Jump to content

Golfuletzu' meu argintiu ;)...

Golf4u

Postare recomandată

Volkswagen Golf IV Hatchback,1.4 75CP culoare gri metalizat EDITION ! Dotari:Geamuri electrice f/s,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite si heliomate,aer conditionat,scaune incalzite si reglabile pe inaltime,volan reglabil,ABS<ESP<EPC,xenon,spalator faruri,cotiera spate,bandourile sunt in culoarea masinii,jante aliaj originale VW.Imbunatatiri:etriere vopsite in rosu,protectii oglinzi cromate,protectii manere usi cromate,rama schimbator cromata,bandou cromat portbagaj.In viitor:cotiera fata,prelungire haion,pleoape cu gaura pentru semnal si niste jante de tabla pentru iarna. Acesta este Golfuletzu meu !!! :screwy:

post-39005-1236891666_thumb.jpg

post-39005-1236891787_thumb.jpg

post-39005-1236892336_thumb.jpg

post-39005-1236892449_thumb.jpg

post-39005-1236893080_thumb.jpg

Modificat de Golf4u
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut ,

Frumoasa masina ai :)

Sa o conduci sanatos ;)

In legatura cu planurile de viitor :

1 : cotiera ti-o recomand cu placere , este foarte buna cand conduci ;)

2 : prelungire haion ? asta inseamna eleron ? nu ?

3 : sincer pleapele sunt mai frumoase fara scobitura , dau un aspect mai bun :D ( parerea mea )

4 : dupa mine este bine sa ai si pentru iarna jante+anvelope ;)

Succes in realizarea tuturor proiectelor cu masina .

Link către comentariu

Felicitari, frumoasa masina.

Dar iti recomand in primul rand sa iti iei niste faruri cu lupa... ca la farurile cu oglinda de golf IV daca ai xenon e cam mare problema... disperseaza aiurea lumina... si chestia aia ca sunt reglate bine e degeaba... tot deranjeaza. Am vazut faruri foarte frumoase in jur de 150 de euro.

Bafta in continuare!

Link către comentariu
Salut ,

Frumoasa masina ai :)

Sa o conduci sanatos :D

In legatura cu planurile de viitor :

1 : cotiera ti-o recomand cu placere , este foarte buna cand conduci ;)

2 : prelungire haion ? asta inseamna eleron ? nu ?

3 : sincer pleapele sunt mai frumoase fara scobitura , dau un aspect mai bun :) ( parerea mea )

4 : dupa mine este bine sa ai si pentru iarna jante+anvelope :)

Succes in realizarea tuturor proiectelor cu masina .

Iti multumesc mult de tot :) Pralungirea haion nu ma refream la eleron.....ci jos e ca o terminatie la haion jos...ridicata frumos:p....ca o terminatie nu stiu cum sa-ti zik...:P...o sa incerc sa gasesc niste poze...sa-ti arat ....cat despre pleoape eu cred ca se vad mai bine cu scobitura...nu stiu..am un prieten care are si mi se par super marfa intr...adevar ai dreptate ca sunt frumoase si cele fara scobitura dar parca astea au ceva special :D ;) .....si cum a venit si primvara....mai astept pana la iarna...la iarna imi voi lua niste cauciucuri si niste jante de tabla si eventual niste capace.....inca o data multumesc :))

Te salut !

Felicitari, frumoasa masina.

Dar iti recomand in primul rand sa iti iei niste faruri cu lupa... ca la farurile cu oglinda de golf IV daca ai xenon e cam mare problema... disperseaza aiurea lumina... si chestia aia ca sunt reglate bine e degeaba... tot deranjeaza. Am vazut faruri foarte frumoase in jur de 150 de euro.

Bafta in continuare!

Da stiu...ai dreptate :blah_: .....dar mi se pare ca si astea se vad destul de bin.e...o sa ma gandesc la ce mi-ai zis

....eventual trebuie sa imi fac ceva la schimbator.....dupa "dulciurile" astea :blah:.....Multumesc mult de tot !!!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
frumusica ... s-o porti sanatos si ea pe tine la fel.

