Jump to content

Golfuletzu' meu argintiu ;)...

Golf4u

Postare recomandată

Ceva sfaturi in privinta cotierei......ARMSTER e buna?...merita sa dau banii sau?

Modificat de Golf4u
Link către comentariu

Cauta originala din dezmembrari. Eu pe a mea am luat-o cu 1,5 mil :) si e OEM, nu replica sau universala care costa mai mult de 1,5 :icon_thumright:

Link către comentariu

aha...am inteles....ARMSTER face mai multe decat cea originala...se ridica 55mm si se si impinge si dasta zik si e 2 mil jumate

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mi-am luat si eu niste huse din Carrefour :lol:

(Umbrella)

post-39005-1246663721_thumb.jpg

post-39005-1246663727_thumb.jpg

post-39005-1246663733_thumb.jpg

post-39005-1246663738_thumb.jpg

Modificat de Golf4u
Link către comentariu

Si eu am aceeasi firma , dar pe alta culoare.

Sunt foarte multumit de ele .

Link către comentariu
Si eu am aceeasi firma , dar pe alta culoare.

Sunt foarte multumit de ele .

:blink: Le-am vazut si eu pe un Ford Focus si m-au dat pe spate :D Si ce am zis.....ia sa il astept pe proprietar sa-l intreb de unde si le-a luat :blah_: si a doua zi am dat o fuga pana in carrefour :rolleyes: Intr-adevar sunt foarte bune si parca au facut din scaunele mele niste "Micutze RECARO" :rolleyes:

Cine este intersat....in carrefour 130 de RON......Multa bafta :icon_idea:

Modificat de Golf4u
Link către comentariu
parca au facut din scaunele mele niste "Micutze RECARO" :D

Asa e :blink: :icon_idea: .

Link către comentariu
Asa e :icon_idea: :D .

Au pernutele alea in lateral :blink: Sunt geniale :rolleyes:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Frumusica foc mititica. Sa o conduci fara probleme.

PS: capacele cu vw de unde le-ai cumparat?

Link către comentariu
Frumusica foc mititica. Sa o conduci fara probleme.

PS: capacele cu vw de unde le-ai cumparat?

Multumesc frumos pentru urari...si masinutza ta e super :blink: ce sa zic.....capacelele le-am luat din Germania cand am luat si masinutza :D m-au dus cam la 5 euro :D merita pe deplin :D cred ca se gasesc si la noi dar trebuie sa ai grija cu ele pentru ca se dezlipesc usor :D daca dai de niste "destepti" la spalatorie ala esti :D Multa bafta in continuare ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mi s-a strambat una dintre "lamelele" acelea cu "EDITION" de pe prag dar din spate....mai precis cea din dreapta.....stie cineva unde as putea gasi si eu una sa o inlocuiesc ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos!

Am o intrebare la tine. Am vazut ca ai aer conditionat manual ca si mine. Noaptea cand ai pozitiile(si farurile)aprinse, ti se aprinde dunga aia de deasupra rozetelor de setat temperatura si pe unde sa bata aerul? Ma refer la cea alba care vine pe semicerc pe deasupra rozetei. Sau altceva se aprinde de la rozetele alea..? La mine nu se aprins si eram curios dc asa e ea, sau s a defectat ceva....

mersi,

Link către comentariu
  • 1 month later...
Salut

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos!

Am o intrebare la tine. Am vazut ca ai aer conditionat manual ca si mine. Noaptea cand ai pozitiile(si farurile)aprinse, ti se aprinde dunga aia de deasupra rozetelor de setat temperatura si pe unde sa bata aerul? Ma refer la cea alba care vine pe semicerc pe deasupra rozetei. Sau altceva se aprinde de la rozetele alea..? La mine nu se aprins si eram curios dc asa e ea, sau s a defectat ceva....

mersi,

te referi la cele 3 cerculete care incadreaza racirea,nivelu aerului si locul unde sa bata aerul? da...la mine se aprind :(

te referi la asta?

P.S. : Asta nu e masina mea :(

post-39005-1256931881_thumb.jpg

post-39005-1256932014_thumb.jpg

Modificat de Golf4u
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!