tuning (!?)

un consum mai mic nu m-ar deranja, evident.

Link către comentariu

1. Se face soft si la masini care au cutii automate (se limiteaza cuplul pentru protectia cutiei).

2. Martorul din bord se aprinde pentru ca benzina noastra este diferita de a lor. Da da, americanii au benzina mai proasta chiar decat romanii. :icon_thumright:

3. Mare grija la service, suruburile au alte dimensiuni ca la masinile europene, deci e posibil sa ai probleme.

In rest, frumoasa foc - s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Exact aia se aprinde din 2 cauze principale , benzina proasta sau una din sonde lambda cu probleme.Problemele pot aparea din fire proaste sau , o eroare de la altceva.

Nu mai scoate mereu borna ca nu ii faci bine deloc.Masinile astea au o electronica la catre orice punere si scoatere de borna apar a;te erori ...

In rest ce sa zic din poze nu vede mare lucru.

Pune poze mai mari ca sa se vada calumea masina .

Vezi daca ai carte , uita-te ce benzina scrie acolo ca trebuie sa bagi , sa stii ca pe forum nu iti va rezolva nimeni problema cu acel martor, de ce nu te duci la un service si afli pentru 50 sau 100 de ron exact ce problema are.

Cand apare eroarea du-te asa cu ea la service sa vada ce scrie pe calculator(tester)

Bafta!

Link către comentariu

Eu tot iti recomand un soft la ea. Chiar daca e automata. Cunosc multi cu soft pe cutii automate. Crede-ma ca nu vei fi dezamagit.

Cat despre o diagnoza... te pot ajuta daca vii intr-o seara la intalnire. Vedem ce eroari are. Cauze, simptome, solutii.

Modificat de kostas
Link către comentariu

am sa pun si poze mai mari, nu stiu de ce au iesit asa astea.

@kostas: merci pt oferta, sincer nici nu am apucat sa vad care este periodicitatea intalnirilor (cand o fi prima?) si as fi curios si eu care e rezultatul unei diagnoze.

Link către comentariu

:salut:

pai ar fi 3

Intalniri spontane, noaptea de obicei, la Casa Poporului, orele 21:00

Intalnire Saptamanala Joi, Sala Polivalenta, Ora 19:00

Intalnire saptamanala la Sala Polivalenta, Duminca, Ora 11:00

...studiaza una din ele :)

revenind ontopic, masina e bestiala, motorul e ;)

pt poze, intra pe http://imagehosting.ro si ridica acolo pozele, dupa urmezi pasi, copiezi al 3-lea link de la fiecare poza ca e special pt tipul acesta de forum :D

s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme ;)

:D safe

Riddler

Link către comentariu

Chiar m-am dat in seara asta cu un Passat ca al tau. Ma gandesc ce as fi facut cu el daca era al meu. Masina este fantastica.

Link către comentariu

Iata si niste poze, dupa cum am promis (multumesc Riddler :icon_thumright: ):

wjbksuw4cw7bao610el_thumb.jpg

bsuy90uup79w4rptadx_thumb.jpg

ucw64yivxmb2zmrgguvv_thumb.jpg

ttbabbpmgija2ac9m6u_thumb.jpg

v8ici1a5jt9leg1zx3b7_thumb.jpg

8ewijz4cnx6v6ftts58_thumb.jpg

6g8l79xzjqjwlae2pkw9_thumb.jpg

oiuysv0sxy7nrqgr45_thumb.jpg

e4n71uco7bykaq2ffi0z_thumb.jpg

zdnetmkwk9qdnihgfy2_thumb.jpg

Modificat de tamango
Link către comentariu

salutare,

sfatul meu prietenesc este sa testezi masina urgent ( la cit a costat i-mi pun semne de intrebare,eu tot din state mi-am luat masina si cred ca stiu ce vorbesc,stiu de altfel girla de bisnitari care s-au reorientat cu adus masini din state de la licitatii in mare majoritate cu probleme .... dupa ce treaba cu Germania s-a dus.. )..vorbe dupa ureche sint gramada,multi vorbesc putini cunosc !!! ...este lege in SUA ca orice sortiment de benzina comercializata contine 10% etanol de citiva ani ( daca asta va spune ceva legat de calitate)...si daca va uitati atent are cutie DSG....nu este nici automata nici tiptronica,la fel cum ii lipsesc lampa de ceata si comutatorul de pozitii standard european....si bineinteles ca AC manual ( ;) ...simtul practic al americanului !!!!)

:pale: vezi exact despre milele de la bord ( km. nu vin in varianta SUA si nici Canada,afisajul standard este pe unitati de mile si grade Fahrenheit .....adica masina ta a avut deja de a face cu VAG-com-ul sau alt instrument electronic )

altfel iti doresc sa o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute !! :rolleyes:

PS...din cite stiu eu,nu exista diferente

Link către comentariu

@Claudiu, eu nu inteleg mare lucru din ce spui tu!!! Si ce daca e cutie DSG, si ce daca s-a umblat cu vad-com-ul, si ce daca....etc???

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ,. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea . Recomandarea colegilor de a face un test cu VAG comul e foarte buna , necesara si poate si gratis ...

Link către comentariu

@claudiu_21, pe Passat B6 s-a pus doar DSG, gradele se pot modifica din BC. Vitezometrul este in mile si o sa fie mai greu la inceput pana iti dai seama unde este 50, 60, 70, 90, 100, 130 kmh. In Canada se foloseseste atat km cat si mile.

Sunt curios de ce nu are ceata si de ce arata comutatorul de lumini asa.

O alta nedumerire a mea de multi ani este ca n-am inteles niciodata de ce americanii nu folosesc climatronic.

@tamanago, vad ca esti din Bucuresti, daca vrei poti veni la intalnire intr-o zi sa facem o diagnoza cu vag-com sa vedem cum se prezinta masina.

Modificat de kostas
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!