Ms frumos.......si uh pe a ta :))

Link către comentariu

Frumoasa masinutza, mai ales ca are si bandourile in culoarea caroseriei si trapa, incalzire in scaune, jante. Pacat de motor, stiu cum e :). Sa'l stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Frumoasa masinutza, mai ales ca are si bandourile in culoarea caroseriei si trapa, incalzire in scaune, jante. Pacat de motor, stiu cum e :). Sa'l stapanesti sanatos!

frumoasa masa s-o stapanesti sanatos .... dar cam multe dotari pt motorul ala mic... ma refer la greutate.... se misca greu masina nu e sprintena

Link către comentariu

ce daca e motorul mic, daca tu te simti bine in ea si te duce unde ai nevoie. Sa o stapanesti sanatos si e foarte frumoasa. Iti recomand sa pui si o folie pe geamuri.

Numai vbine

Link către comentariu
Frumoasa masinutza, mai ales ca are si bandourile in culoarea caroseriei si trapa, incalzire in scaune, jante. Pacat de motor, stiu cum e :cool:. Sa'l stapanesti sanatos!

Stiu...eu initial vroiam ceva pe la un 1.6 cu 105 cai...ceva de genu...dar asta e......iti multumesc frumos pt toate urarile....Bafta :D

frumoasa masa s-o stapanesti sanatos .... dar cam multe dotari pt motorul ala mic... ma refer la greutate.... se misca greu masina nu e sprintena

Sincer sa fiu...masina pentru motorul ei se misca neasteptat de bine.....i-am dat 170 pe A.Soarelui....si mai merge lejer la 190-200 cred..sincer sa fiu...tinand cont ca are 70.000 de km foarte reali.....verificat tot.....in germania tot,tot,tot si interiorul vorbeste de la sine.....masina e senzationala....dupa parerea mea :blah_:....Ms frumos pt urari...Bafta !!!

ce daca e motorul mic, daca tu te simti bine in ea si te duce unde ai nevoie. Sa o stapanesti sanatos si e foarte frumoasa. Iti recomand sa pui si o folie pe geamuri.

Numai vbine

Sa sti ca m-am gandit la niste folii......si cred ca ar da f bine.......De unde as putea gasi si eu un sticker cu vwforum....am mare nevoie si daca e sa-mi pun folii cred ca alb pe negru s-ar vedea criminal :huh:......iti multumesc frumos pentru urari si numai bine !!! Bafta !!!

Link către comentariu

scrie pe google sticker vwforum sau voinea sticker si o sa gasesti un link de pe care descarci imaginea, mergi la o firma care produce asa ceva si ptr maxim 10 ron te-ai ales cu sticker :biggrin:

Link către comentariu
scrie pe google sticker vwforum sau voinea sticker si o sa gasesti un link de pe care descarci imaginea, mergi la o firma care produce asa ceva si ptr maxim 10 ron te-ai ales cu sticker :icon_thumright:

Merci mult de tot....o sa incerc asa cum ai spus tu....Inca o data merci frumos.....Bafta !

Link către comentariu
mergi la o firma care produce asa ceva si ptr maxim 10 ron te-ai ales cu sticker ;)

;) cu 10ron iti faci o coala A4,adica vreo 10 mici sau 5mai mari

On Topic

frumos golfuletul si interesante ideile tale pt a-l modicica

sa ai spor!

cat mai multi km :D

Link către comentariu

:icon_thumright: :) da, dar ce vina am eu daca atat m-a costat pe mine unul de 12 cm lungime :)

off tibi

Link către comentariu
:blah: cu 10ron iti faci o coala A4,adica vreo 10 mici sau 5mai mari

On Topic

frumos golfuletul si interesante ideile tale pt a-l modicica

sa ai spor!

cat mai multi km :)

Ms mult de tot man..pt urari.....si tu cu masinutza ta la fel....am vazut ca ai un Leon..si fratimiu are un Cupra din 2007....si e foarte multumit de el..pastreaza masinutza ca e geniala...Bafta !!!

:lol: :)) da, dar ce vina am eu daca atat m-a costat pe mine unul de 12 cm lungime :P

off tibi

Iti place Mircea Badea ?.... :)) sta pe la mine prin salajan pe aici are o laguna gri :P......deabia astept sa-l vad alergand prin Piata Victoriei in curu' gol.....asta daca se intampla sa avem autostrazi :))....Bafta ! :))

Volkswagen Golf IV Hatchback,1.4 75CP culoare gri metalizat EDITION ! Dotari:Geamuri electrice f/s,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite si heliomate,aer conditionat,scaune incalzite si reglabile pe inaltime,volan reglabil,ABS<ESP<EPC,xenon,spalator faruri,cotiera spate,bandourile sunt in culoarea masinii,jante aliaj originale VW.Imbunatatiri:etriere vopsite in rosu,protectii oglinzi cromate,protectii manere usi cromate,rama schimbator cromata,bandou cromat portbagaj.In viitor:cotiera fata,prelungire haion,pleoape cu gaura pentru semnal si niste jante de tabla pentru iarna. Acesta este Golfuletzu meu !!! :Driver:

O sa pun mai multe poze cu interiorul.....:D

post-39005-1244404604_thumb.jpg

Link către comentariu
Iti place Mircea Badea ?.... :blah: sta pe la mine prin salajan pe aici are o laguna gri :))......deabia astept sa-l vad alergand prin Piata Victoriei in curu' gol.....asta daca se intampla sa avem autostrazi :lol:....Bafta ! :Driver:

:) Mircea Badea are noua Toyota Avensis.El e imaginea marcii respective.

Link către comentariu
:offtopic: Mircea Badea are noua Toyota Avensis.El e imaginea marcii respective.

Man stiam ca are o laguna....l-am vazut acum 2 saptamani...:P....in fine nu mai conteaza:P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
cu exteriorul nu ai? :)

baga text:detalii ,dotari .orice :D

sunt poze mai sus......bafta :)

Link către comentariu

Vezi ca nu ai postat cum trebuie,roaga un moderator sa iti includa postul asta in topicul masinii tale!

P.S Frumos interior!

Link către comentariu

Foloseste te rog butoanele "Fast reply" sau "Add replay" pentru a posta.

Multumesc.

Link către comentariu

Volkswagen Golf IV Hatchback,1.4 75CP culoare gri metalizat EDITION ! Dotari:Geamuri electrice f/s,trapa electrica,oglinzi electrice incalzite si heliomate,aer conditionat,scaune incalzite si reglabile pe inaltime,volan reglabil,ABS<ESP<EPC,xenon,spalator faruri,cotiera spate,bandourile sunt in culoarea masinii,jante aliaj originale VW.Imbunatatiri:etriere vopsite in rosu,protectii oglinzi cromate,protectii manere usi cromate,rama schimbator cromata,bandou cromat portbagaj.In viitor:cotiera fata,prelungire haion,pleoape cu gaura pentru semnal si niste jante de tabla pentru iarna. Acesta este Golfuletzu meu !!! Driver.gif

POZE MAI SUS

Multumesc.

oke ms frumos...sunt la inceput si eu :)

Multumesc.

imi poti introduce si mie postul acesta in topicul masinii mele ?? te rog frumos...multumesc anticipat

Oke de acum in colo stiu...va multumesc tuturor pentru tot :)

post-39005-1245274961_thumb.jpg

post-39005-1245274964_thumb.jpg

post-39005-1245274967_thumb.jpg

post-39005-1245274970_thumb.jpg

post-39005-1245274973_thumb.jpg

post-39005-1245274976_thumb.jpg

post-39005-1245274979_thumb.jpg

post-39005-1245274982_thumb.jpg

post-39005-1245274986_thumb.jpg

post-39005-1245274988_thumb.jpg

post-39005-1245274991_thumb.jpg

post-39005-1245274993_thumb.jpg

post-39005-1245274997_thumb.jpg

post-39005-1245275000_thumb.jpg

post-39005-1245275005_thumb.jpg

post-39005-1245275008_thumb.jpg

post-39005-1245275075_thumb.jpg

post-39005-1245275083_thumb.jpg

post-39005-1245275092_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!